Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בית משפט לתביעות קטנות, דאג לתמלל את השיחות ולהגיע גם עם ההקלטה המקורית.

מפתח מקורי זה מפתח מקורי, ומפתח חליפי עם שלטי נוחות זו קומבינה.

במפתח חליפי צריך לבצע שינוי על ידי תוספת חיוט תוך התערבות פיסית בחיווט ומערכות החשמל המקוריות של הרכב ואילו במפתח מקורי לא צריך. במפתח מקורי הקידוד פשוט וזהו.

בכלל, לא מקובל הבטחה שלא עומדים אחריה במאת האחוזים ובמיוחד לא לאור שהם סהכ רוצים לחסוך כסף . מילא לא ניתן היה לעמוד אחרי ההבטחה. אבל ניתן. הם רוצים לחסוך עליך כסף והם חכמים לעשות כך לאחר ששלמת להם כבר את מלוא התמורה. מלוא התמורה כללה לפי הבטחתם שני מפתחות מקוריים וכך יש שיעשה.

מעניין אם היית מבטיח להם חלק מהתשלום בשלב מאוחר יותר והיית טוען אחר כך שאתה לא יכול לעמוד אחרי ההבטחה כי אלו הנהלים שלך ואתה גם צריך לחסוך כסף מה היה קורה.

נו באמת.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שאתה רץ לתבוע, הוצא גם להנהלה הראשית וגם למגרש עצמו מכתב התראה לפני הגשת כתב תביעה.

כתוב אותו בעצמך, אין הכרח להשתמש בעו"ד (אלא אם יש לך חבר עו"ד שמוכן לנדב את עזרתו בחינם או במחיר סימלי) כתוב בו את כל השתלשלות הארועים כולל ציון העובדה שיש בידיך הקלטה מלאה של התחייבות הסוכן (אבל אל תפרט כלום בקשר לתוכן השיחה).

קצוב להם 10 ימי עסקים בכדי להשיב, שאם לא, תפנה לבית המשפט ותגיש כתב תביעה.

בתחתית המכתב רשום כל דרך אפשרית להתקשרות איתך כולל מייל, נייד, נייח בבית, נייח בעבודה כתובת למשלוח דאר, אל תיתן להם אף תרוץ למה הם "לא איתרו אותך".

שלח את המכתב בדואר רשום (והמהדרין שולחים בדואר רשום עם אישור מסירה) ותמתין.

אם אחרי שבועיים לא קיבלת שום התייחסות, תכין כתב תביעה, דרוש את הסכום של שני המפתחות, הוצ' דואר, , שכ"ט עו"ד.

דלק, חניה ואובדן ימי עבודה מכפילים פי 2 (אחד בהגשת כתב התביעה, שני ביום הדיון) ויאללה, עמוד על זכויותיך.

כל החברות האלה משחקות כאילו הן לא רואות אותך ממטר אבל בבית המשפט הן מתקפלות יפה מאוד.

פשוט על כל אחד כמוך (בתקווה שתתבע), יש 50 שמקללים, מתעצבנים ולא עושים עם זה כלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני למדתי שעל מנת למנוע אי הבנות משני הצדדים יש לעגן את כל הסיכומים בכתב. גם היום כשאני יושב עם לקוחות/ספקים לדיון בע"פ או בשיחת טלפון, אני שולח מייל סיכום שיחה/דיון בכתב של מה שהבנתי שסוכם. אם יש לצד השני השגות, הוא יעלה אותם על הכתב בתשובה להודעתי.

אם ל-T-p-x היה מסמך כתוב וחתום בו כתוב שבעסקה מובטחים שני מפתחות אורגינליים עם שלט מובנה - כנראה שלא היינו נפגשים כאן.

מדבריו עולה שכל הוויכוח הוא על 1000 ש"ח שאפילו במונחים של סוחר חצר שיודע לעבוד, לא מדובר בסכום שיביא את העסקה מרווח להפסד (וגם אם כן - על טעויות לפעמים מפסידים) לכן ההתעקשות של אוטוסנטר נראית די תמוהה בעיניי, אם מהלך הדברים הוא כמו שפות"ש מתאר.

אני מסכים לחלוטין עם רוח דבריך, אבל אתה מתעלם/שוכח מדבר אחד -

הוא טוען שיש בידיו הקלטות בו מתחייבים לספק לו את המפתח.

