Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החזקתי ברשותי דייהו מאטיס 2001 במשך שנתיים - רכב ראשון. מבחינת תחזוקה במשך השנתיים עלות הטיפולים הייתה 5000 ש"ח לערך (לא יותר) (כולל יישור קו התחלתי).

מעוניין ברכב חדש. הייתי באלבר וקיבלתי הצעה בעבור יונדאי אקסנט שנת 2008 200,000 + ק"מ - משרד הביטחון.

בעלות של 19,000 ש"ח.

אני מעוניין ברכב שיעלה באזור ה20,000 ש"ח. תחילה חשבתי על ידני וקטן.

קראתי כאן המון המלצות על יונדאי גטס ועל פונטו ספייס - לא מעוניין ברכבים הנ"ל.

לאחר מחשבות עם עצמי ראיתי ששברולט עושים עסקת מימון - 300 ש"ח כפול 36 חודשים + 16,700 ש"ח.

המחשבה על רכב חדש עלתה בעקבות הרצון שלא להתעסק בטיפולים ובמיוחד לא בחיפוש ביד 2 - לצערי הייתה לי חוויה רעה עם סוחרים רמאים.

מה ממליצים לעשות? מצד אחד האקסנט במחיר אטרטיקיבי - פחות מתאימה לצרכים שלי + החשש מרכב שעבר 200,000 ק"מ - צריך יישור קו לפחות של 2000 ש"ח.

פורסם

כמו שרשמתי ללא מימון 20,000 ש"ח.

קראתי בעיון רב את המדריך שלך.

מבחינת צרכים בתקופה הקרובה אך ורק עירוני - שלושה חודשים קדימה בעיקר בינעירוני לתקופה של חודשיים ולאחר מכן גם וגם.

פורסם

תראה, אתה צריך לעשות את השיקולים שלך בנוגע למימון, אם יש לך עבודה מסודרת שמאפשרת לך להחזיר הלוואה ובנוסף לכך לשלם ביטוח, דלק וכו'.

אם אתה לא תוכל לעמוד בזה ומעדיף אולי לקחת מימון זול יותר- נסה לבדוק אפשרות של רכישת ספארק יד שנייה מיבואן שברולט, ראיתי שהם מפרסמים שהם נותנים שנתיים אחריות על ספארק יד שנייה ואז ההתחייבות שלך תהיה נמוכה יותר.

פורסם

כן ראיתי את ההצעה הזו, אני חושב שמדובר בהבדל של 10,000 ש"ח בין החדש ליד שנייה.

החסרון הגדול מבחנתי ברכישה של רכב חדש זה הביטוח מקיף לפחות 400 ש"ח חודשי לעומת חובה +צד ג' בלבד שהיה לי עד עכשיו - 200 חודשי.

פורסם
מעוניין ברכב חדש. הייתי באלבר וקיבלתי הצעה בעבור יונדאי אקסנט שנת 2008 200,000 + ק"מ - משרד הביטחון.

בעלות של 19,000 ש"ח.

לברוח כמו מאש. לא בגלל הקילומטראז', אלא בגלל שזה ממשרד הביטחון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשר לשאול למה? בגלל שלא ידוע כמה אנשים נסעו על הרכב ?

ראיתי שהטיפולים התבצעו בזמן. למרות שעדיין יש לי חששות וכשיש ספק אין ספק!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני הייתי 6 שנים בצבא וראיתי מה חיילים עושים עם הרכב. תחשוב על ילדים בני 19 שמקבלים רכב בחינם מהעבודה. ויש הרבה נסיעות שטח.

אני לא הייתי קונה חדש במקומך. קצת קיצוני מ 20,000 לחדש. תחסוך את הכסף (גם של הקנייה וגם של הביטוח) לטובת הנאות אחרות בחיים.

פורסם

אני אישית חושב שאין שום סיבה לעבור למשפחתי אם עד היום הסתדרת עם המאטיס.

הספארק היא גירסא חדשה יותר של המאטיס, אתה משתדרג "בתוך המשפחה".

יש כיום אפשרות לקבל מימון די מלא, הרכב עולה סביבות 47 אלף ש"ח לרכב "0 קילומטר מליסינג" - ולמעשה אתה צריך להוסיף רק עוד 27 אלף ש"ח.

תעשה את החשבון לבד - תחשוב כמה כסף אתה תוציא ב-3 שנים על אחזקה לרכבים ישנים שאתה תקנה ב-20 אלף ש"ח, אל מול אפס הוצאות אחזקה בספארק.

מי מבטיח לך שגם הפעם תוציא רק 5 אלף ש"ח על תיקונים בשנתיים? אולי הפעם במשך 4 שנים תוציא 15-20 אלף ש"ח על תיקונים?

אישית הייתי מעדיף לרכוש רכב חדש וליהנות מאחריות ומהתחושה של נסיעה ברכב דנדש ונעים.

• תוכן חדש...