Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לפני כשנתיים ובעקבות צלצולים באוזניים בעיקר בלילות כשהיה שקט, ניגשתי לרופא אף אוזן גרון, שמצא פקקים גדולים באוזניים והוציא אותם עם לחץ אוויר וגם זה בקושי.

מאז הצלצולים פסקו אבל אני שומע יותר מידי טוב - כל צליל הכי קטן, רעשים שעושה הטלוויזיה CRT שמוציאים אותי מדעתי, כל רעש הכי קטנטן מהמנוע בנהיגה, אבל הכי בעייתי זה עכשיו בתקופת המבחנים שאני שומע את השכנים מדברים בניהם בדירה שלהם, למרות שהדלת הפנימית והתריסים כולל הזכוכיות סגורים הרמטית. זה יכול להיות גם את התינוק שלהם שבוכה, הטלוויזיה שלהם, צליל הטלפון שלהם, שהם מתווכחים בניהם... וכשזה מגיע עם תקופת מבחנים זה מעצבן נורא.

קניתי כל מיני סוגים של אטמי אוזניים - לא עוזר.

הגדלתי לעשות וקניתי מחנות של חומרי בניין אוזניות גדולות שאוטמות שמיעה למפעלים - לא עוזר.

ניסיתי לשים אטמי אוזניים של 3M ועל זה את האוזניות - עדיין שומעים. קצת פחות אבל שומעים אחלה.

האם אתם יכולים להמליץ לי על פטנט כלשהו שאני אשים ואני לא אשמע כלום? אבל כלום. שיאטום לגמרי! עדיף אוזניות כדי לא לשחק כל פעם עם אטמים. חייב לסגור את הפינה הזאת. אפשרי מאיביי אבל משהו טוב שזה לא יגיע ואז אגלה שזה לא עוזר.

תודה,

גיא.

פורסם

גם אני הייתי במצב כמו שלך אך למדתי לחיות איתו בכל מיני שיטות, שלא כוללות אוזניות אוטמות, אין אוזניות שאוטמות לגמרי את כל הצלילים לגמרי הרמטית מניסיון, כי הצלילים גם נכנסים מחללים ורקמות האחרות בגוף האדם, לא חובה הכל דרך תעלות מהאוזניים.

כשאני הולך לישון בלילה אני שומע את הממיר של YES MAX מקליט על הכונן הקשיח, ואני שומע את הזרם במטען של הפלאפון מטעין את הפלאפון.

ופעם אחד אפילו שמעתי חרק הולך בחדר אחר של הבית, והלכתי לחפש איפה הוא, עד שהעפתי אותו מהחלון כי הוא הפריע לי לישון מהצליל שהרגליים שלו מטיילות בחדר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

השמע בחדר רעש לבן לסוגיו, זה ימסך את הרעשים ויתן לך לישון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כשאני הולך לישון אני שומע מעולה את הכונן קשיח בממיר של הוט מג'יק כותב ומקליט, יש שם גם מאוורר בפנים ששומעים אותו עובד.

חרקים מהלכים אני שומע מעולה ומרסס אותם מיידית עם K300, את הזרם מהמטען של הטלפון גם אבל אין לי מה לעשות נגד זה, את הזרם החשמלי של המיטה החשמלית הייתי שומע מעל לכל הציפיות, אז ארגנתי שקע עם כפתור כדי לכבות את המתח ועל הדרך אין קרינה. יש לי גם טלוויזיה CRT בת 15 שמוציאה צפצופים בלתי נסבלים מאחור כנראה מהספק, פשוט מדליק אותה רק כשאני צריך.

משום מה גם שהווליום על 0 שומעים קול מהרמקולים, אז נכנסתי להגדרות קול בממיר והנמכתי שם קרוב לאפס...

למועדונים עם רעש חזק אני לא יכול ללכת כי הרעש חזק לי מידי, בחתונות אני יושב מאחור.

מעודד לראות שאני לא לבד...

בחדר יש 2 חלונות, סגורים הרמטית 24/7 בלילות כולל תריסים כולל החורים וזכוכיות. רעש לבן אני מארגן באמצעות המזגן שבקיץ עובד תמיד, בחורף על אוורור סתם כדי שיעשה רעש.

