Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי את התואר לפני כחודש, כשבמהלך הלימודים צברתי מספר הלוואות בסכום של 60,000 שקלים.

במקום לשלם ל-6 גורמים שונים, חשבתי לרכז את כל הסכום להלוואה אחת, עם תשלום קבוע ופריסת תשלומים שתהיה נוחה לי.

אין לי עבר בנקאי מדהים מדי, מה שכן שנה אחרונה הייתי תמיד בפלוס בעובר ושב, לא היו החזרי תשלומים, ואני עובד מדינה (כרגע כוח עזר בבית חולים, עם קבלת הרשיון בעוד חודשיים הסטטוס ישתנה לאח).

לבנתיים הייתי רק בבנק הפועלים, וקיבלתי נתונים לא מדהימים בעליל מבחינתי! צירפתי תמונה על נתוני ההלוואה, סכומים של 60/65/70 אלף שקלים, תשלומים 48/60/72 חודשים. מה שבסוגריים זה בעיקרון ההפרש בין סכום ההלוואה המקורי לסכום שאותו אני אשלם בפועל (הריבית וכל ההוצאות הנלוות שלוקח הבנק על ההלוואה).

המספרים נראים לכם הגיוניים?

בנוסף נתנו לי 5K מסגרת חשבון ו-10K מסגרת כרטיס מאסטרקארד. יותר ממספק, לא אגיע לשימוש בסכומים כאלה, אבל עדיין סכומי הריביות מאוד מוזר לי! כך מקובל היום או שאותי דופקים?

אני מחכה לקביעת פגישה בבנק דיסקונט, מקווה שבתור עובד מדינה וההסכם שיש איתם הם יתנו לי תנאים טובים יותר.

מדגיש, אני רק מבקש נקודת מבט על גובה הריבית וההחזר הסופי בהשוואה לסכום ההלוואה המקורי, ולא מעבר! למקרה שאובן לא נכון :-).

IMG_20140923_022553.jpg

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פריים פלוס שבע זאת ריבית גבוהה מאוד מאוד מאוד מאוד. זאת ריבית שבדרך כלל מקבלים בהלוואות חוץ בנקאיות עם אפס בטחונות, לא בהלוואות בנקאיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה מה שחשבתי לעצמי! נכון שאין לי חסכונות עדיין, אבל מצד שני המשכורת צפויה לקפוץ לסכום מכובד, במקצוע שאי אפשר להיות מובטל בו. אני עובד מדינה, ובנוסף אחותי שגם עובדת מדינה יכולה להיות ערבה (חוקרת במשטרה). לא מבין מאיפה המציאו לי את הסכום הזה, ושמח שהיססתי ולא נכנעתי ללחצים שלהם לחתום באותו הרגע, "כי זה תקף רק לאותו היום"!

פורסם

זה לא חדש שבנקאים הם אנשי מכירות עם עניבות.

בנק זה שוק לכל דבר. חייבים להשוות תנאים, תעריפים, מסלולים ותוכניות. זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות בקרוב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לדעתי כזה סכום כדאי לנסות לגייס מחברים / הורים / אחים [לא מכיר את מצבך האישי.

אני מעדיף הלוואה בריבית של 7% :-P.

לא קשור למצב שלי או של הקרובים, אבל שקל אני לא לוקח ממישהו, שלא לדבר על 60,000 שקלים! במקרה הכי גרוע אשאיר את ההלוואות המפוזרות, זה לא שובר אותי כלכלית, סה"כ בשביל הנוחות הפסיכולוגית וקצת הקלה מסויימת בסכום הסופי (בתמורה כמובן אצטרך לשלם קצת ריבית, פשוט לא ציפיתי לסכומים שננקבו).

פורסם

לא התכוונתי לקחת במתנה.

התכוונתי הלוואה.

אתה עובד, יש לך יכולת החזר, למה לא לחסוך ריביות?

