Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש בימים האחרונים מקום שבו קיימת מכונה להחלפת נוזל קירור כולו בתהליך מלא ומקצועי (בסגנון של זו: http://www.bgtampabay.com/images/ct2.jpg) בכדי להחליף את נוזל הקירור ברכבי.

חיפושים באינטרנט העלו רק מוסך בשם זיסו, ואחרי בדיקה והתקשרות עמם הם אינם מוכנים לעשות את התהליך ברכבי מכיוון שמדובר ברכב מיבוא אישי.

אשמח אם מישהו יכול להכווין אותי לעוד מקומות עם המכונה הנ"ל.

תודה!

פורסם

לפי דעתי לא תמצא מהסיבה שאף אחד לא ירצה להתעסק עם זה ומכונה כזאת זה עניין כלכלי ואף אחד לא מחזיק אחת כי היא לא מחזירה את ההשקעה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

למה אתה מתעקש לבצע את התהליך עם מכונה ?

מה הקשר בין זה שהרכב שלך בייבוא אישי לאי נכונות של מוסך זיסו לבצע את העבודה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק10, שאלה טובה. בוא נגיד שלא בראש שלו "להתעסק" עם הרכב. זאת התשובה שהוצאתי ממנו. מדובר בסה"כ על מוסטנג.

לגבי למה אני מעוניין לבצע את התהליך במכונה - לא מדובר על התעקשות, אלא על הדרך הכי נכונה ומקצועית לבצע את זה. אם אני אצטרך לעשות את זה בדרך ה"רגילה", so be it.

פורסם

כמי שמחשיב עצמו פדנט בכל הנוגע להחלפת נוזלים - שימוש במכונה ייעודית להחלפת נוזל קירור מעולם לא עלה על דעתי.

לא רואה שום סיבה שלא להחליף את הנוזל בדרך הרגילה והפשוטה. החלפות יזומות והמחמירות מהוראות היצרן ישמרו על מערכת הקירור בצורה הטובה ביותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פרט לנושא איכות הסביבה, האם יש איזה יתרון בהחלפת נוזל קירור על ידי מכונה ייעודית?

האם יש כלי רכב ספציפיים בהם מערכת הקירור אינה מאפשרת ניקוז מלא של הנוזל בכוח הכבידה וניקוז אוויר על ידי פתח (שסתום) עליון?

• תוכן חדש...