Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I25 - תאורה בתא הנהג, בעיות בבלוטות'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

I25 1600 חדשה

1. הדבר הראשון ששמתי לב אליו זה שאי אפשר לראות את המסך שמאחורי ההגה המציג דלק, חם מנוע, מרחק עד לתדלוק וכו', ברגע שמדליקים אורות. ההרגל שלי הוא תמיד להדליק אורות, והמסך הזה מוחשך עד כדי חוסר שימוש מוחלט אם מדליקים אורות באור יום. אין שליטה על הבהירות, ואין שום דרך להתחמק מזה. האם אני מפספס משהו? האם מישהו העלה את זה בפני היבואן?

האם תקין שנסע עם אורות ביום (לא רק מסביב לשנה כמו שאני רגיל, אלא בזמנים המוגדרים בחוק) ולא נוכל לראות מסך המציג מידע קריטי לתפעול הרכב?

2. סוגיות תאורה נוספת - אין תאורה בכל השליטה במזגן. בנהיגה בחושך פשוט אין מצב להשתמש במזגן בלי להדליק תאורה ברכב, יש אצלי איזה פיוז שרוף או שזה אכן התכנון ברכב?

3. מערכת המולטימדיה המובנית עובדת ממש טוב, אבל מבחינת ניהול שיחות בבלוטות', זה בגדר בלתי אפשרי. איכות שיחה נוראית הנובעת מהד ששומע הצד השני. האם מישהו העלה את זה בפני היבואן וקיבל תשובות? האם יש טעם בכלל לפנות ליבואן?

4. מה הקטע הזה שאין ווישר אחורי ברכבי 4 דלתות? שנים שהיו לי רק רכבי 5 דלתות. איך מסתדרים בתקופה כזאת שיש קצת גשם + סופות חול ואז לא רואים כלום? כל נסיעה פותחים בתחנת דלק כדי לנקות את השמשה האחורית?

חוץ מענייני התאורה והבלוטות' אני ממש מרוצה מהרכב. הוא נוסע אחלה, הבגאז' ענק, ולא שמעתי תלונות ממבוגרים שישבו במושב האחורי כפי שציפיתי לשמוע. העיצוב הפנימי ממש נעים לעין. היו לי לתקופות קצרות I30 ו I35 בסיסיות לפני שקיבלתי את ה I25, ואני הכי אוהב את ה I25 גם בהיבט של האבזור וגם בהיבט של הנסיעה עצמה. חשבתי שאולי הוא קצת יותר זריז מהאחרות בגלל המנוע 1600 על רכב יותר קל וקטן.

פורסם

אם הרכב חדש לגבי 1 ו2 תכניס את הרכב למוסך שיטפלו בבעיות. גם לי הייתה בעיה עם הצג מחשב דרך שלא הגיב לכפתור.

3. תנסה אם טלפון אחר, אני ניהלתי שיחות דרך הבלוטות' עם סמסונג, אייפון ומכשיר סיני ללא בעיות שמע.

4. גם אני הייתי צריך להתרגל לוישר החסר, אין מה לעשות מסתדרים, מנקים בתחנות דלק וכו'

• תוכן חדש...