Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 2002 2.0

inon.salman
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הפאסאט שלי למכירה עקב מעבר לדו"ג.

פאסאט 2002 מנוע 2000, אוטומט. רכב מאוד מאוד מפנק, מרווח ונוח. נסיעה חלקה ושיוט כיפי.

בקרת אקלים (מזגן פשוט מטורף.) ג'אנטים, חיישני רוורס, רדיו דיסק (יואסבי,אוקס,אמפי3), קדימה קומפוננט 6.5 של מוראל, אחורה 6X9 jbl.

לאחרונה בוצע טיפול 10, הוחלפו 5 תושבות מנוע, ברקסים אחורה, טרמוסטט ועוד כמה דברים קטנים (כמו מים אדומים איכותיים למשל). באותה הזדמנות בוצעה בדיקה מקיפה לרכב והגענו למסקנה שאין צורך להחליף כלום והרכב במצב מכאני מושלם.

אגב השבוע השלמתי את כל הקליפסים של דיפוני הדלתות כך ששום דבר לא רופף או מקרקש.

עבר פלסטלינה פוליש ואוטם צבע לפני חודשיים, מאז כל 3 שבועות ווקס.

התקלה היחידה שאני מכיר ברכב זה שדלת שמאל אחורה (מאחורי הנהג) לא נפתחת- לא ניסיתי לתקן, לא היה שווה לי את הכאב ראש והעלות (סביבות 700-800 שקל למיטב הבנתי) כי לא כל כך הפריע לי.

טסט עד מאי 2015.

אני יד 2.

158,000 ק"מ.

אזור ירושלים.

מחיר- 19,000.

לא לדבר איתי על המחיר בטלפון, מי שיבוא לראות את הרכב נתגמש.

פלאפון- 0509689524,

אפשר גם בהודעות\וואטסאפ. עדיף לא הודעות פרטיות פה כי אני לא מתחבר הרבה.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...