Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

חשבתי להרכיב נ"מ ל2 הדלתות הקדמיות+ אזעקה פשוטה.

אפשרי להרכיב רק ל2 הדלתות הקדמיות בלבד? זה פשוט וניתן לעשות את זה באופן עצמאי וחובבני, או שחייב אצל מתקין?

השאלה שלי היא כמה זה יעלה לי פחות או יותר והאם יהיו לי בעיות תחזוקה של זה, הנ"מ תעשה בעיות ותתקלקל כל פרק זמן קצר, או שהיא דווקא אמורה להיות אמינה ופשוט להרכיב ולנסוע?

אני רוצה שהנ"מ תיפתח בכפתור בשלט יחד עם האזעקה.

שווה לי להכנס לזה? זה הכל עניין של לישון בראש שקט(אזעקה) ונוחות (נ"מ), אני חושב על להשאר עם הסובא לפחות עוד שנה וזה גם יעלה לה את המחירון אז למה לא..

הצעות, תגובות, תלונות, שאלות.. זה המקום :smile:

תודה,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ניתן בהחלט להתקין נעילת דלתות חשמלית רק ב2 הדלתות הקד' והאח' תופעלנה ידנית.

מע' נעילת הדלתות החשמלית כמעט ואינה סובלת מבעיות ותקלות, צריך רק התקנה מקצועית וטובה.

מע' האזאקה כמובן שתחובר אל נעילת/פתיחת הדלתות החשמלית.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
שלום.

אפשרי להרכיב רק ל2 הדלתות הקדמיות בלבד? זה פשוט וניתן לעשות את זה באופן עצמאי וחובבני, או שחייב אצל מתקין?

השאלה שלי היא כמה זה יעלה לי פחות או יותר והאם יהיו לי בעיות תחזוקה של זה, הנ"מ תעשה בעיות ותתקלקל כל פרק זמן קצר, או שהיא דווקא אמורה להיות אמינה ופשוט להרכיב ולנסוע?

שווה לי להכנס לזה? זה הכל עניין של לישון בראש שקט(אזעקה) ונוחות (נ"מ), אני חושב על להשאר עם הסובא לפחות עוד שנה וזה גם יעלה לה את המחירון אז למה לא..

תודה,

יוסי.

שלום לך

אני עשיתי את ההתקנה שאתה מדבר עליה עלה לי 500 שח נעילה מרכזית לכל הארבע דלתות פלוס חיבור לאזעקה כך הדלדות ינעלו ויפתחו בלחיצת כפתור על השלט הכל עובד פיקס עשה לי את החיים הרבה יותר קלים :-)

בקשר להתקנה אם אתה לא אחד שעוסק בהתקנת מערכות וכו אז לך לבעל מקצוע כי גם אני חשבתי שזה קל זה אכן כל בתאוריה אבל שהכל באמת יעבוד טוב ולא יתקע ולא יעשה רעשים מוזרים צריך בשביל זה ניסיון המתקין התקין לי את זה כ-3.5 שעות ואז עוד חצי שעה עד שהוא הצליך לעשות איזה קומבינה אם העזקה כדי שהשלט יפתח ויסגור כי לא הייתה לי יציאה מיוחדת לנעילה אז הוא היה צריך לשים מתאם כלשהו ,בקיצור לך למתקין ..

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
שלום.

תודה,

יוסי.

יוסי קרא בבקשה שרשור בנושא נעילה מרכזית, 6 שרשורים מתחת לשאלתך,

ואז תסיק מסקנות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יוסי קרא בבקשה שרשור בנושא נעילה מרכזית, 6 שרשורים מתחת לשאלתך,

ואז תסיק מסקנות!

בברכה

צביקה

אכן קראתי, ואני ממשיך לקרוא, רציתי להעלות את השאלה שם אבל לא רציתי "להתעלק" על השרשור אז פתחתי נושא חדש.

תודה על ההערה צביקה.

יוסי.

פורסם
שלום לך

אני עשיתי את ההתקנה שאתה מדבר עליה עלה לי 500 שח נעילה מרכזית לכל הארבע דלתות פלוס חיבור לאזעקה כך הדלדות ינעלו ויפתחו בלחיצת כפתור על השלט הכל עובד פיקס עשה לי את החיים הרבה יותר קלים :smile:

בקשר להתקנה אם אתה לא אחד שעוסק בהתקנת מערכות וכו אז לך לבעל מקצוע כי גם אני חשבתי שזה קל זה אכן כל בתאוריה אבל שהכל באמת יעבוד טוב ולא יתקע ולא יעשה רעשים מוזרים צריך בשביל זה ניסיון המתקין התקין לי את זה כ-3.5 שעות ואז עוד חצי שעה עד שהוא הצליך לעשות איזה קומבינה אם העזקה כדי שהשלט יפתח ויסגור כי לא הייתה לי יציאה מיוחדת לנעילה אז הוא היה צריך לשים מתאם כלשהו ,בקיצור לך למתקין ..

