Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

עבר זמן רב מאז שפרסמתי בפורום לאחרונה, אחרי כ10 שנים עם אופנוע חזרתי לקופסא בעלת 4 גלגלים.

קניתי שבוע שעבר רכב חדש.

מה שהיה נראה עליו כמו לכלוך שיוסר ע"י סמרטוט לח - עקשן יותר מזה.

על חצי רכב ישנם טיפות שזלגו והתייבשו (מהגג ועד הגלגלים כולל החלונות), לטעמי הבחור החנה את הרכב מתחת לצי מזגנים שטפטפו בלי הפסקה 24/7.

אני מחפש בעל מקצוע טוב שיוכל לנקות את הרכב ולהחזירו למצב חדש בתקווה שזה אפשרי ועל הדרך גם לעשות שטיפה פנימית יסודית.

 

חוץ מכל מה שאמרתי עד עכשיו אני בנוסף סטודנט אז אני לא מחפש להשקיע אלפי שקלים רק על ניקיון אך העניין הזה באמת חשוב לי עד כדי להשקיע סכום הגיוני.

 

אשמח לקבל המלצות לבעל מקצוע טוב, יסודי ושפוי במחירים.

 

 

בתודה רבה,

רועי.

פורסם

קיה פיקנטו אם אינני טועה, נכון?

 

האמת, מה שנראה לך כחמור, יכול להיות יורד עם פלסטלינה לא בעבודה קשה מידיי.

מאיפה כבודו בארץ? מוכן שתקפוץ אליי וננסה להוריד עם פלסטלינה, אם יורד, מבטיח לך חתיכת פלסטלינה וחומר סיכוך מתאים חינם. יכול להיות שהכל יירד ולא צריך פוליש בכלל.

פורסם

אין לי עסק, אני מתעסק בזה מידיי פעם כהכנסה צדדית סמלית, לא כעסק.

אני מרחובות, אם תרצה דבר איתי, שלח לי הודעה פרטית.

×
×
  • תוכן חדש...