Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוח אם - 8I945PL-G של Gigabyte

אלו הנתונים שמופיעים ב-SIW:

Installed Memory 4096 MB

Available Memory 2048 MB

יש 4 חריצים לזיכרון. יש לי 3 סטיקים, שניים של 1GB ואחד של 2GB (כולם DDR2 800MHz).

את ה-2GB הוספתי אתמול בסדר הזה:

Slot 1 - 1GB

Slot 2 - 2GB

Slot 3 - 1GB

Slot 4 - Free

ב-SIW הוא מזהה את כל הסטיקים, אבל הוינדוס רושם שרק 2GB זיכרון קיימים. צריך לעשות משהו כדי להפעיל את הסטיק?

ועוד שאלה קטנה על הדרך - הסידור שעשיתי טוב או שעדיף לעשות Slot 1 + Slot 2 עם סטיקים של 1GB ולשים את ה-2GB על Slot 3?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)

האם החלונות הם גרסה 32 או 64?

יש גם לוחות שלא יעבדו טוב עם זכרונות לא זוגיים (2 או 4) וכל זוג צריך להיות זהה.

עריכה

או שפשוט לבדוק בגוגל את שם הלוח ולגלות שהוא לא תומך ביותר מ 2G כמו שעשו אחרים תחתי :-P

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

צודקים, יצאתי חומוס. תודה!

אז מה עדיף? להשאיר סטיק אחד של 2GB או 2 סטיקים של 1GB?

פורסם (נערך)

אולי שווה לנסות ככה:

1:2GB

2:ריק

3:1GB

4:1GB

לפחות לפי ההנחיה שלהם לשימוש ב3 סטיקים בעלי צד אחד(SS) או שתי צדדים(DS)

http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_ga-8i945pl-g.pdf

מעצבן אם הם באמת הגבילו רק ל2GB בכללי(הצ'יפסט תומך ב4) כי זה ממש מטומטם לשים 4 מקומות ולהגביל לסטיק 512MB בדור של DDR2.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

פות"ש שלח לי בפרטי מהיכן אתה והאם אתה מעוניין בחומרה של מחשבים נייחים למסירה. סיכויי טוב שיש לי לוחות\מעבדים\זכרונות שתוכל לעשות מהם שימוש. מה שלא מתאים תעביר הלאה או קח לגריטה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
פות"ש שלח לי בפרטי מהיכן אתה והאם אתה מעוניין בחומרה של מחשבים נייחים למסירה. סיכויי טוב שיש לי לוחות\מעבדים\זכרונות שתוכל לעשות מהם שימוש. מה שלא מתאים תעביר הלאה או קח לגריטה.

תודה על ההצעה, שלחתי לך ה"פ.

יש לי רעיון הרבה יותר טוב מגריטה.

פורסם

945 זה פרה היסטורי.

תסתכל כאן:

http://download.gigabyte.asia/FileList/Memory/mb_memory_ga-8i945pl-g.pdf

יש כאן הסבר איך למקם 3 סטיקים של זכרון. אולי זה, בשילוב של עדכון ביוס לגרסה הכי עדכנית - יועיל. אל תבנה על זה יורת מדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איזו גרסאת וינדוס מותקנת לך במחשב בדיוק?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...