Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מהקולנוע מYES PLANET ראשון לציון , הלכתי לראות את סרטו החדש של בראד פיט הסרט זעם בו הוא משחק מפקד טנק יחד עם הצוות שלו הם נלחמים בגרמניה של שנת 1945 בתוך גרמניה לקראת סופה של מלחמת העולם השנייה שהצבא הגרמני כבר כמעט הובס .

ממליץ בחום ללכת לראות למי שלא ראה ממש סרט מושקע עם אפקטים וסצנות קרב מדהימות לסיכום סרט מעולה שבסופו יצאתי עם הרגשה ממש טובה . אגב הסוף עצוב את זה תראו בקולנוע :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אשמח אם מי שראה שיגיד מה הוא חושב על הסרט האם זה סרט מוצלח בעיניו ומה הוא אהב בסרט מבחינת סצינות וכו' ..

פורסם

לפי שם המשתמש שלך אני מאמין שאולי יש לך קשר לחיל השריון (צפרגול)

במידה וכן, האם הסרט בנוי בצורה אמינה? מאז שראיתי את לבנון אני לא מסוגל לראות סרטים לא נאמנים למקור (או למה שהם אמורים להציג)

פורסם

הסרט הזה בכלל לא מתקרב לסרט הכישלון "לבנון". וכן אני שירתתי בחיל שריון בחטיבה 7 ואכן השם שלי על שם סיכת לוחם השריון שנקראת "צפרגול". בנוגע לסרט הסרט הזה באמת סרט טוב עם עלילה מעניינת תהיה בטוח שלא תשתעמם יש בו הרבה רגעי אקשן וקרבות אכזריים עם מראות קשים שהם אלה שעושים את הסרט וחוץ מזה זה מראה לך בצורה מציאותית ביותר איך האמריקנים נלחמו בגרמנים במלחמת העולם השנייה במיוחד בקרבות השריון מול השריון הגרמני החזק באותה תקופה מבחינה טכנולוגית (טנקי טייגר) . קיצר לכו לראות את הסרט ואגב קראתי לפני שהלכתי אליו רק ביקורות טובות אז ידעתי שזה יהיה סרט טוב ומעניין כי אני אוהב את התקופה הזו ואחד ששרת בשריון (אומנם לא סיימתי מסלול) מזדהה מאוד עם הסרט הזה :)

פורסם

הכל יחסי.

אם אני משווה את הסרט ל-inglorious basterds הוא לא מתקרב.

אם אני משווה את הסרט ל- saving private ryan אז בכלל אין מה לדבר. אם אתם הולכים לראות את הסרט אל תצפו לרמה כזאת גבוהה, סרט חמוד קצת אפל היה יכול להיות יותר קצר אבל אני מבין את הצורך של לתת זמן לאווירה של התקופה לרדת על הצופה. אין לי ניסיון ממשי עם טנקים כי לא הייתי רוכב קופסת סרדינים בצבא אבל לגבי ההיסטוריה אני דיי מבין וחובב את הנושא. ללא צל של ספק אני יכול להגיד שהם ניסו כמה שיותר לתת את התחושה של עליונות הטנקים הגרמנים על האמריקאים.

ציון 7\10. עדיף על רוב הסרטים שמוצגים כרגע.

8)
פורסם

אמנם לא סרט,

אבל המיני סדרה "אחים לנשק" (10 פרקים) זו סדרת המלחמה הטובה שראיתי בחיי.

Band of brothers.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם (נערך)

אפשר להגיד שאחים לנשק זה סרט באורך 11 שעות שחילקו אותו לעשרה פרקים.

או בקיצור - יצירת מופת.

הפרק של Bastogne מעביר את תחושת הקור המקפיא והתשישות של החיילים כל כך טוב שכמעט רצתי בעצמי ללבוש חרמונית.

בכל מקרה, לעניין השרשור, בראד פיט וטנק לא מסתדרים לי ביחד (למרות שגם אני שריונר אספנות בפנסיה - תותחן צ׳יפס במג"ח 7 :) ).

היום אני הולך לבכורה של Interstellar ומצפה לשלוש שעות של הנאה.

הבא בתור זה American Sniper של איסטווד שיגיע בינואר.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...