Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכשתי מאזדה 3 2009 צורה חדשה מאדם פרטי ובבדיקה לפני קנייה אמור לי שיש דווקא חדירה בפנסים האחוריים ולא הקידמיים ושהעניין הוא לחזק את החיבורים של הפנס והבעיה צריכה להיפטר. ( חוץ מה בגדול הכל היה תקין)

האם זאת גם מחלה? האם יש טעם גם לפנות ליבואן כמוך ולבקש החלפת פנסים אחוריים? הרכב היה יד ראשונה בליסינג

פורסם
עדכון/הקפצת שרשור ישן

כמעט שנתיים עברו על הפנסים והם התחילו להצהיב למעלה בפינות והעלו אבק בפנים.

פניתי בשנית לשרות הלקוחות ביקשו שאגש לצלם ויחזרו אליי

כעבור מספר ימים חזרה אליי דורית שיש אישור להחלפת פנסים בשנית.

חברים הרכב כמעט 7 שנים על הכביש והיבואן עדיין מתייחס

ללקוחות שלו בחיוב

כל הכבוד למאזדה!!

החלפת פנסים שניה? גדול

החליפו לי בפעם הראשונה על מאזדה 2009 דור 2 רגע לפני היציאה מהאחריות.

אדבר עם המוסך ביום ראשון.

פורסם

לטעמי דלק מוטורס הוא יבואן שנותן שירות מהטובים שיש.

מאזדה 3 ספיריט, שנת 2010 שמשמשת את הבן, הוחלפו בה בחינם לפני שבועיים פנסי חזית לחדשים.

אין חדירת מים הפנס התחיל לקבל עכירות שאיננה שונה במאומה מזו שעל מכוניות אחרות חדשות יותר.

הפנסים הוחלפו ללא וויכוח.

השירות מקבל אצלי ציון מושלם, אציין שעד היום תמיד קיבלתי מהיבואן הזה שירות נדיב להפליא.

פורסם

קשים במכירה קלים בשירות

יפה

וזה לא בגלל שאתה על BMW:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ליבואן הנ"ל יש מספר אנשי שירות חזקים מאוד,ביניהם גם ליאור ברנד .

לקוחות שקנו פוקוס מליסינג קיבלו שירות דרכו כאילו מדובר בב.מ.וו חדשה .

פורסם

גם אני מצטרף לדברי ההלל על המוסך המרכזי של דלק מוטורס בניר צבי.

הרצון לשמור את הלקוח מרוצה טבוע שם ב DNA של החברה.

השירות מעולה מקצועי והגון, יש חווית לקוח מצוינת, ועל כן אני חוזר לשם פעם אחר פעם וגם ממשיך לרכוש רכבים של היבואן.

בקצב הזה יש מצב שאני קונה מתישהו במוו..

פורסם

שירות מצוין ללא ספק לפי מה שמתואר באשכול כאן, כל הכבוד ליבואן. הלוואי ורוב היבואנים היו נוהגים כך ויודעים להכיר בפגמי ייצור שלהם ולהעניק שירות ללקוחות ללא תשלום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

באמת מאזדה צריכה לקבל ח"ח על הדאגה גם אחרי תקופת האחריות, הוחלפו פנסי חזית(עם קומבינה קטנה) לחדשים לחלוטין למרות שהמצב לא היה כ"כ נורא, כמו כן הוחלף הדשבורד לחדש(גם עם קומבינה לקיזורי זמן המתנה, תוך שבועיים בערך)

בכל אופן יפה שהם מטפלים במחלות כאלה כי זה לא מובן מאליו ברוב המקרים בארציינו.

פורסם

דיברתי עם מאזדה בטלפון ביום ראשון, אמרו לי להגיע לסניף כלשהו שקרוב אליי יעיפו מבט על הפנסים ומשם נתקדם.

הגעתי ביום שני למוסך האחים נג'אר, בחיפה מוסכניק העיף מבט כמה שניות ואמר לי שאני זכאי להחלפה ולקבוע עם המזכירה מתי להגיע.

הגעתי היום לאותו המוסך, החליפו פנסים לחדשים מהניילון.

צירפתי תמונה לפני ואחרי ההחלפה.

משנה את המראה של האוטו מקצה לקצה!

2c3c1a9d-8108-46d3-aee5-0261507990b0.jpg5478701e-24e2-4801-af2c-1e70921c2372.jpga65bd00c-132c-4ee6-a6db-87de585e07b0.jpgc7c94d39-ede4-4c52-88c7-34f403d683ec.jpg

פורסם

כל הכבוד ליבואן דלק מוטורס

על השרות ללקוחות גם בתום תקופת האחריות.

מי ייתן ומרבית יבואני הרכב בישראל

יקחו על עצמם אחריות לתקלות לא מחויבות

ויתנו שרות לאורך שנים ממועד רכישת הרכב.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חוזר לעדכן, הרכב מאזדה 3 דור 2 עלה על הכביש ביולי 2009,

ביולי או יוני 2012 (קצת לפני סוף האחריות) הוחלפו הפנסים בפעם הראשונה כשהתחילה דהיה קטנה.

שבוע שעבר הפנסים הוחלפו שוב לפנסים חדשים (חינם)

האוטו אוטוטו 7 וחצי שנים על הכביש ומאזדה לקחו על עצמם את ההחלפה הזו.

שאפו רציני לדלק מוטורס, זאת הסיבה שאני מחזיק 3 מאזדות.

פורסם

לידיעתם הם גם מחליפים דשבורדים למאזדות 3 ו-6 משנת מהדגם השני. יש להן מחלה שהדשבורד מתחיל להתפוצץ ולהתפרק.

חבר שלי קנה מזדה 6 שנת 2010 עם דש בורד פגום לפני כמה חודשים. נכנס למוסך והחליפו לו.

Renault clio RT 1994

• תוכן חדש...