Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתחת למושב הנוסע אבל מעביר מאחור

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אגב, איך עדיף להניח את מגן השמש?

בצמוד לשימשה (ע"י ואקומים או בעזרת סוככי השמש בתקרת הרכב) או פשוט להניח על הדשבורד?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני בהתחלה הייתי מניח על הדשבורד אבל אבא שלי אמר לי שעדיף לכסות הכל ע''י הגומי וקום הזה או ע''י הסוככי שמש כמו שהזכרת ..

ולגבי איפה אני שם את הסוכך אני פשוט שם במושב האחורי ובמידה ויש נוסעים מעיף גם את הסוכך וגם את הפח אשפה שבאמצע לתא מטען :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

בכיס של דלת הנוסע שלידי.

וכמובן עם וואקום או עם סוככי השמש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש את המגני שמש האלה שמתקפלים ואז לא צריך לאחסן אותם. הבעיה שהם לא אסטטים וממש מכוערים

אוטו-מאניה :-)

פורסם
יש לי את המגן משקפיים המעצבן הזה, אני לא מצליח לקפל אותו אז פשוט שם אותו מאחורה.

גם אני. כל פעם שאני קונה אחד חדש, לפני שאני פותח אותו אני מנסה להיזכר איך הוא מקופל כדי שאוכל לקפל אותו בחזרה :roll:

בעבר היה לי כיסוי מתקפל, והייתי מקפל אותו ומניח במושב האחורי. אחרי שה"מסגרת" התחילה להשאיר שאריות בד על הדשבורד, החלפתי אותו במשקפיים.

בזמן נסיעה הכיסוי מונח פתוח, ברווח שבין כסא התינוק של הילדה (נגד כיוון הנסיעה) וגב מושב הנוסע. מקום ממש תפור למידותיו הטובות :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מדברים על המגן שמש של השמשה הקדמית נכון? לא מבין איך אתם מכניסים אותו לתא הצידי בדלת או בכיס האחורי יש מגנים שמתקפלים לגודל קטן?

אצלי אני זורק אותו לאיזור הרגליים של הספסל האחורי (מגן שמש של הלו-קיטי באדיבות אחותי הקטנה!)

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לשמחתי, המגן שמש זה במידה מדיום, אלה ב10 שקל, עושים את העבודה לכמה זמן ודי קומפקטי. גם אם אני לא מקפל, אני זורק אותו למושב האחורי.

ואילו המגנים הכבדים יותר של ה40 שקל, הכסופים האלו די מגושמים ולא נוחים.

פורסם

אני מכסה את כל האוטו, ומאכסן את הכיסוי בבגאז. גם יותר יעיל, גם מגן על הצבע, וגם לא צריך להתעסק עם הדרעק הזה בתוך האוטו! :-D

פורסם

מגני שמש בישראל יעילים בערך כמו הפתרונות הבאים -

dustcover.jpg

גם עם מגני שמש, עדיין יהיה חם בתוך הרכב, ההגה יהיה חם למגע, הדשבורדים יתנפחו (פיאט) ועם הזמן יופיעו סדקים.

You can't under-power the sun.

• תוכן חדש...