Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אפתח בגילוי נאות שאין לי כמעט וכל מושג בכל מה שקשור לנושא המערכות ברכב (סאב קומפוננטים מגברים, אלה דברים שדי זרים לי, אבל אני בסדר עם חשמל ואלקטרוניקה אז לפחות זה לטובתי) ברשותי סיאט איביזיה 2008, יש לי ברכב מערכת מדיה של Nippon שהותקן ע"י הבעלים הקודם, מחובר למגברים היה סאב וכו', לא התעמקתי לא נכנסתי לזה יותר מדי כי כמו שציינתי זה לא כזה מעניין אותי ואני מסתפק לרוב ברדיו על 103FM שי ודרור בבוקר (בד"כ אין שם יותר מדי באסים).

לפני חודש-חודשיים, כשהתחיל החורף, פתאום המערכת לא הייתה נדלקת כשהיה קר, עכשיו אני לא יודע אם זה צירוף מקרים מוזר או שיש קשר, אבל בבוקר שהייתי מניע והכל קפוא היא פשוט לא נדלקה, צהריים שהתחמם קצת היא הייתה נדלקת.

בשבועות האחרונים היא כבר לא נדלקת בכלל.

עכשיו רציתי לדעת, האם זה משהו שעם ידע בסיסי אני יכול לפתוח ולהסתכל? אולי זה סתם כבל מנותק משהו שצריך הלחמה או סתם איזו שטות שאני באמת יכול להסתכל קודם ולבדוק בעצמי לפני שאני סתם שם 300 שקל לחשמלאי שיחליף לי פיוז?

ניסיתי להסתכל אבל לא ראיתי ממש מקום שאפשר להוציא את המערכת (האם זה דורש פירוק מלא של הדשבורד?) לאן כדאי לי לגשת לבדוק קודם? (מהקל לקשה) באמת לנסות להסתכל פיוזים או לנסות לחפש איזשהו סימן שיכול להעיד על בעיה מוכרת.

בקיצור נראה לי שהעניין ברור, אשמח לעזרה.

תודה.

• תוכן חדש...