Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן פרקתי מסך LCD שהפסיק להדלק בניסיון לתקן. כפי שהיה צפוי אחד הקבלים היה נפוח. אני מקווה להלחים קבל חדש ולהחזיר את המסך לחיים.

הבעיה שבמסך הזה כל המעגלים החשמליים נמצאים בקופסא ממתכת שמודבקת לפאנל על ידי סוג של איזולירבנד דק ומבריק דמוי אלומיניום. איזולירבנד חד פעמי, חתכתי אותו כדי להגיע למעגל החשמלי. עכשיו אני יצטרך להרכיב את זה חזרה.

הייתי בהום סנטר ולא מצאתי איזולירבנד מתאים.

איך נקרא איזולירבנד הזה בשפה המקצועית? אני מתכוון להזמין באיביי.

תודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה טרונצ'ו. הזמנתי. 8)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאזולירבנד חבלה קוראים באזרחות "גאפה".

הסרט המתכתי נועד להגן מפני EMI, אזולירבנד חבלה זה לא תחליף ראוי.

המסך יוכל לתפקד גם בלי הסרט הזה.

פורסם

תודה אור, אני מצפון.

רק נישאר לחכות חודש וחצי שיגיע אליך...

למה להיות פיסימי? לאחרונה דואר עובד מעולה ותוך שבועיים שלוש זה מגיע מסין. גם את הקבלים הזמנתי משם, עדיין לא הגיע אז אין לי מה למהר.

אזולירבנד חבלה זה לא תחליף ראוי.

המסך יוכל לתפקד גם בלי הסרט הזה.

אכן, אבל צריך משהו שיחזיק את הקופסא הזאת, לכן אני צריך סרט הדבקה חזק במיוחד.

פורסם (נערך)

הקופסה הזאת בדר"כ מוחזקת ע"י הפלסטיק שבגב המסך, לפעמים יש קליפס או איזשהו בורג, אבל זה לא נפוץ במיוחד (לפעמים ה"קופסה" הזאת משמשת גם כפלטה למעמד VESA, אז משתמשים באותם החורים ע"מ לאבטח אותה לפלסטיק האחורי).

בכל מקרה, הסרט הזה הוא ל-EMI, לא בשביל חוזק מבני.

לגבי טסה, יש מאות חברות שמייצרות אזולירבנד חבלה, גאפה זה שם כללי לסרט הזה (ואולי גם שם של יצרן ספציפי שהפך לשם כללי, כמו פריג'דר, פלאפון, ג'יפ וכו), אם אתה רוצה להכנס לחנות ושהמוכר יבין מה אתה מחפש, תגיד גאפה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

saay222, תודה על ההסבר. אצלי גב של המסך עם קליפסים מחובר למסגרת קדמית שאליה יושב הפאנל. מאחור הרגל של המסך מחוברת עם ברגים שמחזיקים את הקופסא.

פורסם

תרכיב את המסך בחזרה מקדימה לאחורה, קודם מסגרת הפלסטיק, אח"כ הפאנל + ה"קופסה" ובסוף הגב של המסך, ברוב המסכים זה יותר נוח ככה.

והייתי ממליץ לך למדוד את הקבלים לפני הלחמתם למעגל, במיוחד בכאלו שהוזמנו באיביי.

פורסם

תודה, אני ארכיב בדיוק כמו שאמרת אחרי שאלחים קבל. איך אפשר למדוד קבל?

בעיקרון הזמנתי של חברת SANYO אמור להיות יותר איכותי מאלו שהם ללא שם.

פורסם

אין לי מולטימטר משוכלל, אצטרך לבחור את הקבל שניראה הכי ירוק. :-P

לא מוכרים אותם ביחידות בודדות, קניתי את המינימום הנדרש - 10 חתיכות. הקבל התקול בספק, מניח שאם הקיבולת תיהיה מעט שונה - זה לא יהיה קריטי. אם הניתוח יצליח והחולה לא ימות, אנסה את הפרוצדורה על פלאזמה 32" ישנה.

• תוכן חדש...