Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוסי,

לא תראה שקל מההשקעה הנוספת באוטו - מערכות משומשות כאלה אינן נחשבות כתוספת אמיתית - בטח לא ביחס למה שהן עולות.

הרמת חלונות עולה עוד כ-250 ש"ח לזוג חלונות (מחיר ממסר ההרמה) - רק בתנאי שהאזעקה כבר קיימת ומתאימה (נותנת פיקוד לממסר ההרמה).

אתה רוצה לעשות לעצמך חיים קלים כל עוד הרכב אצלך ? נמאס לך לעבור על כל הדלתות ? לך על זה - השיקול הכלכלי היחיד שמשחק כאן הוא אם העסק שווה לך 1000 ש"ח.על נוחות צריך לשלם - אם אתה מוכן לשלם את המחיר הזה - לך על זה. אם אתה חושב להחזיר את ה"השקעה" - לך על חסכון בבנק או קרן נאמנות / WHAT SO EVER

אל תבנה על האזעקה יותר מדי . כל סובארו ללא מסגרת חלון (כולן , לא?) ניתנת לפריצה בתוך 30 שניות ללא שום שבירה וכו' - ולא ע"י גנב מקצועי (לו לוקח עוד פחות) , ועוד כמה שניות להשתיק את האזעקה , לא מכאן תצמח ישועתך.

ושוב - לא בפעם הראשונה.

אתה פותח שרשור חדש על כל שאלה שיש לך על הרכב .

או שנפתח פורום מיוחד עבורך , או שתנצל שרשורים קיימים - במיוחד כזה שעדיין חי ובועט (כמו נושא הנ"מ שפתוח בפורום). אין נקודות על כמות שרשורים ו/או הודעות. לתשומת ליבך.

הבנתי כבר שזה יעלה לי 1000 ש"ח, לא שווה להשקיע 10 אחוז ממחיר הרכב על דברים כאלה פשוטים שאפשר לקבל עם קניית רכב חדש יותר.

וכן, אין מסגרות לחלונות, בגלל זה אני מקפיד שכל החלונות יהיו סגורים עד הסוף.

כמו שאמרתי, לא רציתי "להתעלק" על השרשור הקיים לגבי התקלה בנעילה המרכזית, כי הכיוון שלי הוא שונה לגמרי.

אם כמו שאתה אומר, כ"כ קל לפרוץ לאוטו שלי ולנטרל את האזעקה אז למה לי בכלל להכנס לזה??

עדיף לעזוב את זה וזהו :neutral: .

יש לי את הרב בריח ואת האמבולייזר, יהיה קשה לפרוץ את הרכב, ואני יכול לקנות נועל הגה+דוושות שיגן מפריצה.

אני אוהב את האוטו הזה, אני לא רוצה להחליף אותו אבל יש המון דברים שמקשים עליי, כמו שאתם רואים הדברים הקטנים.

ואני לא פותח שרשור על כל דבר קטן\שאלה שיש לי באוטו. לא פתחתי שרשור על זה שנתקעתי אתמול :wink: .

נראה לי שאני אוותר על העניין ואחכה עוד כמה חודשים לסיום יב' וחיפוש עבודה כדי לשדרג לרכב חדש יותר.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
הבנתי כבר שזה יעלה לי 1000 ש"ח, לא שווה להשקיע 10 אחוז ממחיר הרכב על דברים כאלה פשוטים שאפשר לקבל עם קניית רכב חדש יותר.

וכן, אין מסגרות לחלונות, בגלל זה אני מקפיד שכל החלונות יהיו סגורים עד הסוף.

כמו שאמרתי, לא רציתי "להתעלק" על השרשור הקיים לגבי התקלה בנעילה המרכזית, כי הכיוון שלי הוא שונה לגמרי.

אם כמו שאתה אומר, כ"כ קל לפרוץ לאוטו שלי ולנטרל את האזעקה אז למה לי בכלל להכנס לזה??

עדיף לעזוב את זה וזהו :neutral: .

יש לי את הרב בריח ואת האמבולייזר, יהיה קשה לפרוץ את הרכב, ואני יכול לקנות נועל הגה+דוושות שיגן מפריצה.

אני אוהב את האוטו הזה, אני לא רוצה להחליף אותו אבל יש המון דברים שמקשים עליי, כמו שאתם רואים הדברים הקטנים.

ואני לא פותח שרשור על כל דבר קטן\שאלה שיש לי באוטו. לא פתחתי שרשור על זה שנתקעתי אתמול :wink: .

נראה לי שאני אוותר על העניין ואחכה עוד כמה חודשים לסיום יב' וחיפוש עבודה כדי לשדרג לרכב חדש יותר.

יוסי.

אמרת שאתה רוצה את זה בשביל נוחות , ולא נגד גניבות כי אזעקה בDL חסרת

משמעות לחלוטין כמו שאמר RJ רק תיקון קטן זה לא 30 שניות אלה 5 שניות,

תשמע אם זה נגד גניבות אז רק ניתוקים יכולים להיות משמעותיים , דרך אגב

הבריח גם הוא לא שווה כלום, מנסיון.

• תוכן חדש...