Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לכולנו יש מקום לעבוד, ואני אומר תודה שיש לי מקור מים וחשמל זמינים תמיד.

אבל הבעיה שלי היא שמש.

אני לא מספיק לעשות כלום ותמיד נכנס לעבודה לתוך הלילה.

ראיתי שניתן להשיג גזיבו מתקפל בעלות של כ300 ש"ח.

האם לדעתכם זהו פיתרון טוב? יש לכם פתרונות אחרים?

M-TECH E46

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באזור פתוח גזיבו לא שווה כלום כי רק ב12:00 יהיה לך צל מעל הראש. אתה צריך משהו שאפשר לסגור לפחות צלע אחת שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גיל, ברגע שאתה מעמיד לדוגמא את הגזיבו במשך זמן מסויים, הפח מתקרר ומאפשר להתחיל לעבוד על הרכב.

זאת אותה הבעיה שיש לי, מקור מים וחשמל זמינים, אבל אין צל.

זמן רב התלבטתי האם לקנות את הגזיבו הפתוחה, לא כמו שדני הציע. מה שדני הציע זה מצויין, ואני אשקול אם לקנות.

600 קצת מכביד על פתיחת הכיס :(

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

רצוי שיהיה סגור כמו ״ח״ כי אבק מהווה גם הוא גורם מטריד לעבודה. כדאי גם שיהיו אזורי אוורור/רשתות כדי שלא תתבשל בפנים.

ולפני שאני מתחיל עבודה על הרכב אני תמיד מרטיב את הרצפה כמה מר׳ סביב הרכב כדי שלכלוך לא יעלה וידבק לרכב מהרוח של הגרניק.

פורסם

צריך להדגיש, אומנם במחשבה ראשונית אמרתי לעצמי שהגזיבו הסגור - יהיה סביבת עבודה סיוטית , חום אימים שהוא יקלוט אבל אז נזכרתי שאנחנו כבר עברנו את אוג' ופנינו מועדות אל עבר מזג אויר נעים הרבה יותר כך שהרעיון של דני מעולה ! (המחיר קצת פחות ..)

פורסם

^ זה לא משנה.. אם כבר לקנות ולהוציא כסף אז רצוי שיתן מענה גם בימים חמים

פורסם

וזה בדיוק העניין , שכמעט ואין דבר כזה מתאים גם לימים חמים , בימים ממש חמים האוהל אב"כ הכחול יהפוך להיות סאונה ולא נוח לעבוד ככה , אשמח לפתרון גם כן בעניין הזה .

פורסם

מישהו יכול לחוות דעה על הדגם הזול? מקסימום מזיזים אותו / את הרכב למצב שהוא יכסה את המשטח המוצל. לחילופין, אפשר לארגן חתיכת יוטה על הפאה הבעייתית, חבל להוציא על זה עוד 300 שקל נוספים.

כמה זמן לוקח לפתוח? לסגור? אם זה לא פרקטי זה לא שווה, גם ככה לפרוס את התשתית של המים והחשמל כל שטיפה (גרניק ושאר הציוד) זה לא להיט בלשון המעטה, אני לא רוצה להוסיף עבודה.

M-TECH E46

פורסם

היה לנו את זה בעבר , הכי פשוט שבעולם להרכיב ולפרק , העניין הוא שלא ניראה לי שזה עמיד ב פתיחה וסגירה תכופים , זה אמור להיות קבוע .

• תוכן חדש...