Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעבור על השרשור, רשום שלא.

אין אפשרות לבדוק את הרכבים מלבד בדיקה פיזית מוחשית של הרכב כשאתה מולו, אם אתה יודע מה לבדוק ויש לך ציוד בסיסי לאינדיקציה כלשהי.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קניה מכונס לא אמורה להיות במחירון מינוס 56 אחוז?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

המחיר מתחיל ב50% ממחירון וקופץ בקפיצות של 1000 ש"ח עם כול מציע זאת התמחרות.

פורסם

מחירים הזויים לחלוטין.

קרוז 2011 ב 20 אלף??

ג'אז הייבריד 2014 ב 76 אלף??

בשוק הפרטי אפשר למצוא מחירים יותר טובים.

מעניין מה מביא אנשים שמחפשים "מציאות" במכרזים האלה, לשלם כל כך הרבה בסופו של דבר.

לא מבין את זה..

פורסם

השרשור הזה לימד אותי שמהמכרזי רכב, אני אמנע.

באמת, אם עוברים על השרשור זה נראה כמו אנשים שפשוט אוהבים לחיות בריגוש יומי עם מה שרכשו.

פורסם
לגמרי הזויים, נשמע יקר מדי לרכב שאתה לא יודע מה אתה מקבל או קונה בדיוק.

גם לרכבים טובים זה מחירים יקרים..

זו הבעיה פה..

פורסם

אי אפשר לבדוק, אנשים עם קשרים במקומות הנכונים יכולים לדעת הסטוריה תאונתית והסטוריית טיפולים. לגבי הנחה ממכרז - זה לא מכרז, והקונים קונים מרצון במחיר שנראה להם.

בתכל'ס - דגמים מבוקשים עם הסטוריה טובה ימכרו קרוב למחירון, נבלות ימכרו למחפשי מציאות במחיר שהם יצליחו להשיג (שבד"כ לא מציאה גדולה)

שורה תחתונה: קניה במקום כזה ללא מידע פנים - שקולה להימור בקזינו - עם סיכוי טוב לנפילה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
עיתון מעולה שמאזן קצת את התרעלה של ידיעות אחרונות.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

חבל על העצים שהולכים על נייר שעליו מדפיסים את הזבל הזה (אני מדבר על כל העיתונים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצטער לצנן אתכם אבל זה ממש לא נראה כמו מציאה.

הרוב המוחלט שם זה קשקוש מוחלט, כי רוב הרכבים גם ככה עם שוק חלש ביותר אז מה אכפת לך אם אתה משלם איזה 10-20 אחוז פחות מהמחירון של לוי יצחק, שהוא בעצמו מחירון פיקטיבי ואינטרסנטי שגבוה בעשרות אחוזים ממחירי השוק האמיתיים?

יוצא שאתה קונה מכוניות ישנות שרובן חלשות מאוד בשוק, ללא יכולת לדעת אם הגיר גמור או אם יש ריח של דשן על המושבים או אם חלקים מהשלדה מחוברים עם מסקינגטייפ - במחיר המחירון של יד 2, או לא רחוק ממנו.

אם היו אומרים שהמחירון האמיתי של הלקסוס 2008 הזאת על 250,000 הק"מ שלה זה בערך 55-60 אלף ואפשר לקנות אותה ממכרז ללא בדיקה ב 25-31 אלף, הייתי אומר שזו מציאה ושאפשר לקחת על זה סיכון.

פורסם

רוב העיתונים יוצאים גם במהדורה דיגיטלית, והיא המועדפת עליי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אך מסיגים את הטופס למיכרזים האלו .

השבוע ביום חמישי גם היה מכירה באותו מקום אבל אני לא הצלחתי לקבל טופס הרשמה , רק אם ההיתי מסכים לשלם על מנוי לאתר konesfree

האם יש דרך אחרת?

פורסם
אך מסיגים את הטופס למיכרזים האלו .

השבוע ביום חמישי גם היה מכירה באותו מקום אבל אני לא הצלחתי לקבל טופס הרשמה , רק אם ההיתי מסכים לשלם על מנוי לאתר konesfree

האם יש דרך אחרת?

למכירות מהסוג הזה - לא צריך שום טופס. מגיעים למקום המכירה עם 10% ממה שאתה מוכן לשלם במזומן - אם הצעתך תזכה יקחו אותך הצידה, תמלא טפסים ותשלם 10%.

טפסים מראש בד"כ צריך למלא במכרזים של המכס או מנהל הרכב הממשלתי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

המכירות הללו מובלות על ידי דילרים מוכרים היטב אשר מקבלים לרוב מידע פנימי ויודעים לברור את התבן מהמוץ.. , מכיר גם מקרים שמאכרים מקצועים מעלים מחיר וגורמים לאדם לא מנוסה לרכוש רכב במחיר מופקע לחלוטין...

בקיצור מציאות נדירות במכירות הללו.. צריך לבוא מפוקס עם מחיר גג שבו אתה מוכן לרכוש את הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...