Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אסון החול הזה,

מחר ניראה לי יהיה יום מטורף של ניקיונות, ועבודה למכונים (לאלה שאין להם בעיות עם שריטות ) בכמות ענקית.

מחמם את השרירים לעבודה של מחר :)

בשישי אמרו שיהיה גשום ביותר , לא ?

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
assssaaaaaa.jpgכאילו מצאו אותה בסט של המתים המהלכים. מישהו יודע אם הסופה הזאת נגמרה ואין חשש לשטוף את הרכב מחר?
פורסם
חברים יש לי שאלה קטנה מקווה שהיא למוזרה מדי, יש סיכוי אחרי שטשתפו את הרכבים שלכם תעלו תמונות שלהם?

פשוט אני נהנה להסתכל על המכוניות שלכם זה עושה לי את זה.

שמישהו יפתח שירשור "שירשור הרכבים הנקיים שמגרים את רועי" [emoji4]

פורסם

כאילו מצאו אותה בסט של המתים המהלכים. מישהו יודע אם הסופה הזאת נגמרה ואין חשש לשטוף את הרכב מחר?

הרגת אותי (הרכבים במתים המהלכים באמת נראים אותו דבר) :lol::lol:

פורסם

יש איזורים בהם הגשם כאילו פתר לאנשים את הבעיה ושטף לגמרי את המכוניות וכמעט ואין שום זכר לבוץ או לאבק.

מצד שני, השמשות מלאות בכתמים גשמיים מאובקים וזה מסוכן, אבל האוטו עצמו התנקה ברוב האיזורים מהגשם.

פורסם

איפה האיזור הזה קיים? אעתיק את הדירה לשם.

כרגע מה שנשאר לי מהגשם ש"שטף" את האובך זה רכב שנראה שכאילו שפכו עליו חלב.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...