Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ברשותי תואר ראשון בהנדסת תעשיה וניהול,

אני מעוניין לרכוש השכלה בהנדסה אזרחית(בניין), במקביל לעבודה במשרה מלאה.

מנסיון התואר הקודם שלי, הבנתי שאני מסוגל להשיג ציונים גבוהים באמצעות למידה עצמית מסיכומים, לכן אני פחות חושש מלהיכשל.

התחלתי לברר באמצעות יועצים אקדמאים במכללת סמי שמעון ואריאל והם שללו על הסף את האפשרות לבצע את התואר במשרה מלאה מכיוון שיש נוכחות חובה, הטכניון רחוק לי מידי. ב"ש אפשר להתאמץ אך גם רחוק מבחינתי. אני כבר עובד בתחום לכן יותר חשוב לי התואר ופחות המקום

באופן עקרוני גם בקרוסים בתואר אצלי, הייתה נוכחות חובה אך ברוב השיעורים לא בדקו, ובשיעורים שכן בדקו העבירו דף. היו סטודנטים שהגיעו בעיקר למבחנים ועברו את התואר.

שאלתי לאנשים כאן שלמדו הנדסה אזרחית באחת מהפקולטות בארץ(טכניון, בן גוריון, אריאל, בן גוריון)

האם לדעתכם אפשרי לסיים לימודים אלו במקביל למשרה מלאה?

האם אכן בודקים נוכחות? או שמקלים בעניין זה?

למיטב ידיעתי אין מסלולי ערב בלימודים אלו, אולי אתם מכירים מקומות שמתקיימים לימודים ערב?

תודה

עריכה אחרונה על ידי D1winner

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

משיחה עם חבר שלומד כרגע בטכניון, והיה בדילמה דומה לשלך.

אין מסלול ערב בתחום הזה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

פשוט אי אפשר, במשרה חלקית עוד מילא.

אלא אם כן יש לך אפשרות לקחת יומיים חופש בשבוע בהתראה מאוד קצרה לעיתים קרובות.

אפשר להבריז מדיי פעם, ובחלק מהקורסים באופן קבוע, אבל במקביל למשרה מלאה זה לא ילך.

רוב הקורסים בטכניון הם ללא נוכחות חובה, אבל אני מציע לך לא לנסות לגשת למבחן בלי להיכנס לרוב ההרצאות, אולי אם יש לך חבר ממש טוב שממש יעביר לך את החומר, כולל הערות של כל ההרצאות בכל המקצועות, שוב זה עדיין נשמע לי דמיוני ומופרח.

פורסם

עוד עניין שאליו עליך לשים לב - מהיכן התואר הראשון, ואיזה קורסים יוכרו לך לתואר הנוסף. אם אתה מתכוון ללמוד במוסד אחר מזה שבו למדת את התואר הראשון היכון להרבה מאד השלמות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למיטב הבנתי נשארת עם אריאל זו האופציה היחידה שעוד לא בדקת.

רק 4 מוסדות מלמדים את התואר - בן גוריון,טכניון, אריאל וSCE.

בכל אופן, לא יודע אם קיים או לא אבל נסה בפתוחה?

Seat Mii 3Doors

פורסם

בפתוחה בדקתי, אין להם את התואר הנ"ל.

על הטכניון פחות כיוונתי בגלל שהרמה שם מאוד גבוהה ולדעתי זה לא יהיה אפשרי לבצע במקביל לעבודה.

לכן חשבתי יותר על SCE \ אריאל, ממה שהבנתי יותר קל שם.

לקחת את הסיכון של להיכשל בגלל ציון אני מוכן לקחת ולאכול את הכובע של השכר לימוד.

להיכשל בגלל נוכחות חובה יותר מטריד אותי,

תיאוריה תמיד אפשר ללמוד בבית, השאלה כמה מעבדות יש בתואר?

לפי דעתי המקסימום שאני יכול להוציא זה 2 חצאי ימים לצאת מוקדם,

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

ברשותך אני אתעלם מהניואנסים של רישום למוסדות והמסלולים השונים ואשאל אותך למה אתה רוצה/צריך תואר בהנדסת בניין?

פורסם

אני חושב שזה לא ריאלי לעבוד במשרה מלאה ובו זמנית לעשות תואר אקדמי, בטח שלא בהנדסה. מי שמצליח לשלב בין השניים הוא לא 'גאון' כמו שזו תעודת עניות למערכת שבה הוא למד.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין סיכוי ללמוד לתואר בהנדסה (הנדסת תעשייה וניהול לא קרוב לאזרחית אפילו) בשילוב משרה מלאה.

אולי חצי משרה וגם זה אני בספק.

פורסם

אני לומד הנדסאי בניין (שנה ב') כהכנה למהנדס בניין בשנה הבאה (חסכתי את נושא הפסיכומטרי והבגרויות וגם קיבלתי רקע על התואר)

לדעתי זו משימה בלתי אפשרית.

פורסם

חבר לומד כרגע הנדסת בניין באריאל, שנה א'.

אין לי מושג איך תצליח לעבוד במשרה מלאה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ברשותך אני אתעלם מהניואנסים של רישום למוסדות והמסלולים השונים ואשאל אותך למה אתה רוצה/צריך תואר בהנדסת בניין?

התחום הזה מאוד מעניין אותי, ובנוסף גם מבחינת קידום בתפקיד וכו' זה יכול לעזור לי בעתיד.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
אני חושב שזה לא ריאלי לעבוד במשרה מלאה ובו זמנית לעשות תואר אקדמי, בטח שלא בהנדסה. מי שמצליח לשלב בין השניים הוא לא 'גאון' כמו שזו תעודת עניות למערכת שבה הוא למד.

יכול להיות שברוב המקרים אתה צודק, אך יש מקרים ויש מקרים.

אשתי סטודנטית לרפואה שנה שנייה, ומלבד להגיע למעבדות שהם חובה - היא איננה מגיע לשיעורים, לומדת רק למבחנים מסיכומים והממוצע של 92. - ובמקביל עובדת בשעות שאיננה במעבדות. בתקופת המבחנים קורעים את התחת, ולומדים בבית בצורה נכונה בבית במהלך הסמסטר, והכל אפשרי.

אני באופו אישי, מה שלמדתי בשיעורים בתואר פחות עזר לי מאשר הלמידה בבית והחזרה לפני המבחן.

לכן חשוב לי לדעת כמה מעבדות יש, והאם מקפידים על בדיקת נוכחות בשיעורים

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מילה על הלימודים בבן-גוריון,

כמות מטלות הביתה שנותנים בשנים ב' וג' היא עצומה וגם הסטודנטים שגרים צמוד לקמפוס בקושי מספיקים להכין את המטלות השבועיות/פרויקטים קורסיים, כך שהייתי לוקח את זה בחשבון.

במה אתה עוסק היום?

• תוכן חדש...