Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת הבעיות שהמטענים שקונים באינטרנט לא מצליחים לטעון את המכשיר תוך כדי שימוש בוויז ושיחות במקביל. אני מדבר על נסיעות ארוכות שבמהלכם אני רואה כיצד הסוללה מתרוקנת. השמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה. ראיתי שיש הבדל בין מטען בעל חיבור USB לבין מטען כמקשה אחת .

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מטען נורמלי פותר את הבעיה, יש לי מטען של PLEOMAX שעלה לי משהו כמו 50₪ באיביי (אם תרצה יש לי למכירה באותו מחיר, חדש לגמרי),

המטען הזה מטעין לי את הפלאפון עם וויז דלוק + טאבלט שמנגן מוזיקה במקביל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מתעלק על השרשור

הבעיה אצלי שיש לי LG G2, כשאני נוסע נסיעות של 200 קמ ככה עם וויז אני גם נתקל בבעיה הזאת.

רכשתי במחיר מעולה מטען מקורי של בלקין עם שתי יציאות כל אחת 2A.

את כל הסמסונג גלקסי למיניהם הוא מטעין על זרם קרוב ל2A, אבל את הG2 הוא לא מטעין במעל 1A וגם רשום לי "טעינה איטית". (ניסיתי גם עם הכבל המקורי והבעיה עדיין קיימת).

אשמח אם מישהו שיש לו LG G2 ומטען מהיר לרכב שמטעין אותו על זרם גבוה ישלח לי קישור.

תודה. (העדכן כשאני אמצא מטען בעצמי).

פורסם

מטענים איכותיים של חברות מוכרות. לרכוש באמאזון או EBAY עם משלוח.

כדוגמת המטען שנתן ABNATAN של חברת ANKER למשל בעל 2 פורטים של עד 2.4A כל אחד. המוצרים שלהם מעולים.

מכשירי אייפון עם ההתחממות שלהם, מורידים את הבהירות אוטומטית ע"מ למנוע חימום המכשיר.

אני בעל מכשיר 4S מבית אפל, לאחר נסיעה מאוד ארוכה עם WAZE ולמשל שיחה בבלוטות' דרכו וביצוע פעולות נוספות בעצירה עם וואטסאפ, בהחלט המסך מוריד את הבהירות שלו, אבל לא נתקלתי בבעיית טעינה.

לגבי מכשיר ה LG G2, יש לי חבר עם מכשיר HTC וברשותי סוללה ניידת של חברת ANKER עם פורטים IQ מיוחדים, כולם הטעינו במלוא העוצמא ( עד 2A ) ורק המכשיר שלו רשם הודעה בדיוק כמו שלך, לא משנה איזה כבל. זה מעניין.

ככל הנראה תלוי ביצרן או בהגדרה מסויימת של הסוללה או המטען המקורי שמגיע עם המכשיר.

פורסם

הזמנתי מספר מטענים של 2A כולם הגיעו מסין ובפועל הם לא מצליחים לטעון את המכשיר עם וויז ושיחות. יש לי תחושה ש 2A סינים הם באמת לא 2A .

פורסם

מטען של BELKIN עושה לי את העבודה עם HTC M7, מספיק גם לטעון מהר יחסית, מה שכן לדעתי המכשירים מגבילים את הטעינה כדי לא להתחמם יותר מדי.

Opel Adam S 2017

פורסם

כשמדובר במטען עם שקע USB תשקיע בכבל איכותי. יש הבדל דרמטי בין כבל טוב לכבל זבל. עם אותו מטען וטלפון ראיתי 1.7 מול 0.45 בכבלים שונים.

:turn-l:
פורסם

כן קרה לי גם, רק מי שיום שלם משתמש בוויז, יכול להגיד.

תדאג לבוא עם 100 אחוז סוללה, וככה זה לא ייגמר לך במהלך היום.

אצלי זה גם ככה, אם אני מתחיל את היום, עם אחוזי סוללה נמוכים 30 אחוז, אז אחרי כמה שעות הוא נכבה.

פורסם
מטענים איכותיים של חברות מוכרות. לרכוש באמאזון או EBAY עם משלוח.

כדוגמת המטען שנתן ABNATAN של חברת ANKER למשל בעל 2 פורטים של עד 2.4A כל אחד. המוצרים שלהם מעולים.

מכשירי אייפון עם ההתחממות שלהם, מורידים את הבהירות אוטומטית ע"מ למנוע חימום המכשיר.

אני בעל מכשיר 4S מבית אפל, לאחר נסיעה מאוד ארוכה עם WAZE ולמשל שיחה בבלוטות' דרכו וביצוע פעולות נוספות בעצירה עם וואטסאפ, בהחלט המסך מוריד את הבהירות שלו, אבל לא נתקלתי בבעיית טעינה.

לגבי מכשיר ה LG G2, יש לי חבר עם מכשיר HTC וברשותי סוללה ניידת של חברת ANKER עם פורטים IQ מיוחדים, כולם הטעינו במלוא העוצמא ( עד 2A ) ורק המכשיר שלו רשם הודעה בדיוק כמו שלך, לא משנה איזה כבל. זה מעניין.

ככל הנראה תלוי ביצרן או בהגדרה מסויימת של הסוללה או המטען המקורי שמגיע עם המכשיר.

הבעיה שLG לא הוציאו מטען מקורי לרכב (לא מצאתי).

וזה דבר שאני מאוכזב ממנו.

יש אפליקציה שמראה בערך בכמה זרם נטען המכשיר, היא נותנת ערך די מדוייק לדעתי.

פורסם

LG הוציאו מטען מקורי לרכב,

מטעין את הG2 ואת הG3 ללא בעיה גם כאשר waze דלוק לצורך העניין.

ניתן לחפש את המטען בeBay כך :LG CLA-400, הוא לא נפוץ בeBay.

נמכר אצל היבואן בארץ (רונלייט) בסביבות המחיר של 95 ש"ח ליחידה.

אני משתמש בו באופן אישי ומאוד מרוצה לאחר שהמון מטענים הראו את החיווי "טעינה איטית" או לא עשו את העבודה כמו שצריך.

avtomobilnoe-zaryadnoe-ustrojstvo-lg-car-charger-cla-400-1.jpg

זאת התמונה של הקופסא.

• תוכן חדש...