Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמוני כמוכם.

המחיר פשוט מוגזם, זה לא להאמין שהם מנסים בכלל למכור במחיר קיצוני כלכך.

אוטו-מאניה :-)

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני הייתי באירוע הזה, אחרי שגם הייתי באירוע לעיתונאים שנערך ביום ראשון.

אני חייב לציין שבמפגש שני המכונית נראתה לי קצת יותר חביבה ואיכותית. אפילו המושב האחורי הרגיש קצת יותר מרווח מכפי שהרגשתי ביום ראשון.

אבל בשורה התחתונה - אני עדיין מאוכזב. מיונדאי למדתי לצפות ליותר עם כל דור ודור. מה לעשות, הרגילו אותי לקבל יותר, כמו בפרסומת, למשל ב-i35 הנוכחית שמאובזרת בנדיבות או ב-i20 הקודמת שהגיעה עם סאן רוף ושלל תפנוקים.

במבחן התוצאה, כשאבא שלי שאל אותי אם כדאי לו להחליף את הריו האצ'בק ליסינג שלו ל-i20 חדשה - אמרתי לו שלא כדאי. אולי אחרי שאנהג אחשוב אחרת. לא יודע, אולי, הכל יכול להיות. כרגע, לא ממש התלהבתי מהכלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אני הייתי באירוע ולהלן כמה נקודות שלי:

1. בעיצוב הפנימי יש תחושה שהם ניסו להעתיק מפולקסוואגן פולו. עיצוב, מיקום הכפתורים וכו' מאוד מזכירים. מצד שני אין פה את איכות החומרים שיש בפולו.

2. כלמוביל הציגו כמה i20 יותר מרווחת וגדולה יחסית לקטגוריה. השוותי נתונים מול קליאו והקליאו יותר גדולה בכל מימד.

3. אני כחסיד של עיצוב, מאוד התאכזבתי. גם העיצוב החיצוני וגם העיצוב הפנימי מאוד מאופקים. אני מאוד אוהב את העיצוב הצעקני משהו של i30 וi35 ופה התחושה שהם הלכו אחורה.

4. כחבילה, לא רואה סיבה להעדיף את הi20 על פני קליאו, 208 או פולו

5. יש לציין לחיוב (++ אפילו) את היחס והניסיון של כלמוביל להיות שותפים בקהילה שלנו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הדשבורד קשיח?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיע הזמן להפסיק לכתוב "מודגשים" או "מודגש". מנועים גודשים, מנועים מוגדשים. לא מודגשים.

אגב, כתבתי להם בפייסבוק, איך הרכב הזה מכוון פרימיום עם כל האבזור העלוב הזה במחיר כלכך גבוה, גם אין פה שילוב ייחודי של גיר-מנוע, וגם איכות הפנים לא משהו בלשון המעטה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הדשבורד קשיח?

עניין יחסי.

יחסית לקליאו, XV, פולו ופוקוס קשיח.

יחסית ל-i35 רך

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

עדכון: בi35 הדש יותר רך מהi20

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

באתר יונדאי העולמי כתוב שקיימת בi20 מערכת שממירה את אנרגיית הבלימה לחשמל לטובת החיסכון בדלק, זה קיים גם בi20 הישראלית?

אם המערכת הזו קיימת אז אולי הi20 מתקרבת קצת לפרימיום של המיני בכל זאת:-D

וד"א הרכב דווקא זכור לי לטובה מתערוכת פריז (ביום שביקרתי שם אפילו הגיע כדורגלן לפרסם אותו והייתה המולה סביבו), רק ששם הוא היה מאוד מאובזר פרט למחסור במולטימדיה.

DSC_1062.jpgDSC_1044.jpgDSC_1048.jpg

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם (נערך)

מה קהל היעד של הרכב הזה בשוק הפרטי? למה שמישהו שנמנע למשל מלקנות רכב אירופאי (ואז יוותר על 208, פולו, קליאו סטיישן/רגילה) יקנה את הרכב הזה על פני יאריס? התמחור לא הגיוני בעליל. אגב ביאריס אפילו בגרסת הבסיס יש הגה מצופה עור ו-4 חלונות חשמל. בגרסאות הטופ (לא הברידי ביאריס, אלא SKY) ליונדאי יש בקרת שיוט להציע מול גג פנוראמי ביאריס, כאשר לשניה יש גם מולטימדיה מצוינת מקורית של טויוטה (אצל יודנאי לא ראיתי במפרט אפילו דיבורית בלוטות, באמת אין??).. סליחה, שכחתי גם תא כפפות מקורר ב-I20, לא יודע עד כמה זה קריטי. לדעתי לא כוחות בשוק הפרטי, אבל כל אחד ושיקולים שלו.

עריכה אחרונה על ידי Arco

• תוכן חדש...