Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני יודע שקשה לאבחן בעיות דבר המחשב, אבל רציתי לקבל כמה רעיונות בשביל שאני אדע פחות או יותר מה יכולה להיות הבעיה, ובשביל שלא ינסו לתקוע לי תיקונים יקרים במוסך.

לאחרונה הרכב שלי (פולו 98 1.6 ידנית) נכבה בצורה רנדומלית לעיתים יחסית רחוקות. לאחר שהוא כבה אני מנסה להתניע אותו כמה פעמים אך ללא הצלחה (המנוע מסתובב). רק לאחר שאני מחכה כמה דקות ומנסה שוב, אז הרכב מניע ונוסע כרגיל.

רציתי לשמוע את דעתכם לגבי מה יכולה להיות הבעיה.

לא יודע למה, אבל זה נראה לי כמו משהו שקשור לחשמל.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

גם מנוע קר וגם לאחר שהוא מספיק להתחמם כבר... לפעמים אני גם נוסע ימים וגם נסיעות ארוכות ממש ולא נכבה... בנתים זה קרה 3 פעמים ובכולם זה התניע רק לאחר כמה דקות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי זה משהו שקשור למערכת הדלק. אולי המשאבה מתחממת ומפסיקה לעבוד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אין קרטועים/חיתוכים של /גמגומים של המנוע גם לדעתי,כדאי לבדוק את עניין משאבת הדלק וכל המסביב המתחבר אליה ככל שיש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
דלק או הצתה, בדוק איך נראים הכבלים.

כבה ברמזור או בנסיעה? אולי בסיבוב?

אם אין קרטועים/חיתוכים של /גמגומים של המנוע גם לדעתי,כדאי לבדוק את עניין משאבת הדלק וכל המסביב המתחבר אליה ככל שיש.

הרכב כבה פעם אחת בסרק כשהמנוע קר, ופעמיים תוך כדי האטה להורדת הילוך במהירויות שונות.. עושה רושם שזה קורה רק בסל" ד נמוך.

ולא אין קרטועים וגמגומים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

אמרתי ניסע עם הרכב עוד קצת ונראה מה הולך.

הרכב עבד כל התקופה נהדר, רק שעכשיו הוא פעם מניע ופעם לא. הוא יכול להניע שבוע ולעבוד מצויין, אבל פתאום יומיים לא להניע בכלל (המנוע מסתובב). ואז עוד פעם להניע ולפעול כרגיל ופתאום לא להניע.

בכל הפעמים שהוא לא מניע, המשאבת דלק לא נכנסת לפעולה בפתיחת הסוויץ לפני ההנעה.

עכשיו, כל הבעיות כולן התחילו לאחר שמצבר שלי התרוקן לגמרי בגלל שהשארתי אורות דולקים, והנעתי את הרכב בעזרת כבלים.

לכן, לא נראה לי שהמשאבה הלכה, וחשבתי שאולי זה קשור למחשב שצריך אולי איפוס, או משהו עם מערכת האזעקה שהשתגעה או משהו בסגנון.

מה אתם חושבים??? אשמח לשמוע עוד עצות. והאם אולי כדאי לנסות לנתק את כל החיבורים במצבר לכמה דקות ולחבר שוב?

• תוכן חדש...