Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור אין דבר כזה מצבר מקורי של צ'מפיון.

מעניין מאוד מה שכתבת. על מצברים מקורים שמגיעים עם הרכב אין שום מדבקה או סימון שאתה או אני יכולים לפענח את תאריך הייצור של המצבר או תאריך הניפוק של המצבר מהמחסן.

אשמח לראות תמונה של המצבר עם התאריך שציינת.

איזה כייף לי :)

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
תודה על ההבהרה.

לבסוף לקחתי מצבר של בוש (מאותו אתר, הגיעו אלי תוך פחות משעתיים!)

ובחרתי להתקין בעצמי את המצבר, אבל הבעיה היא שהמכסה העליון שמעל המצבר לא נסגר, הקליפסים לא מגיעים לסגר כי המצבר החדש גבוה בס״מ אחד או שניים מהקודם.

יש מה לעשות או להשאיר את זה ככה?

זה ניראה קצת לא אסתטי.

אגב, הרכב מניע עכשיו אבל מופיעה הודעה: ESP Error. תכף אעשה נסיעה קצרה וניראה אם זה יסתדר.

לאחר נסיעה קצרה ההודעה צריכה להעלם.

האם רכשת מצבר של 60AH ?

גובה המצברים תוצרת וורטא ובוש הוא אותו דבר וזה סטנדרט (190 מילימטר) לפי דעתי קיימת בעיה בהתקנה של המצבר.

תבדוק שהמצבר במקרה לא יושב בתחתית המגש על משהו או שהרכבת את הכיסוי בצורה לא נכונה או אחד הכבלים מפריע לסגירה של המכסה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

ההודעות אכן נעלמו ממש בתחילת הנסיעה, ההתנעה התקצרה משמעותית ונשמעת מאוד ״בריאה״ והעמעומים כשמסובבים את ההגה שמאלה/ימינה מהר כמעט ולא נראים עכשיו.

כן, ווידאתי שהמצבר אכן 60AH.

אין לי מטר או סרגל מדידה אבל ממה שבדקתי יש הפרש קטן בגבהים כפי שציינתי.

אגב, מה אפשר לעשות עם המצבר הישן? אני לא רוצה סתם לזרוק אותו איפשהו, יש מתקן מיוחד שאפשר להשאיר אותו בו?

פורסם

יש לך בעיה בהתקנה. גובה המצבר זה דבר תיקני והפרש של 2-3 מילימטר לא צריכים להפריע.

בדוק באור יום אם המצבר יושב היטב.

את המצבר היישן תוכל למסור למוסך רון.

פורסם (נערך)

לא טעיתי באבחנה שלי, בדקתי כרגע את הגבהים ובאתר של וורטא רשום שהגובה של המצבר הוא 190 מ"מ ובאתר אחר ראיתי שהגובה של המצבר של בוש הוא 225 מ"מ.

הדגם של המצבר של בוש שרכשתי הוא S4 024.

אז הפרשי הגבהים האלו כן משפיעים על הסיגרה של המכסה או שהתקנתי אותו לא טוב? כי בדקתי שהמצבר מתאים לתבנית כמו שצריך ושהוא לא נמצא בזווית.

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם (נערך)

המצבר שהביאו לך לא מתאים מבחינת הגובה.

לרכבך מתאים מצבר בעל גובה של 190 מילימטר.

בקש החלפה כי אינני רואה פיתרון אחר אלא אם אתה מוותר על המכסה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)

ראה כאן מידות: http://rb-aa.bosch.com/aa-batterien/gb/en/pkw/media/Product_program_S4.pdf

(נראה לי ש-S4 004 או S4 005 יתאימו, אם כי לא ברור לי ההבדל ביניהם).

מדוע בחרת להחליף המצבר לבד?

האם לא שילמת יותר על המצבר מאחר ולא החזרת את הישן?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

המצברים מסידרה S5 הם בעלי טכנולוגיה מעט שונה מ-S4 וגם בעלי כושר התנעה גבוה יותר וגם המחיר גבוה יותר.

האמת מהתבוננות נוספת בדף הנתונים של המצבר שרכשת איך הידקת את המצבר לתושבת עם למצבר מסוג S4 024 אין פסים בתחתית המצבר להידוק הפחית ?