הבעיה שלי היא עם תקופת המבחנים הזאת, תכף אני מסיים את התואר אבל בינתיים נראה שהשכנים עושים חגיגה כל יום מחדש. הטלוויזיה על ווליום גבוה, מדברים חזק בניהם, הילדים צועקים ואני חייב לא לשמוע את זה כי זה מפריע ללמוד. ואני לא יכול לקחת את הריטלין הזה כי כי רופא שאני מתייעץ אתו אומר לי שאני לא צריך ושאני לא אעיז.

וזה קורה רק מאז שהוציאו לי את הפקקים באוזניים, לפני זה לא היו לי תופעות כ"כ חמורות.

אין שום פתרון? :(

פורסם

מוכן לתרום לך מהשעווה שלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניסית שעון חום?

:lol:

(סתם, סתם, בהומור......תוריד את הסכין...).

וברצינות,

לעיתים רצו להתייעץ עם הרופא שאולי מכיר את התופעה שאתה מתאר ויוכל לסייע לך להפחית את השפעת הרעשים עלייך.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בזמנו סבלתי מאותה הבעיה, אני הזמנתי כאלו:

http://www.ebay.com/itm/3M-PELTOR-Optime-X-Series-Premium-Quality-Ear-Defender-X5A-/151080178677?pt=UK_BOI_ProtectiveGear_RL&hash=item232d1493f5

ברשת דירגו אותם במקום ראשון בכמה וכמה REVIEWS וכשהם הגיעו אליי לא האמנתי כמה לא שומעים איתן.

קח בחשבון שהן מאוד גדולות אז הן גם יגרמו לך להראות מצחיק ואפשר לישון איתן רק בשכיבה על הגב וראש לתקרה, חוץ מזה אתה תרגיש בפלנטה אחרת מבחינת הרעש.

אתה יכול לראות את הREVIEWS באמזון כאן: http://www.amazon.com/3M-Peltor-X-Series-Earmuffs-X5A/dp/B00CPCHBCQ#customerReviews אנשים פשט עפים עליהן.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

תחזור לרופא שיחזיר לך את הפקקים...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה צריך לקפוץ לאודיולוג (קלינאי תקשורת), לקחת לך מידה מהאוזניים בשביל לשלוח למעבדה שתייצר לך זוג אטמים בהתאמה אישית.

אני , בין היתר, מתאים להרבה חיילים ומוזיקאים אטמים כאלה. כדאי לך לנסות!

בהצלחה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
בזמנו סבלתי מאותה הבעיה, אני הזמנתי כאלו:

http://www.ebay.com/itm/3M-PELTOR-Optime-X-Series-Premium-Quality-Ear-Defender-X5A-/151080178677?pt=UK_BOI_ProtectiveGear_RL&hash=item232d1493f5

ברשת דירגו אותם במקום ראשון בכמה וכמה REVIEWS וכשהם הגיעו אליי לא האמנתי כמה לא שומעים איתן.

קח בחשבון שהן מאוד גדולות אז הן גם יגרמו לך להראות מצחיק ואפשר לישון איתן רק בשכיבה על הגב וראש לתקרה, חוץ מזה אתה תרגיש בפלנטה אחרת מבחינת הרעש.

אתה יכול לראות את הREVIEWS באמזון כאן: http://www.amazon.com/3M-Peltor-X-Series-Earmuffs-X5A/dp/B00CPCHBCQ#customerReviews אנשים פשט עפים עליהן.

תודה רבה :) בשביל זה פתחתי את השרשור.

תודה רבה גם לכל מי שהגיב!

פורסם

השריקה מטלויזית CRT אינה מהספק אלא ממתנדי הסריקה (sweep) שיוצרים את הזרמים המסיטים את קרן האלקטרונים בשק"ק (שעל שמה קרוי המכשיר CRT) והתנודות שהם יוצרים במכשיר. שים לב שהשריקה היא בתדר גבוה, לא בתדר הנמוך של רשת החשמל שיוצר זמזום (hum).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתגייס לתותחנים ואני מבטיח לך ירידה משמעותית בשמיעה.

ואין לך מה לדאוג. בתומ"ת יש שעון חום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אני זכיתי לאוזניים כאלה :-),

בלילה אני שומע בפול ווליום את השעון יד שלי(נימצא איפשהו בחדר)... וגם רעשים בתדר גבוהה ממכשירים חשמליים(מטענים/טלויזה ועוד).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...