Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע מחר לנתניה, אזור התעשייה (רחוב יד חרוצים) לחנות מסוימת, יוצא מלוד דרך כביש 1 וכביש 2/כביש החוף לפי גוגל מפס, 49 ק"מ לכל כיוון. שעות פתיחה 08:00 עד 17:00.

אני לא מכיר טוב את הכבישים האלה. בטווח השעות שציינתי, מתי יהיה הכי נוח לצאת כך שאתחמק כמה שיותר מפקקים ועומס? בחנות אתעכב רק רבע שעה ואצא בחזרה ללוד.

פורסם

קרוב לודא שכמה שיותר מוקדם, לפני שעם ישראל יוצא לדרכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

גם אם הוא נמצא בחנות ב08:00 ומיד יוצא ללוד הוא נתקע בפקקים.

בערך בין 10:30 ל-14:30 הדרך כולה אמורה להיות פנויה.

431, איילון, כביש החוף. צא בשעה 12:00 בערך. אני מאמין שבנסיעה איטית, תוך 40 דקות תהיה בנתניה. ב13:00 תיצא מנתניה ותוך 40 דק' תהיה בלוד.

אפשר גם 1, איילון, כביש החוף; אבל לדעתי זו דרך איטית יותר.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו - לא יודע מה המצב בדרכים האמורות, אבל אל תשכח שמדובר בחול המועד ואנשים מטיילים בשעות הנוחות להם ולילדים. הבן הבכור שלי נסע היום מחיפה לרמה"ג לאסוף את הצעיר מבסיס שאני מכיר היטב מהמילואים. כאשר הייתי עושה מילואים הייתי נוסע כ-70 דקות בכל כיוון, היום הזמן היה כשעתיים ואולי יותר, למרות שהכבישים השתפרו ללא הכר מאז הפעם האחרונה בה ביקרתי במקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון שפסח, אבל פקקי העבודה הרגילית קיימים בככביש החוף ובאיילון. הדרכים יותר נחמדות, אבל לא הרבה יותר.

אני נסעתי באיילון וכביש 2 בשעות הצהריים ואפשר לשייט ברוגע. רוב המטיילים כבר בצפון/דרום. אני משער שהמצב דומה ב431.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא תיתקע שעות בדרכים, אבל אם תיסע בשעות השיא יש מצב שיקח לך שעה פלוס מינוס לכל כיוון.

תבדוק ב waze כמה זמן לוקחת הנסיעה לפני שאתה יוצא, ותקווה שאף דביל לא ישפד את עצמו על מעקה בטיחות בדיוק כשאתה בדרך.

אגב, אני לא יודע מה בדיוק אתה קונה וכמה זה גדול, אבל יש רכבת מלוד לנתניה וחזרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שעה לכל כיוון סביר יחסית.

אני אתחיל לבדוק לקראת 11-12 בוויז את העומס במסלול ואצא בהתאם. תודה.

מעדיף פקקים כבדים ולא לחזור לתחבורה ציבורית, אפילו שהרכבת סבירה יותר מאוטובוסים יחסית.

פורסם

מניסיון שלי (נוסע הרבה במסלול הזה) בימי חול המועד של סוכות ופסח שלא חלים בשישי/שבת יחסית פנוי עד שעות הבוקר המאוחרות (9:30-10:00), וגם בשעות מאוחרות יותר אין עומס חריג.

ראשון לציון - נתניה לוקח בערך 40 דקות.

בימי עבודה רגילים יש משמעותית יותר עומס.

פורסם

עכשיו נסעתי:

גשר ראשון 8:50

איזור תעשיה חדש נתניה 9:32

כביש 4 עד מורשה, כביש 5 עד גלילות, כביש 2 עד נתניה.

הייתה האטה קלה לפני צומת גהה, עיקוב של כ 5 דקות. כל השאר זורם.

• תוכן חדש...