Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום. רציתי לשתף אותכם בחוויה שעברתי כשביקשתי לעבור טסט, ביום שבת האחרון, בטסט אפק. רכב המדובר הוא לאון 4 שנת 2002 (עם מערכת הנעה 4×4 לא קבוע-הלדקס, רכב זהה מכאנית לאודי טי טי קאוטרו), מקורי לחלוטין. לאחר בדיקה על רמפה, הבוחן תאן שרכב עבר הסבה מ4×2 ל4×4 מכיוון שרשום ברשיון הרכב 4×2. לאחר בדיקתי של העניין, לרוב בעלי רכבים של הקונצרן עם מערכת קווטרו/הלדקס בארץ רשום ברשיון 4×2. בנוסף הבוחן רשם שהרכב עבר הנמכה, כלומר הקפיצים מקוריים הוחלפו למשופרים. נסיתי לדבר עם הבוחנים ולשכנע שרכב הוא מקורי אבל כלום, אין עם מי לדבר. נאמר לי שעלי להגיע ביום ראשון, כשהבוחן ראשי נמצא שם ושהוא יבדוק את הרכב. כששאלתי את הבוחן שבדק את הרכב, על סמך מה הוא קובע שהרכב מונמך, הוא ענה לי "על סמך חוות דעת אישית שלו".

20141122_181407.jpg

ביום ראשון הבוחן ראשי החליט שעלי להוציא רשיון רכב חדש בו יהיה רשום 4×4. במשך 12 שנה לאף אחד זה לא הפריע שהיה רשום שם 4×2. לאחר שני ימי עבודה שרופים, שני ביקורים בצמפיון, שלוש ביקורים במשרד הרישוי, קיבלתי רשיון בו רשום 4×4. אפילו הבוחנים במשרד רישוי נדהמו מהמקרה, כי אף פעם לא נתקלו בזה ואכן הרכב רשום אצלם כ 4×2, אך נתנו אישור לשינוי רישום ברשיון. פה זה לא נגמר, הבוחן ראשי הסכים איתי שהרכב מקורי ולא בוצע שינוי בקפיצים, אך בגלל שבוחן שבדק את הרכב, רשם שיש הנמכה ושם חותמת בטופס הבדיקה, נעמר לי שהוא לא יכול להעביר אותי טסט ללא אישור תיקון ממוסך, בגלל שאי אפשר לשנות במחשב את ממצאי הבדיקה של הבוחן הקודם. מרוב היאוש כבר, נסעתי למוסך, שילמתי מכספי שיתן לי כביכול אישור תיקון ופה זה נגמר- עברתי טסט! ביום ראשון כשבוחן ראשי בדק את הרכב והחליט שהרכב לא מונמך, הבוחן שבדק קודם סירב לקבל את העובדה שהוא טעה והתחיל לתאן שאני כבר הספקתי להחליף קפיצים(בין יום שבת בערב ליום ראשון בבוקר). ששנינו ידענו שזה שקר גמור, זה רק חיזק לי שהבוחן פשוט שקרן ויש לי הרגשה שזו לא הייתה טעות בשיפוט שלו אלה עשה את כל זה בכוונה, מסיבה שלא ידוע לי.

עריכה אחרונה על ידי slavaser
פורסם

במקום כל הטררם הזה - לא יותר פשוט ללכת למכון אחר ברגע שראית ש"מסובבים" אותך לכאורה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
זה רק חיזק לי שהבוחן פשוט שקרן ויש לי הרגשה שזו לא הייתה טעות בשיפוט שלו אלה עשה את כל זה בכוונה, מסיבה שלא ידוע לי.

גם אני חושב שהוא עשה את זה בכוונה.

אני לא אפרט פה למה אני חושב ככה מהסיבות שלי.

תהיו יצירתיים..

פורסם
במקום כל הטררם הזה - לא יותר פשוט ללכת למכון אחר ברגע שראית ש"מסובבים" אותך לכאורה?

ברגע שהתחלת שם טסט אתה צריך לסיים אותו שם. ברור שזו הייתה פעם אחרונה שביקרתי שם. חוץ מזה, אם יש לכם להמליץ לי מקום בצפון, אשמח לשמוע

פורסם
ברגע שהתחלת שם טסט אתה צריך לסיים אותו שם. ברור שזו הייתה פעם אחרונה שביקרתי שם. חוץ מזה, אם יש לכם להמליץ לי מקום בצפון, אשמח לשמוע

שטויות במיץ. אתה יכול לגשת לסופר פארם, להוציא כפל רישיון וללכת לכל מכון רישוי שאתה חושק בו.

