Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בזמן האחרון ההגה שלי עושה רעש של חריקה כשאני מסובב אותו, כמו חריקה של ציר של דלת (בא ישר מההגה עצמו בזמן סיבוב ולא מכל איזור הסרנים וההגוי), רציתי לדעת איך אני נפטר מהרעש.. זה נשמע כאילו אם זה היה ציר מתכת, היה צריך שימון או משהו...

עוד משהו- לפני שבועיים בערך, יצאתי לנסיעה קצרה באוטו, פתאום נורת ABS נדלקה, לאחר מכן עצרתי לשניה, כיביתי מנוע והתנעתי שוב, אחרי דקה של נסיעה, שוב הנורה נדלקה.. אבל מאז, האוטו נסע כמה מאות קילומטרים, והנורה לא נדלקה אז אותו היום, ואני לא מרגיש שום שינוי בזמן בלימה (אם ABS אמור בכלל להכנס לפעולה בברקסים מנהלתיים) או בכלל...

ממה זה יכול לנבוע? לדעתכם זה צורך בדיקה?

והאגזוז- עוד כשקניתי את האוטו, היה רעש כל פעם ששמים גז מאחד הדודים, כאילו יש בו חול, והמוסכניק אמר לי שהממיר הקטליתי עומד להגיע לסוף חייו, האם זה נכון, ואיך אני יודע אם הוא באמת גמור? (הוא אמר לי שהאוטו יתחיל לעשות רעשים חזקים מהאגזוז) והאם זה מסוכן, ובמידה שהלך לו הממיר, האם אני יכול לשים דוד ריק מתאים ולחסוך כמה אלפים? (עזבו כרגע טסט ואיכות הסביבה...)

ועוד בקשר לאגזוז- הוא ממש משוחרר וכל הזמן פוגע במרכב הרכב ולפעמים בכביש בזמן עליות בשילוב עם גז, אבל תמיד עושה רעשים כי פוגע במרכב, ונותן לרכב הרגשה ורעשים של עגלה, רציתי לדעת אילו השלכות יש לזה, האם זה משפיע איכשהו על יכולות הרכב, או שהרעשים סתם עושים אשליה?

פורסם

הבעיה של ההגה יכולה לנבוע מאבק ולכלוך שחדרו לציר של ההגה.שימון אמור לפתור את הבעיה.

בעיית ה ABS יכולה גם לנבוע מלכלוך על חיישן ה ABS . היתה לי אותה הבעייה ולאחר ניקוי במוסך אם לחץ אויר נפתרה.

בקשר לרעש מהאגזוז לך לאגזוזן לא אמורה להיות בעיה אם זה.גם את זה היה לי.סידרו את זה בעזרת חיזוק התושבות של האגזוז.והממיר אני חושב שלא שווה לקנות חדש,באותה הזדמנות שאתה מסדר את הרעש תגיד לו שישים לך דוד מעבר במקום.גם עלות מינמלית ואולי תרגיש קצת שיפור בביצועי הרכב.אבל צריך שיראה טוב ולא חפרי כדי שלא יהו לך בעיות בטסט.תשאל אם יש מצב להשים ממיר שהוציאו ממנו את הפנים שלו, שמעתי כבר הרבה פעמים על השיטה הזאת.

רועי

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

• תוכן חדש...