Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתגייס לתותחנים ואני מבטיח לך ירידה משמעותית בשמיעה.

ואין לך מה לדאוג. בתומ"ת יש שעון חום.

חנטריש, באחת מהודעותיך כתבת שהיית באיכון, על מי אתה עובד?

אני גם הייתי באיכון (אוגוסט 99) והפעם הראשונה שעמדתי ליד תומ״ת יורה הייתה במילואים לפני חודשיים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה בסדר. לא צריך תותחים, גם לא נק"ל. קצת סבלנות ותגיע לגיל 40.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גיא, ברגע שתהיה לך בת זוג קבועה, תלמד לפתח שמיעה סלקטיבית

:wink:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
תודה רבה :) בשביל זה פתחתי את השרשור.

תודה רבה גם לכל מי שהגיב!

גם לי יש את האוזניות הנ"ל (בשביל עבודה עם כלי עבודה לעץ) אבל אני לא הייתי מתלהב עד כדי כך. יש ניחות משמעותי של הצליל ואכן יש הרגשה של ניתוק אקוסטי, אבל עדיין אפשר בקלות לשמוע רעשים, גם חלשים. אם יש אפשרות, הייתי ממליץ לבדוק איך זה עובד עבורך לפני שאתה מוציא כסף על אוזניות. לפי Zap מוכרים כאלה ברוס-גבס. אולי יש להם בתצוגה.

בכל מקרה, אטמי אוזניים "פקקים" שנכנסים לתוך האוזן מדורגים ברמה גבוהה יותר מאוזניות (מבחינת ניחות ב-DB מירבי), ונראה שהם מתאימים בהרבה לשינה (אוזניות חיצוניות גדולות ומסורבלות לשכיבה). ישנם אטמים עם דירוגים גבוהים יותר מאשר ה-X5 של 3M, למרות שיש להתייחס לדירוגים בערבון מוגבל (כמו לנתוני צריכת דלק).

פורסם
חנטריש, באחת מהודעותיך כתבת שהיית באיכון, על מי אתה עובד?

אני גם הייתי באיכון (אוגוסט 99) והפעם הראשונה שעמדתי ליד תומ״ת יורה הייתה במילואים לפני חודשיים.

אני הייתי באיכון (מודד) ובקו יצא לנו לא מעט להיות בסוללות כחניית ביניים בדרך לכל מיני מבצעים וזה עוד לפני ה רגמה 160 שחנתה ליד חלון התצפית שלנו.

במילואים הייתי מ"ט ק"ס בגדוד נגרר אז היינו יוצאים עם הסוללה ועד שהם היו מתמקמים בעמדה הראשונה אנחנו כבר היינו גומרים את העבודה ומקימים עמדת קפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

יש bose עם Acoustic Noise Cancelling

זה משמיע רעש נגדי לרעש שיש בחוץ ולא שומעים כלום, אפס רעשים.

יש אוזניות שנכנסות לאוזן, לא נראה לי שאפשר לישון עם 3M שהציעו פה אבל במחיר של הBOSE עדיף לא לישון כמה ימים, מתחיל ב 300 $

gri1.jpg

http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/headphones/noise_cancelling_headphones/index.jsp

שני דברים שלא קשורים:

הבעלים של BOSE נפתר לפני כמה שנים והוא תרם את רוב מניות החברה ל Massachusetts Institute of Technology. החברה שייכת למכון מחקר עכשיו.

וגם אני תותחן. ישר אחרי הסדיר היה איתי בחור שתבע את הצבא על בעיות שמיעה שנגרמו לו בצבא.

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

• תוכן חדש...