אין הבדל בין הדבר הזה לבין חוזה בכתב, זה לא שהוא 'זוכר' שהבטיחו לו והם 'זוכרים' אחרת, הם התחייבו, וזהו.

את אותו הבלבול הם היו יכולים לעשות על כתב, ואת אותה התנערות הם היו יכולים לעשות גם אם היה חוזה בכתב. ההתנערות שלהם אינה נובעת מכך שהם טוענים שהם הבטיחו לו אחרת (לפי מה שהוא מספר), היא נובעת מכך שהם התבלבלו וטוענים שזכותם להתבלבל. וזה - לא בסדר.

כשבעל העסק מתבלבל, לא הגיוני שהלקוח ישלם על זה את המחיר.

הפשרה שלהם עם השלט כן נשמעת סבירה, ולכן הייתי כנראה מסתפק בכך וחוסך מעצמי את התענוג של בית משפט - אבל מבחינת האם יש לו / אין לו קייס, לדעתי בבירור יש. הבעיה המרכזית היא שהשופט יכול לומר שהיתה להם הצעת פשרה סבירה, ולחסל ככה את התביעה.

אבל בתור עקרון, אני לא רואה איך אתה מאשים את הלקוח, ואני לא מבין איך אתה טוען ש'לא היית רוצה אותו בתור לקוח' כאשר ברור שחור על גבי לבן (או קול על גבי הקלטה) מי כאן לא בסדר....

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אל תוותר - מה פתאום להוסיף מערכת - יש להימנע ככל שניתן מהתקנות מקומיות, במיוחד מכאלה שלא נחוצות.

גם אני הייתי מזמין מפתח מקורי מכספי בכל מקרה, אך כמובן נסה תחילה לסיים את הסיפור בטוב.

בכל מקרה, תביעות קטנות זה לא כזה סיפור כמו שהרבה חושבים.

פורסם

עדכון קצר,

אתמול נסעתי להפגש עם קובי, מנהל קשרי לקוחות של אוטו סנטר.

קובי בחור נחמד, שמע שוב את הסיפור ממני(טען שראה את השירשור הזה, עקב הכרות עם בעל האתר, אך לא מתרגש מזה), הרים טלפון לסוכן שאימת את הסיפור שלי, הבין את הסיפור לפרטיו והבטיח כי יזמין לי מפתח מקורי מהחברה.

הוא אמר שייתכן כי בגלל החג יהיה עיקוב קל.

אז ככל הנראה, לשמחתי, לא יהיה צורך בבתי משפט.

אעדכן שאקבל את המפתח.

פורסם

שמח לשמוע שהדברים יפתרו בצורה כזו. ככה הם היו צריכים לנהוג מהדקה הראשונה, ולהוציא אותך לקוח מרוצה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
קודם כל, תברר אם בכלל היבואן מביא שני מפתחות קפיציים ( רמז - בדרך כלל רק אחד מהם קפיצי ). בכל מקרה, לדעתי זו התקטננות. סה"כ מפתח. הם עומדים במילה שלהם ומספקים לך מפתח.

הבעיה היא שזה הובטח לו ובאותה מידה יכלו להבטיח לו גם מולטימדיה או חיישני רוורס ואחרי התשלום "להצטער" שאין. אבל גם אני יודע שלרוב מקבלים רק מפתח חכם אחד אז כנראה שהמוכר סיפר סיפורים כרגיל כמו כל איש מכירות רק כדי לסגור את העסקה. לא מכובד אבל מזכיר למה הכל צריך להיות רשום וחתום

פורסם

אני אישית לאחר שקראתי את הסיפור הזה לא יכנס לאוטו סנטר, אם הם מבטיחים משהוא שלא עומדים מאחוריו ובן אדם צריך להפוך את העולם בשביל לקבל את מה שהובטח לו אז הם לא ראויים לקבל לקוחות

פורסם

שמח שקיבלת מה שהובטח לך! מצער לראות כמה אנשים מפתיחת השרשור היו "מוותרים" כי הרי זו "קטננוניות" . הצצה טובה למה "שיטת מצליח" עובדת כל כך טוב.

פורסם

מה יתבע בדיוק?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...