Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש ברשותי סיאט לאון 2015 עם מערכת מולטימדיה מובנית מהחברה.

אני מעוניין להרכיב מערכת מאוד רצינית שיש ברשותי אבל מכיוון שאי אפשר להוציא את המסך המקורי של הלאון בגלל שכל הבקרה של הרכב עוברת דרכו, רציתי לדעת אם אפשר לחבר פרוססור alpine pxa-h800 עם המסך המקורי ולקבל תוצאות סאונד טובות.

תודה מראש לכל העונים :)

פורסם

"טוב" זה עניין יחסי.

יש מי שבשבילו המערכת המקורית עם הרמקולים המקוריים והכל הם טובים, ויש מי שגם מערכת ב 10K ש"ח לא מספיק טובה בשבילו.

אתה צריך קצת לשמוע כמה דברים ולהבין מה מספק אותך ומה לא.

הכיוונים, האיזון והבמה ישתפרו, עם זאת הרמקולים עצמם ברמה לא הכי גבוהה ולא יהיו מפורטים או חזקים כמו מערכת עם רמקולים אפטרמרקט ברמה טובה עם מגבר, סאב וכו', אשר ינצח עליהם ה H800.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
"טוב" זה עניין יחסי.

יש מי שבשבילו המערכת המקורית עם הרמקולים המקוריים והכל הם טובים, ויש מי שגם מערכת ב 10K ש"ח לא מספיק טובה בשבילו.

אתה צריך קצת לשמוע כמה דברים ולהבין מה מספק אותך ומה לא.

הכיוונים, האיזון והבמה ישתפרו, עם זאת הרמקולים עצמם ברמה לא הכי גבוהה ולא יהיו מפורטים או חזקים כמו מערכת עם רמקולים אפטרמרקט ברמה טובה עם מגבר, סאב וכו', אשר ינצח עליהם ה H800.

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה אך לא הבנת אותי נכון.

ברשותי מערכת:

קומפוננטים: MOREL HYBRID + (אחוריים) MOREL TEMPO

מגברים: GENESIS DUAL MONO + (אספנות)ROCKFORD

סאב - DRAGSTER עם תיבה בנויה אישית

מערכת ברמה יחסית גבוהה

כל שברצוני הוא לחבר את כל המערכת ברכב אך להשאיר את המסך המקורי שלו כיוון שדרכו עוברת כל הבקרה של האוטו. עכשיו כמובן שזה יוריד באיכות השמיעה ולכן אני רוצה להביא פרוססור של אלפיין שיסדר לי את העניינים, השאלה שלי אם זה באמת יעבוד עם המסך המקורי של הסיאט וייתן איכות טובה. :)

פורסם

אהה, לא הבנתי אותך נכון.

כמו שאמרת- תהיה ירידה באיכות בגלל הרדיו המקורי.

כמו שאמרתי- הכל יחסי, לדעתי ומנסיוני עם הלאון 2014 זה עדיין יישמע טוב מאוד, והפרוססור יוסיף המון לסאונד. הוא לא מסוגל לפצות על איבודי מידע שמתבבצעים ביחידת ראש, אבל משם והלאה- הוא יפיק את המירב, לדעתי בשורה התחתונה זה שווה את ההשקעה והמאמץ, יש פוטנציאל ברכב הזה להגיע לתוצאה מהנה ונעימה לאוזן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זה אפשרי לחבר את הפרוססור ליחידת הראש המקורית אבל כדי לתפעל את הפרוססור אתה תצתרך

אלפיין rux-c800 או מחשב לפטופ ,מעבר לזה יש לפרוססור הנ"ל גם כניסות AI NET

וגם כניסות אופטיות כך שאתה יכול לחבר גם נגן חיצוני.

פורסם

זאת אומרת שעם הציוד שיש לי אתם מממליצים להשתמש בפרוססור ביחד עם המסך של הלאון, שווה את ההשקעה?

ועם הפרוססור PXA H800 אפשר גם להשתמש עם אפליקצייה של אלפיין דרך הטלפון לפי מה שהבנתי עד היום לא?

פורסם

לדעתי לא שווה את ההשקעה מדובר בפרוססור מאוד יקר ,ובמקרה שלך אתה לא צריך את כל מה שהוא מציע

אתה יכול לקבל תוצאה דומה ובהרבה פחות כסף עם audison bit ten.

פורסם

איזה סמארטפון יש לך? אפשר כמו שאמרו לחבר נגן חיצוני ובפועל כל אפל היום וגם כמעט כל אנדרואיד יכול לשמש אותך כנגן היי אנד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
איזה סמארטפון יש לך? אפשר כמו שאמרו לחבר נגן חיצוני ובפועל כל אפל היום וגם כמעט כל אנדרואיד יכול לשמש אותך כנגן היי אנד.

יש לי אייפון וכן ביררתי את העניין עובד עם אפליקציה :)

פורסם

אני יותר בכוון של הוצאת אופטי לפרוססור מהסמארטפון

לאייפון ואפל יש פתרון מדהים בשם I pure 20

קוסטומיזציה פשוטה מאוד לרכב ומתאם למחבר לייטנינג ואתה מסודר עם נגן היי אנד ברכב שלך

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי-התוכל להרחיב בנושא? האם הכוונה שגם סמארטפון רגיל של אל.גי./סמסונג ישמש כנגן לכל דבר ועניין אך לרמה גבוהה שאנו שואפים אליה?

ליאור

• תוכן חדש...