וואלה? 500 שקל אזעקה+נ"מ ל4 דלתות??

זה מחיר דיי הוגן! כשהתעניינתי באזעקה אמרו לי שזה יעלה לי כ500 שקל לבד.

אז זה בא אזעקה בתשלום+נ"מ ל4 דלתות בחינם? :wink: .

כמו שאמרתי אני לא מעוניין באזעקה יקרה מדיי, רק אחת שאם יכנסו לי באוטו בלילה (תאונה) האזעקה תצפצף ואם יפתחו לי דלת ואני בקרבת האוטו אז אני אדע שהאוטו נפרץ (אני מעוניין לקנות מגבר ועם שאר המערכת שיש לי זה ממש סיכון להשאיר אותה כך חשופה ברכב).

אני עדיין מעדיף שהנ"מ תהיה ל2 הדלתות הקדמיות, אם כבר עוד אחד רוצה לעלות לאוטו אז לא בעיה לפתוח את הנעילה באופן ידני.

אבל אם 4 באותו המחיר, אז אני לא אתעקש ל2.

אתה בטוח שעלה לך 500 שקל אזעקה+ נעילה ל4 דלתות + עבודה??

יוסי.

פורסם

כמו שאמרתי אני לא מעוניין באזעקה יקרה מדיי, רק אחת שאם יכנסו לי באוטו בלילה (תאונה) האזעקה תצפצף ואם יפתחו לי דלת ואני בקרבת האוטו אז אני אדע שהאוטו נפרץ (אני מעוניין לקנות מגבר ועם שאר המערכת שיש לי זה ממש סיכון להשאיר אותה כך חשופה ברכב).

אני עדיין מעדיף שהנ"מ תהיה ל2 הדלתות הקדמיות, אם כבר עוד אחד רוצה לעלות לאוטו אז לא בעיה לפתוח את הנעילה באופן ידני.

יוסי.

אם אני לא טועה ( ואני חושב שלא )

הוא אמר שלחבר את הנ"מ לאזעקה שכבר הייתה קיימת אצלו. עלה לו 500 ש"ח.

לך אין אזעקה, כך שיעלה לך הרבה יותר.

נ.ב

מי אמר שנ"מ מרכזית או אזעקה מעלה את מחירון הרכב ? :|

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
אם אני לא טועה ( ואני חושב שלא )

הוא אמר שלחבר את הנ"מ לאזעקה שכבר הייתה קיימת אצלו. עלה לו 500 ש"ח.

לך אין אזעקה, כך שיעלה לך הרבה יותר.

נ.ב

מי אמר שנ"מ מרכזית או אזעקה מעלה את מחירון הרכב ? :|

אני מקווה מאוד שכן.

ואם לא, גם ככה לא ממש משנה, אני לא רוצה לעשות את זה כדיי להעלות את המחירון אלא בשביל נוחות עצמית.

ונאמר שאני ארצה למכור אותה יום אחד, ואני אפרסם בלוח פוקוס לדוגמא תמיד אפשר לרשום: "למכירה סובארו DL משודרגת, כמעט GL :-P "

כי ברצינות, מה ההבדל בין הGL לDL אם לא ענייני נוחות?

אני חושב על התוספות האלה ברצינות כי בסך הכל זה אוטו ישן וכמו שאבא שלי אמר "אתה משקיע ומשקיע על האוטו ובסוף לא תראה גרוש ממה שביזבזת, חבל סתם להשקיע עליה".

אבל אני והוא לא תמיד מסכימים, אם אני הולך להשאר איתה לפחות עוד שנה, אז למה לא להנות ממנה קצת יותר? ולזכור אותה בתור "המכונית הראשונה שלי שהשקעתי בה ותמיד שמרתי עליה" מאשר לזכור אותה בתור "עוד מכונית גדולה ללא הגה כוח ומנוע של טרקטור שעושה את החיים קשים"..

השקעתי עליה דיי הרבה בזמן האחרון, אם אני אשפר אז זה יהיה בשלבים, ולא במכה אחת.

יוסי.

פורסם

יוסי.

אחי כנראה לא הבנתה אותי המחיר שאמרתי זה רק למנגנו כולל התקנה +חיבור לאזעקה של הרכב

את האזעקה כבר היה לי

אזעקה פשוטה יכולה לעלות לך בין 350-600 שח בערך זה לפי המחירים שביררתי

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

יש דווקא הבדל גדול בין DL ל-GL (חבל שאתה לא עושה שיעורי בית!!).

ההבדלים הן בין היתר בלוח השעונים (יש גם מד טורים), כיסאות, צמיגים רחבים, הגה כוח (דווקא תוספת חשובה), ח"ח, נ"מ, ריפודים ועוד שאר ירקות...

אה.. ואין סיכוי שתוספת אזעקה ונ"מ תעלה את מחיר הרכב - הרכב הנ"ל הפך לרכב שמיועד לקהל מסויים.....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

מבחינה כלכלית - אני לא חושב שהעניין כדאי.

