Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

פנה למוסך "רכב ה100 משה ובנו, שיצא כצדיק, אצל חיים הכט, בתוכנית האחרונה על מוסכים.

ופנה למשה או לבנו המנהל בפועל ניב !

חזור לפורום לעדכון בנושא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
היי ניצן,

רכב ישן, קשה מאד לבחון מה בדיוק הבעיה.

אני מציע שתכנס לאחד ממרכזי השירות של סובארו.

תודה :)

מה מסובך במנוע קרבורטור עם 0 אלקטרוניקה?! נשמע לי חלום של כל מכונאי.

או שהמכונאי רכב היום נהיו מפונקים ובלי סורק תקלות לא מוצאים את הידיים והרגליים?

ניר על פי מה החלטת שהלך מנוע?

יום טוב גם לך

פורסם

איך החלטתי שהלך מנוע ?

כאשר אבא של אשתי הגיע עם הטנדר ואמר לי "לא שמתי לב לשעון חום" ואז יצא עשן מכל מקום , אז המשכתי בנסיעה עד לקיבוץ....

כאן כבר הבנתי שיש בעיה. פתחתי את המכסה מנוע - ריח של שרוף מכל מקום, רכב לא מניע , אין מים ברדיאטור. אבל אין טחינה .

גררתי למוסך לאבחון ראשוני - "כנראה שהלך צילינדר" אבל לא נדע עד שלא נפתח (בעלות מסויימת כמובן). ויתרתי על התענוג.

בכל אופן -

א. למשה אני לא מתקרב (מכיר את הבחור אישית - הוא נחמד, ובניו נחמדים, אבל מקצוען לא הייתי מגדיר אותו)

ב. אני מחפש מוסך בכל איזור - העיקר שיהיה מקצועי ואמין , אני אעביר את הרכב עם גרר. יש עדיפות מסוימת לאיזור הצפון.

ג. מה עלות משוערת של תיקון כזה ?

ניר

פורסם

מוסך רימון ק.חיים.

הם ה_מומחים לרכב הזה בדגם הספציפי של הלאונה האלמותית.

בקש את עאמר, תאמר שהגעת מהפורום.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...