Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא 205 שנת 89 1400gr

היוניט הוא אם 3 יציאות ובעל 2 מהירויות הרכב הוא ותיק אוכל מים בערך ליטר מים ב3 ימים ומתחמם לפעמים.

אני יודע שאני בדרך לראש מנוע אבל רוצה לדחות את הטיפול[ בעית מזומנים].

הייתי רוצה לדעת מה זה מחיר טוב כולל גומיות שסתומים לפיתרון הבעיה .ואני גר בחיפה אז איפה כדי לבצע טיפול .

דבר נוסף אני מעוניין בינתיים לבצע שינוי כך שתהיה מהירות אחת חזקה ולא 2 מהירויות.

הדבר מתאפשר ע"י חיבור שני הפלגים שמובלים ליוניט וכך נוצר חיבור עם שני יציאות ולא 3 ואת זה לחבר ליוניט עם 2 יציאות רגיל.

בכל פעם שיעבוד המאוורר הוא יעבוד חזק.

מה אתם אומרים??

כרגע המהירות החזקה עובדת בדיוק באותו זמן שנדלקת מנורת החום אחרי דקה המנורה נכבת.

היוניט לא עובד מאוחר מידי????

האם יש יוניט 3 יציאות שנפתח מוקדם יותר???? כי אני לא מוצא כזה. על שלי כתוב 83 מעלות

האם נראה לכם שהוא פשוט תפוס??

תודה.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אני נוסע ב205 שנת 87 (שתחייה עוד שנים רבות) ועברתי כבר את כל מה שיכול להעלות את הטמפרטורה. המנועים שלך ושלי שונים מאוד אבל מערכת הקירור בכל המכוניות דומה.

יוניט ונטה הוא טרמוסוויט פשוט ולא סביר שיפתח מאוחר. אבל אולי כן, לכן הכי פשוט זה להכנס לחנות חלפים עם היוניט הישן, לבקש כזה חדש ולהרכיבו - לא סיפור גדול - לא העבודה ולא המחיר.

אם אכן היוניט החדש מתפקד כמו הישן אז תבדוק מהו מקור הבעייה האמיתי, עזוב אותך מקיצורי דרך כגון מהירויות ונטה וכו'. מנוע לא אמור להתחמם ולהפעיל ונטה יותר זה לא הפתרון.

תתחיל מהפשוט למסובך:

1. האם יש מספיק מים במערכת והאם כל האוויר מנוקז??

פתח את ברגי ניקוז האוויר ומלא מים דרך מיכל העיבוי עד שלא יוצאות בועות מברגי הניקוז. רצוי להחזיק את מיכל העיבוי גבוהה כדי להעלות את הלחץ. אני עושה את זה עם מנוע כבוי (יש אסכולה שטוענת שזה צריך להיות עם מנוע עובד)

2. האם הרדיאטור נקי???

שווה להעיף מבט ולראות שהוא לא סתום מלכלוך.

3. אין נזילות מים?

כאשר המנוע חם (ולחץ המים גבוה) חפש נזילות מים או קיטור יוצא מאיפה שהוא.

4. משאבת מים נוזלת?

אם כן צריך להחליף, לא סיפור גדול לעשות לבד.

5. יוניט.

ראה תחילת הטקסט.

6. טחינה.

פתח את מכסה מילוי שמן המנוע ובחן את הצינור, האם ישנו חומר לבן צמיגי שדומה לטחינה? אם כן זה סימן למים שהתערבבו עם השמן בתוך המנוע, יכול להיות שראש מנוע דולף מים אבל לאו דווקא! מנועים ישנים עלולים להראות טחינה עם הזמן באופן נורמאלי.

7. ראש מנוע.

לך למכון לבדיקת רכב ובקש בדיקה - זה יעלה כסף. המכונאי יוציא את הפלאגים וידחוף לחץ אוויר דרך הצילינדרים. אם עולות בועות במיכל העיבוי אז צר לי - אתה חייב לעשות ראש מנוע. שום דבר אחר לא יעזור והאוטו תמיד יתחמם.

שיהיה בהצלחה

אורן

פורסם

יש יוניט כזה. בפג'ו שהיתה לי החלפתי מ 88-92 מעלות ליוניט של 82-88 מעלות. לפני שנתיים זה עלה כ 70 ש"ח ליוניט 3 מגעים. זה גרם למאוורר לעבוד כמעט כל הזמן.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...