אבא שלך צודק, כל השקעה שתשקיע על האוטו, לא תראה אותה במכירה... (זה לא שהמחירון של האוטו בשמיים).

אם אתה רוצה את הדבר לשם נוחות - אז תרכיב את כל העסק. זה בטח בטיחותי יותר בקטע של גניבות וכו'. לדעתי.

לא התכוונתי לבאס אותך או משהו. אבל לפעמים צריך לעשות שיקול קר, ללא רגשות.

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
שלום לך

אני עשיתי את ההתקנה שאתה מדבר עליה עלה לי 500 שח נעילה מרכזית לכל הארבע דלתות פלוס חיבור לאזעקה כך הדלדות ינעלו ויפתחו בלחיצת כפתור על השלט הכל עובד פיקס עשה לי את החיים הרבה יותר קלים :-)

שלוש שעות וחצי זה המון זמן , בכל אופן ישנה אפשרות לרכוש מערכת אזעקה

פשוטה וטובה בסביבות 400 שקל , זוג מנגנונים ב40 שקל ליחידה , ההתקנה תעלה

בין 350 ל500 שקל.

פורסם
יש דווקא הבדל גדול בין DL ל-GL (חבל שאתה לא עושה שיעורי בית!!).

ההבדלים הן בין היתר בלוח השעונים (יש גם מד טורים), כיסאות, צמיגים רחבים, הגה כוח (דווקא תוספת חשובה), ח"ח, נ"מ, ריפודים ועוד שאר ירקות...

אה.. ואין סיכוי שתוספת אזעקה ונ"מ תעלה את מחיר הרכב - הרכב הנ"ל הפך לרכב שמיועד לקהל מסויים.....

בגלל זה אמרתי כמעט ג'יאל, דיאל עם אזעקה ונ"מ היא טיפה יותר מדיאל סטנדרטית.

תאמין לי, אם תכניס לזה גם ח"ח ואולי גם ה"כ זה בכלל יהיה אוטו אחר לגמרי!

למי שיש את כל הדברים האלה (בעיקר אלה שהחלונות שלהם עולות באופן אוטומטי עם נעילת האוטו ויש להם נ"מ) לא מבינים מה זה לבוא כל פעם לאוטו לבדוק שכל הדלתות נעולות וכל החלונות מורמות על הסוף למעלה לפני הכניסה לבית ואז להתלבט ולחשוב אם סגרתי את כל האוטו או לא.

אני לא חושב על ח"ח כי זה לא כ"כ נחוץ, אין לי בעיה גדולה עם ידית רגילה. אבל לפתוח ולנעול את הדלת בכפתור אחד בשלט ולדעת שהאוטו מוגן גם ע"י אזעקה (בעיקר שאני לא חונה ליד הבית), זו התקדמות ענקית בשבילי!

אני מקווה שאני אוכל לסדר את זה בקרוב, קודם אזעקה ורק אח"כ נ"מ (הבטחון שהאוטו יותר מוגן קודם לנוחות מצידי).

אבל עם זאת אני לא יודע אם זה שווה לי, זה יעלה לי בטח איזו אלפייה. :(

יוסי.

פורסם

יוסי,

לא תראה שקל מההשקעה הנוספת באוטו - מערכות משומשות כאלה אינן נחשבות כתוספת אמיתית - בטח לא ביחס למה שהן עולות.

הרמת חלונות עולה עוד כ-250 ש"ח לזוג חלונות (מחיר ממסר ההרמה) - רק בתנאי שהאזעקה כבר קיימת ומתאימה (נותנת פיקוד לממסר ההרמה).

אתה רוצה לעשות לעצמך חיים קלים כל עוד הרכב אצלך ? נמאס לך לעבור על כל הדלתות ? לך על זה - השיקול הכלכלי היחיד שמשחק כאן הוא אם העסק שווה לך 1000 ש"ח.על נוחות צריך לשלם - אם אתה מוכן לשלם את המחיר הזה - לך על זה. אם אתה חושב להחזיר את ה"השקעה" - לך על חסכון בבנק או קרן נאמנות / WHAT SO EVER

אל תבנה על האזעקה יותר מדי . כל סובארו ללא מסגרת חלון (כולן , לא?) ניתנת לפריצה בתוך 30 שניות ללא שום שבירה וכו' - ולא ע"י גנב מקצועי (לו לוקח עוד פחות) , ועוד כמה שניות להשתיק את האזעקה , לא מכאן תצמח ישועתך.

ושוב - לא בפעם הראשונה.

אתה פותח שרשור חדש על כל שאלה שיש לך על הרכב .

או שנפתח פורום מיוחד עבורך , או שתנצל שרשורים קיימים - במיוחד כזה שעדיין חי ובועט (כמו נושא הנ"מ שפתוח בפורום). אין נקודות על כמות שרשורים ו/או הודעות. לתשומת ליבך.

• תוכן חדש...