Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבלנו שלי יש נזילה ( 98 אוטו )

מהכייון של צד ימין של המנוע

איזור התרמוסטט

חשבתי למרוח בין החיבורים אפוקסי

איך קוראים לסוג הספציפי הזה ?

החומר שמגלגלים אחד עם השני

או עם גריז, ואז מדביקים על המתכת ..

פורסם (נערך)

כנראה שמדובר על הפלאנ'ג שהוא בית הטרמוסטט.

זה איזור שאמור לעמוד בלחץ ובחום רב ולא הייתי ממליץ לך לשיםם שם סוגי דבק למיניהם. למזלך זה חלק שאתה יכול להחליף לבד גם בלי הרבה ידע ובצורה פשוטה יחסית. עשיתי לבד את ההחלפה הזו לפני כמה שנים, החלק המקורי עלה לי בסביבות ה 100 ש"ח ובאותה הזדמנות החלפתי גם את הטרמוסטט, עוד כ 80 ש"ח.

לידיעתך אפשר למצא ברשת את הספר הטכני של הבלנו - שם מוסבר ברמה של בורג איך לפרק לחבר להחליף כל חלק וחלק. זה אחד הייתרונות הגדולים ברכב הזה שהידע הטכני עליו ניתן להשגה.

זה מאד עזר לי בעבר, ויש לי גם את הספר המקורי שהגיע עם הרכב ואוכל להעביר לך אם תרצה צילום של שיגרת הטיפולים למשל.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

עשינו דיון על זה בפוסט אחר

שמתי מה ששמתי מסביב לחיבור

במידה ולא יעזור, אזי יפרק הכל ויאטום מחדש

למה להחליף בכלל הוא לא חלוד

הלך רק האיטום

פורסם

במידה ולא יעזור, אזי יפרק הכל ויאטום מחדש

למה להחליף בכלל הוא לא חלוד

הלך רק האיטום

בבלנו אין איטום לחלק הזה, גם לא מוסיפים RTV.

אם יש לך נזילה משם כנראה הכל חלוד מבפנים גם אם מבחוץ הכל נראה יפה ,וזה לא מפתיע אם הבעלים הקודמים שם מים במקום נוזל קירור.

סה"כ אחת ההנאות מהרכב הזה היא הפשטות שלו והיכולת לתקן לבד וללמוד הרבה תוך כדי :-)

פורסם
הנה מצאתי לך את ההוראות מהמדריך הטכני של הרכב

תקרא בסעיף של הטרמוסטט איך מחליפים. תראה שלא רשום שם שום מילה על איטום כלשהו.

[ATTACH=CONFIG]394650[/ATTACH]

Thermostat ....

6) after installation, check each part for leakage

זאת אומרת שאם עדיין יש נזילה

צריך לאטום עם מה שציינת למעלה

• תוכן חדש...