למעשה, לפני כל הטירוף הזה, הייתי עושה בדיוק את זה - הולך לסופר פארם, מוציא כפל רישיון, ניגש למכון רישוי אחר בלי אנשים הזויים - ובא לציון גואל.

פורסם

אגב - בזמנו החולירות באפק שפרעם החליטו שהרכב שלי (קסארה 98) עבר חריטה של מספר מנוע מזוייף. זה למה? כי הייתה קצת חלודה על המספר.

למי בדיוק יש אינטרס לבצע דבר כזה באוטו כ"כ ישן? אלוהים יודע.

הלכתי ללובינסקי, הוציאו לי מסמך שמאשר שהמנוע מקורי. לא עניין אותם.

שלחו אותי למשרד הרישוי עמדה מספר 1 בחיפה - שם איזה בוחן מוזר אמר "חריטה אחושרמוטה בלאט" ושלח אותי לעזאזל.

בסוף זה נגמר בכפל רישיון, טסט בעיר אחרת ושלום.

פורסם
ברגע שהתחלת שם טסט אתה צריך לסיים אותו שם. ברור שזו הייתה פעם אחרונה שביקרתי שם.

כמו שד"ר סובארו כתב מעלי - שטויות במיץ. תוציא כפל רישיון ולך למקום אחר, לא מסובך.

במיוחד אם האלטרנטיבה היא סיבובים בכל הארץ במשך שבוע כדי להוציא אי-אילו אישורים, תשלום למוסך וכו'.

הזוי שעברת את כל זה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אגב - בזמנו החולירות באפק שפרעם החליטו שהרכב שלי (קסארה 98) עבר חריטה של מספר מנוע מזוייף. זה למה? כי הייתה קצת חלודה על המספר.

למי בדיוק יש אינטרס לבצע דבר כזה באוטו כ"כ ישן? אלוהים יודע.

הלכתי ללובינסקי, הוציאו לי מסמך שמאשר שהמנוע מקורי. לא עניין אותם.

שלחו אותי למשרד הרישוי עמדה מספר 1 בחיפה - שם איזה בוחן מוזר אמר "חריטה אחושרמוטה בלאט" ושלח אותי לעזאזל.

בסוף זה נגמר בכפל רישיון, טסט בעיר אחרת ושלום.

איפה היית לפני זה! אדע לפעם הבאה.. גם לי יצא לפגוש את הבוחן "חריטה אחושרמוטה בלאט" הזה שצעק ללא הפסקה

פורסם
שטויות במיץ. אתה יכול לגשת לסופר פארם, להוציא כפל רישיון וללכת לכל מכון רישוי שאתה חושק בו.

למעשה, לפני כל הטירוף הזה, הייתי עושה בדיוק את זה - הולך לסופר פארם, מוציא כפל רישיון, ניגש למכון רישוי אחר בלי אנשים הזויים - ובא לציון גואל.

תודה על החידוש!

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אמנם זה בצד השני של חיפה, אבל מכון הרישוי טכנו טסט בטירת הכרמל עושה אחלה עבודה ומעולם לא הכשילו אותי שם על שטויות (פנסים, לוחיות, ושאר הנפצות שמכוני טסטים כל כך אוהבים)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לכל מי שממליץ על מכון X או Y זה בולשיט.

גם אני הייתי עושה טסט בכיף 4 שנים באותו מכון עד שלא עשו לי את המוות בטסט האחרון סתם.

מכון טסט שהיה הוגן כלפי מישהו אחד יכול בקלות להתעלל במישהו אחר.

הגיד הזמן שמישהו ייפקח על העבודה שלהם במקצועיות ויכניסו כנות ומקצועיות לעסק, אחרת הרבה יבחרו בדרך הקומבינה וזה באמת לא יהיה טוב.

פורסם
גם אני חושב שהוא עשה את זה בכוונה.

אני לא אפרט פה למה אני חושב ככה מהסיבות שלי.

תהיו יצירתיים..

גם אם נהיה יצירתיים לא נצליח לרדת לסוף דעתך, בדיוק אגב כפי שקשה לנו להבין מה לא בסדר במינוח הזה "זכויות אישיות על פי כל דין".

• תוכן חדש...