Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול בצהרים נסעתי בכביש 444 מצומת נבלט לכיוון שוהם (למי שמכיר ישנה עליה ולאחר מכן ישורת ארוכה עם ראות טובה ושני נתיבים),

נסעתי אחרי BMW סדרה 5 (לא הדגם החדש ביותר אחד לפניו)שנינו אחרי משאית,

כאשר הנתיב הבודד הפך לשני נתיבים לקח כמה מטרים עד שנהג המשאית נצמד לנתיב הימני ואז שנינו (כנראה) לחצנו אני לפחות מכל הלב,

ו....

אין כלום הBMW נעלמה כלא הייתה, בסיום העליה (לא ארוכה) ישנה ישורת ארוכה ובסופה רמזור ואני מבחין בקושי רב שהBMW חצתה את הרמזור כבר! מבחינתי מדהים פער עצום בזמן קצר כ"כ.

אמנם הסוניק היא קומפקטית פשוטה אבל עם משקל לא גבוה ומנוע 1.6 ציפיתי למשהו קליל (-:

נסעתי כבר על רכבים חזקים (E500 חדשה, אקורד R קודמת, כמה BMW וכו') ופשוט אתמול הבנתי שכנראה אני צריך להחליף רכב.

דרך אגב הBMW הייתה שחורה ומושחרת ללא סמלים מאחור, כך שאין לי מושג האם זו הייתי 540 או 520.

פורסם

לא משווה ואין מה לשוות, האם הפער גדול כ"כ בהאצת ביניים,

או ה10 שניות ++ שלוקח לסוניק להגיע מ40 למהירות שיוט לעומת ה5 שניות שלוקח לBMW יכול להתבטא לאחר 300 מטר לפער של קלומטר וחצי...

פורסם

אתה משווה רכב עם מנוע 1.6 אטמוספרי בסיסי ביותר עם תיבה אני מאמין לא בין המתקדמות, לרכב עם מנוע חזק יותר, מתקדם יותר, עם תיבה מתקדמת יותר.

גם טויוטה קורולה הייתה פותחת עלייך פער, אז במוו סדרה 5? לא מבין מה חשבת שיקרה. ברכבים האלה בעת לחיצה בריאה על הגז הדבר היחיד שקורה זה שיש רעש (מבחיל) של מנוע 1.6 קורע את עצמו, אבל הרכב לא באמת זז.

פורסם

(אולטרה) סוניק הוא שם טוב, מרמז על מהירות.

בפועל ההשוואה שבין שני כלי הרכב האלה היא בערך כמו ההשוואה שבין נוקיה צביקה פיק לסמסונג גלקסי 5

:-P

פורסם
(אולטרה) סוניק הוא שם טוב, מרמז על מהירות.

בפועל ההשוואה שבין שני כלי הרכב האלה היא בערך כמו ההשוואה שבין נוקיה צביקה פיק לסמסונג גלקסי 5

:-P

שם כמעט טוב כמו לנסר ג׳טפייטר D:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שם כמעט טוב כמו לנסר ג׳טפייטר D:

גם הספייס סטאר מתמודד ראוי לתואר.

חסרים נתונים לקבוע כגון: זווית העלייה, אורך העלייה, האם המשאית הייתה סמי טריילר או פול טריילר.

האם הב.מ.וו חצתה את הרמזור בירוק מלא/ מהבהב/ ירוק-צהוב? למרות שלפי התיאור של הרכב (הכל מושחר) הוא בטח גנב את האדום, לכן השירשור צריך לעבור לפורום משפטי.

פורסם

פותח השירשור צודק הספייס סטאר שלי שוקלת כ850 קילו אבל כשעשיתי לחיצות עם אלפא בררה היא פשוט נעלמה..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעליות לכרמיאל עשיתי לחיצות עם הריו מול 911 אבל אספנות. לא ראיתי אותה ממטר*.

*(מטר אחרי היציאה מהרמזור היא נעלמה ולא ראיתי אותה יותר. )

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...