פורסם

מארק, צמפיון לא מייצרים גם מחשבי מנוע ולא שמשות ולא רפידות וצלחות בלם ולא מצערות ולא אלטרנטורים ולא עוד המון חלקים שמותקנים ברכב, אבל בכל זאת יש חלקים שמיוצרים עבור צמפיון עם הסימונים של צמפיון ונחשבים לחלקים מקוריים כולל מצברים, חבל שהבחור החליט ללכת על מצבר של בוש שלא מתאים לרכב בגובה ועכשיו הכיסוי לא נסגר טוב ואולי להחליף עוד פעם ועוד תעסוקה מיותרת ( בסך הכל החלפת מצבר) דר"כ כמה שילמת על המצבר של הבוש??

פורסם

לא מכיר ולא יודע איזה חלקים מיוצרים עבור צ'מפיון ונחשבים כחלקים מקורים וזו פעם ראשונה שאני שומע על זה.

זה שמצבר מגיע ללקוח עם מדבקה של צ'מפיון או מדבקה של ניפוק המצבר מהמחסן זה לא אומר שהמצבר מיוצר עבור צ'מפיון.

• ספונסר פורום
פורסם

המצבר שאתה צריך לגולף שלך חסר אצל חברת לדיקו שהיא היבואן של מוצרי בוש בארץ .

זו הסיבה שאין גם אצלנו במלאי .

המצבר שקיבלת הוא מצבר שמתאים לרכבים יפנים ,מזדות ,סובארו וכו .

דבר עם הספק שיחליף לך אותו למצבר המתאים כשזה יהיה זמין בארץ ,לפי הסוכן של לדיקו

זה אמור להיות עוד שבועיים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
יצרתי קשר כרגע עם אתר שנקרא matzberim4u והבחור שדיברתי איתו (שיכול להביא לי את המצבר להיום) והוא המליץ לי על מצבר של חברת טיטניום (שלטענתו הוא מצבר שמגיע במרצדס, פורד ועוד חברות) שמגיע עם שלוש שנים אחריות בניגוד לוורטא שמגיע עם 20 חודשי אחריות ובוש שמגיע עם 24 חודשי אחריות.

מה אתם אומרים?

מצבר של חברת טיטניום?:lol: יש רשת מכירות בשם הזה שמוכרת מצברים של יצרנים שונים. מצבר שמגיע במרצדס?:lol::-P הסתכל בשירשור שלי (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?551509-%D7%9E%D7%A8%D7%A6%D7%93%D7%A1-E350-W202-%D7%9B%D7%99%D7%A6%D7%93-%D7%9C%D7%91%D7%93%D7%95%D7%A7-%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8), מצבר מקורי הוא מצבר AGM שעולה כ 1300 ש"ח. קניתי בסוף וורטא כחול 74 אמפר ב 650 ש"ח (כולל הכל) שמחירו ב"טיטניום" הוא 780 ש"ח לא כולל משלוח.

פורסם

על המצבר של בוש שילמתי 680₪, ממה שבדקתי פחות או יותר הבנתי שזה המחיר.

אכן אמרו לי שהדגם של המצבר לרכב שליחסר כרגע במלאי היבואן וגם רון אימת את זה.

התקשרתי היום בבוקר לאותו מקום שהביא לי את המצבר, תוך חצי שעה-שעה גג כבר היה אצלי עם מצבר חליפי ואמר שייצור איתי קשר כשהמצבר המתאים יגיע. סה״כ שירות מעולה בינתיים.

פורסם
בקיצור אין דבר כזה מצבר מקורי של צ'מפיון.

מעניין מאוד מה שכתבת. על מצברים מקורים שמגיעים עם הרכב אין שום מדבקה או סימון שאתה או אני יכולים לפענח את תאריך הייצור של המצבר או תאריך הניפוק של המצבר מהמחסן.

אשמח לראות תמונה של המצבר עם התאריך שציינת.

מארק, אתה מוזמן לכנס לדף הפייסבוק שלנו ( רציתי לעלות לפה תמונה של מצבר מקורי ולא הצלחתי) יש שם תמונה של מצבר מקורי שהורדנו השבוע מאודי A6 שנת 2006 שעלתה על הכביש בסוף 2005 והמצבר עדיין מקורי לאחר 9 שנים ( מצברים שיושבים בתא המטען מחזיקים זמן גדול יותר ממצברים שיושבים בתא המנוע ) ומוטבע עליו תאריך שבוע 40 שנת 2005, אז לגבי עניין התאריך אתה טועה, לגבי מצבר מקורי או לא, ככה נראה מצבר מקורי, אין עליו שום כיתוב בעברית ועל המדבקה המקורית יש מקט מקורי של פולקסוגן-אודי.

סוף שבוע נעים.

VARTA 95.jpg

• תוכן חדש...