Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשותי לנטיס שנת 2001 ,הרכב מאבד מים ממיכל עיבוי מזה כמה שנים לאחרונה הבעיה החריפה , הייתי אצל מכונאי ניקה רדיאטור

החליף את כל המים החליף את כל הבאנדים שקשורים לרדיאטור (עליון +תחתון) ,כמו כן החלפתי גם פקק לרדיאטור (תחליפי אמנם ) ,פעם אחרונה שבדקתי הרכב מאבד מים ממיכל עיבוי על כל 150 קילומטר ,יש לציין שהרכב לא מתחמם אם מישהו מהחברים נתקל תקלה דומה ,

אשמח לעזרתם

רובי

פורסם

תעשה בדיקת לחץ ותראה אם נוצרות דליפות מתחת למנוע.

יש עוד רדיאטור בתוך הדשבורד אולי בו,או בצינורות שמחתברים אליו (בחלק שאתה לא רואה) יש בעיה.

פורסם
אם אתה לא מוסיף מים הם יורדים מתחת למינימום?

הייתי ממליץ על מכסה מקורי בדקת שהמכסה אותו לחץ?

אם אני לא מוסיף מים הם יורדים מתחת למינימום, מה זה בעצם אומר

פורסם (נערך)

בכללי,הרדיאטור ברכב הזה נוטה לשבוק חיים מוקדם (אצלנו זה קרה עוד לפני 100,000 'ק"מ- הוא פשוט התפוצץ באמצע הנסיעה ובנס לא הלך מנוע). יש להחליף תחילה מכסה רדיאטור למקורי בלבד בעל אותו לחץ באר כפי שדורש היצרן. אם לאחר מכן,עדיין יש איבוד,יש לבצע בדיקת לחץ יסודית ולבדוק תחילה, שאין נזילה מהרדיאטור עצמו. רק לאחר מכן,להמשיך להסיק מסקנות מהקל אל הכבד לפי תוצאות הבדיקה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...