אם יש לקרובך סכום שהוא לא צריך במיידי, מה הבעיה כאן?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מבין שהתכוונת להלוואה מקרובים. אבל באופן אישי הגורם היחידי שאני אקח ממנו כסף ואהיה רגוע בסוף החודש, למרות תשלום הריבית, הוא הבנק. תודה על ההצעה בכל אופן :-).

פורסם (נערך)

פריים + 7 זה ריבית של שודדים. ריבית נורמלית זה פריים מינוס חצי עד לפריים פלוס 3, תלוי כמובן בהכנסות,

חסכונות וכד'. נכון שנתתי כאן טווח גדול יחסית, אבל זה תלוי בהרבה גורמים, שמשנים את הריבית.

עריכה: כפי שציין דיסקו, אל תעז לקחת כסף ממשפחה. הלוואה או לא, תמיד זה יוצא רע בסוף.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

1. זו ריבית גבוהה.

2. קבל הצעות נוספות.

3. אל תיקח כסף ממשפחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אחרי שנכנסתי לאתר לאומי ובדקתי את הריבית על ההלוואה המרכזית שקיבלתי, הבנתי עד כמה מנסים לעשוק אותי בפועלים!

בשנה ב' לקחתי את ההלוואה הזו מלאומי, עמדה על 45,000 ש"ח. הייתי מובטל, בלי מקור הכנסה, עם מינוס וקצת רחוק מסיום התואר, והעבר הבנקאי לא היה קיים בכלל. ריבית של 3.75% + פריים. נכון שגבוהה קצת, אבל בהשוואה לנתונים שלי דאז לא רע.

אני משווה את הנתונים ההם לשל היום:

תלושים אחרונים ככוח עזר על 65% משרה עומדים על 5500 ש"ח +-. הרמתי משרה ל-100% אחרי שסיימתי את התואר לא מזמן והמשכורת תקפוץ ל-7000 ש"ח ככוח עזר (מחודש נובמבר תראה ההגדלה במשכורת). עם קבלת הרשיון ממשרד הבריאות, המשכורת של דצמבר או ינואר כבר תקפוץ התחלתית ל-8500-9000 ש"ח.

לא שאני מתיימר להיות בעל נכסים, אבל בהשוואה של הנתונים בתקופות השונות, כשהנוכחיים טובים פי כמה וכמה מהקודמים, באמת שלא מבין איך חשבו בכלל לתת לי ריבית כזו וחבל שלא עשיתי שיעורי בית לפני שפניתי לשם! בכל אופן, אני אחכה לפגישה עם בנק דיסקונט, אם גם שם ימשיכו משום מה באותו הקו, אני אחכה שישתנה הסטטוס לאח בפועל והמשכורת תהיה גבוהה, כך הכל יהיה להם מוכן מול העיניים בלי תירוצים לריבית גבוהה.

*תודה, לא תכננתי לרגע לקחת הלוואה ממשפחה.

אחרי הודעה פרטית מ-elielipp, אני אפנה גם לבנק יהב.

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

לא היית מובטל. היית סטודנט. זה שני דברים שונים במהות. כשאתה סטודנט הבנק יודע שאתה לומד, וככזה כשתסיים ללמוד כושר ההשתכרות שלך הוא הרבה יותר גבוה מכושר ההשתכרות של מי שאינו לומד. לך חזרה לבנק לאומי, תסביר את המצב שאתה רוצה לאחד הלוואות ולפרוס לתקופה ארוכה, ובקש הצעה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני אצור קשר עם לאומי אחרי הפגישה בבנק יהב ודיסקונט. מעדיף שיהיו לי ביד נתונים כלשהם לצורך מיקוח במקרה הצורך.

תודה.

פורסם

אתה עובד מדינה? תעבור לדיסקונט.

אתה יכול לקבל הלוואות בריבית חשכ"ל על כמעט כל סכום (לא תקבל בשום מקום ריבית יותר נמוכה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...