Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני חודש היה לי דיסקאוןקי עם 15 שירים בערך, אחר כך החלפתי לדיסק און קי אחר עם 5 שירים, שמתי לב שאחרי שאני מסיים לשמוע את ה5 שירים בדוק החדש, זה עובר להשמיע שירים מהדוק הישן ובנוסף הוא כל פעם מדלג על מספר (כלומר משמיע שיר 2 במקום 1, 4 במקום 3 וכו').

יש למישהו רעיון איך לגרום לרדיו להשמיע רק את השירים בדוק החדש?

פורסם

בדוק = ב-DOK...:roll:

לא ניתן לקבוע רצף שירים בפיוניר ע"י מיספור עוקב. רשימת ההשמעה נקבעת לפי סדר ההעתקה ל-DOK (כך ע"פ חוברת ההפעלה).

לא ברור לי איך הוא עובר לנגן שירים ב-DOK הישן אם רק החדש מחובר (יש רק חיבור USB אחד, לא?)

פורסם
בדוק = ב-DOK...:roll:

לא ניתן לקבוע רצף שירים בפיוניר ע"י מיספור עוקב. רשימת ההשמעה נקבעת לפי סדר ההעתקה ל-DOK (כך ע"פ חוברת ההפעלה).

לא ברור לי איך הוא עובר לנגן שירים ב-DOK הישן אם רק החדש מחובר (יש רק חיבור USB אחד, לא?)

נכון זה כל העניין, אין לי מושג איך הוא מקבל את השירים האלה... יש אולי אפשרות לאפס איךשהו?

פורסם

אם אתה משוכנע שהשירים לא קיימים על ה-DOK החדש, ואתה בכל זאת רוצה לנסות איפוס, בדר"כ יש לחצן reset מאחורי הפאנל, מעין חריר קטן שניתן ללחות עליו באמצעות סיכה. אם אין כזה, יתכן ורק ניתוק מלא של החשמל יאפס את המכשיר. שים לב שזה כנראה יאפס את כל ההגדרות שכוונו.

• תוכן חדש...