Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחזור מחר אחרי שאאסוף את הילדה מהגן. הטנק מלא ויש טונה שניצלים בפריזר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אצלי כל הפייסבוק מלא בתמונות של ילדים\הריונות\אירוסין וחתונות. רובם המוחלט קטנים ממני בגיל, חלקם אפילו ב- 5-6 שנים.

לא מקנא בהם ולא רוצה להיות במקום אף אחד מהם.

אני גדול ממש במעט מפות"ש ובכלל לא רוצה ולא רואה את עצמי במקום הזה. אבל אולי זה כי אני לבד.

בנתיים, רק חושב איך לקנות אלפא חדשה יותר, עם מנוע חזק יותר.

כאשר אני הייתי בגילך חשבתי כמוך, חוץ מאשר לגבי האלפא, אחרי שלחבר נקרעה רצועת תזמון בסוד 2 דלתות שלו.

שלוש שנים יותר מאוחר פגשתי מישהי, קצת יותר משנה אח"כ כבר רשמתי מצב משפחתי נ+1. בפרספקטיבה של 25 שנה אני חושב שחבל שזה לא קרה קצת קודם (אבל, היי, פגשתי אותה רק כאשר הייתי בן 31, אז לא יכולתי קודם). תתפלא, אבל לא רק לאשה יש גיל אופטימלי לנישואין, גם להיות אבא זקן מדי זה לא טוב (כמובן גם לא צעיר מדי ולא בשל).

מאחל לך שזה יקרה גם לך בזמן הנכון, ואל תיפול בציניות של יואב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אצלי זה מתחיל להיות מאוחר יחסית לסביבה שלי. מסכים שלהיות אבא זקן זה לא טוב למי שרוצה בזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הסביבה אינה קנה מידה. בחבורה (הלא גדולה מדי) שלי הייתי הלפני אחרון שהתחתן, והיום אני רואה בפייסבוק הרבה פוסטים על נכדים כאשר ברור לי שהתור שלי עוד רחוק. בכל מקרה - כאשר יגיע הזמן, ובעקר השותפה הנכונה, תדע זאת מהר מאד. וגיל 28 בהחלט אינו מאוחר, בודאי לגבר.

בכל זאת - אם הזכרת את הסביבה הרי שיש לה משמעות בקבוצות שונות בחברה. כנראה שבפורום זה מרבית החברים שייכים לקבוצות היותר חופשיות שנותנות לדור הצעיר את המרווח הדרוש לו, בעוד שבקבוצות אחרות אשה בת 20 וגבר בן 22 (או, אולי 23 ו-25 בהתאמה) נחשבים כבר זקנים בלים. חוץ מזה אני שייך לדור קודם, וגיל הנישואין רק הולך ועולה מאז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש זוג שאני מכיר ששניהם בני 23 וכבר נשואים, אבל בלי ילדים. כשאבא שלי היה בן 25- אני כבר נולדתי. אני כבר גדול יותר ממה שהם היו אז ואפילו לא חושב על זה.

יש גם מישהי בת 22 שאני מכיר, מהמגזר הדתי שתמיד אומרת שהיא כבר צריכה להתחתן וללדת. פה זה כבר הסביבה שהיא גדלה בה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם

היי FITCH,

סליחה על העיכוב בתשובה.

לשאלתך, בהנתן תקציב מוגבל אני בהחלט חושב שיהלום בדרגת צבע G-H-I ונקיון SI1 יכול להספיק, זה יראה מספיק "לבן" וגם הנקיון יהיה כזה שלרוב לא יהיה ניתן להבחין בלכלוך שבתוך האבן ללא זכוכית מגדלת (לופה בשפה המקצועית).

מבחינת מחירים קשה לי לומר לך כיוון שהמחירים בישראל שונים מאלה שבהונג קונג מה גם שבישראל מקובל להשתמש בזהב 14 קרט ובהונג קונג 18 קרט.

אם אין לך לחץ זמן אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית, אוכל לקשר אותך עם אישתי שזה מקצועה (מעצבת ומייצרת תכשיטים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אין לך לחץ ...

לא קראת את כל ההודעה המקורית של פות"ש...?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
גם אצלי זה מתחיל להיות מאוחר יחסית לסביבה שלי. מסכים שלהיות אבא זקן זה לא טוב למי שרוצה בזה.

זו שאלת השאלות, שבני אדם נמנעים מלשאול עצמם: האם אני רוצה בזה? אני למשל לא חושש לומר שלא. לא רוצה ולא ארצה. כמוך, אני מפנטז על אוטו טוב יותר - רק במקום אלפא, אני בונה על ב.מ.וו ;)

:idea:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני לא חושש להודות שאני לא רוצה. גם כששואלים. זה עדיף על להיתקע במקום שלא טוב לי בו או לא רציתי להגיע אליו רק כי אחרים כבר הגיעו ומסתכלים עלי.

מעדיף לחיות כמו שאני אוהב ולא כמו שהחברה אוהבת. הרבה דברים שאני עושה נראים לאחרים מוזר.

*אני פתוח גם ל ב.מ.וו. מנועים גדולים בלבד.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

אין כמו לקרוא מה שרווק מלהג מהגיגי ליבו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

תעשה מה שבא לך, אבל לפחות אל תשיא עצות בדברים שאתה עדיין לא חווית ולא מבין. זה מאוד ילדותי.

לשעבר:

פורסם

הבעיה היא שמרגע שמישהו חווה את מה שאתה מדבר עליו, הוא נצמד לחוויה הזו מתוך הצטדקות עצמית ושכנוע - ממש כמו מי שקונה רכב ואוחז בו על מנת להצדיק את קנייתו (אני בעצמי מודה באשם). אז לסמוך על מי שחווה אי אפשר - לא יותר מאשר על מי שלא חווה, בכל אופן.

אה, וכולנו ילדים - ההבדל הוא שאנחנו יותר מעודנים ומרוסנים בזכות התענגותנו על היותנו "בוגרים" ו"בשלים". גם אתה בהערתך ילדותי אפוא.

:idea:

• תוכן חדש...