Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משיטוט קצר באינטרנט ניראה שהמכשיר הזה חלש ... ממש חלש ... מזכיר יותר הזלפה מאשר מכונת שטיפה בלחץ, זה פשוט לא זה וניראה שחבל על הכסף.

אם בכל זאת יש למשהו שימוש במוצר כזה , למטרות של הורדת השמפו מהרכב בכללי , ניחא , אבל למטרת שטיפה בלחץ ​זה ממש לא זה .

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת בדיוק הכוונה,לקרצף את הרכב עם דלי וסבון ובעזרת המכונה רק להסיר את השמפו מבלי לסחוב דליים של מים,אם הייתי מעוניין בשטיפה רצינית בלחץ חזק הייתי רוכש מכונה עם חיבור לשקע חשמל וברז מים.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
זאת בדיוק הכוונה,לקרצף את הרכב עם דלי וסבון ובעזרת המכונה רק להסיר את השמפו מבלי לסחוב דליים של מים,אם הייתי מעוניין בשטיפה רצינית בלחץ חזק הייתי רוכש מכונה עם חיבור לשקע חשמל וברז מים.

הבנתי אותך, בשביל זה היא בסדר גמור ,הורדה קלה של שמפו וכו' , אגב, מה עם ה-מרססי הדברה למניהם שמגיעים במיכל לחץ , לא יוכלו לעשות את העבודה גם כן ובזול יותר ?

פורסם (נערך)

היום חנכתי את ה-aqua2go. מרפרוף קצר בתמונות ברשת זה בדיוק אותו מכשיר כמו ה-mobi-v17 וכמו ה-Sealey. כנראה אותו מפעל מייצר עבור החברות השונות עם סמל שונה. הרפרנס שלי להשוואה הוא צינור גינה רגיל.

אז מה יש באריזה: מיכל של 17 ליטר, יחידת בסיס שניתן להפרידה מהמיכל ומכילה את הסוללה, חיבור לצינור המים, מתג הפעלה ותא המכיל כבל לחיבור לשקע הרכב. בנוסף יש צינור (כמובן), אקדח מים, ראש מברשת, ראש מקלחת, רצועת נשיאה, שנאי שמתאים לשקע ישראלי ומספר חלפים קטנים.

עפ"י הצהרת היצרן הסוללה מספיקה ל-5 טנקים מלאים של מים (ולא מגיעים לשם). בכל מקרה, אם היא תיחלש בצורה מאוד משמעותית עוד מספר שנים קיימת האופציה לחיבור לשקע המצת במקום שימוש בסוללה.

ירדתי לרכב עם טנק מלא, עוד ג'ריקן 20 ליטר מלא ו-2 דליים ריקים. האקדח ניתן לכיוון - זרם חזק וצר או חלש ומפוזר. הרטבה ראשונית של הרכב לפני השטיפה - הזרם החזק צר מאוד (מאוד), לוקח נצח להרטיב את הרכב ככה. הוא גם לא ממש חזק, אבל בדרך כלל מספיק חזק כדי להסיר בקלות לכלוכים נקודתיים שנדבקו כמו חרא של ציפורים. עברתי לזרם-ריסוס (או איך שקוראים למצב הזה). כאן הוא התגלה כחלש בצורה שחצי מהמים שיצאו ממנו עפו והתנדפו ברוח האפסית שהיתה (ואז עברתי לשטוף עם כיווון הרוח ככל שניתן). גם עם הזרם הזה לוקח הרבה מאוד זמן להרטיב את הרכב בהשוואה לצינור גינה. זרם הביניים גם נתן עבודה חלקית. בפועל, אחרי הרטבת הרכב בצורה טובה נשאר בערך 2/3 מיכל. לאחר השטיפה בשיטת 2 הדליים (כאמור, ג'ריקן אחר) התחלתי להסיר את הסבון מהרכב. הבעיות שהוזכרו מקודם תקפות כאן ואפשר לומר שסיימתי עם פחות מליטר מים במיכל. הכמות שנשארה הספיקה לשטיפת ג'אנט אחד אחרי ניקוי. מצד שני יש לציין שזו הפעם הראשונה שאני משתמש במכנונה, והיה בזבוז מים מיותר של פעם ראשונה, יחד עם חוסר נסיון ורכב ממש מטונף, אז אני מאמין שתוך 2-3 פעמים אני אתייעל כך המים יספיקו לשטיפה טובה של הרכב לפני, אחרי ושל הג'אנטים.

לסיכום - המכשיר עושה את העבודה, אבל צריך הרבה סבלנות + ג'ריקן 20 ליטר מלא נוסף לפחות לשני הדליים.

במידה ואפשר להתפשר עם שקע מצת ללא סוללה, עדיף (משיקולי מחיר) את ה-mobi-v15 + ג'ריקן נוסף למילוי.

עריכה אחרונה על ידי tomer321

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

המכונה רועשת מאוד בזמן עבודה?אני יכול לעבוד איתה בשבת בבוקר מבלי להפריע את מנוחת השכנים?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)
היום חנכתי את ה-aqua2go. מרפרוף קצר בתמונות ברשת זה בדיוק אותו מכשיר כמו ה-mobi-v17 וכמו ה-Sealey. כנראה אותו מפעל מייצר עבור החברות השונות עם סמל שונה. הרפרנס שלי להשוואה הוא צינור גינה רגיל.

אז מה יש באריזה: מיכל של 17 ליטר, יחידת בסיס שניתן להפרידה מהמיכל ומכילה את הסוללה, חיבור לצינור המים, מתג הפעלה ותא המכיל כבל לחיבור לשקע הרכב. בנוסף יש צינור (כמובן), אקדח מים, ראש מברשת, ראש מקלחת, רצועת נשיאה, שנאי שמתאים לשקע ישראלי ומספר חלפים קטנים.

עפ"י הצהרת היצרן הסוללה מספיקה ל-5 טנקים מלאים של מים (ולא מגיעים לשם). בכל מקרה, אם היא תיחלש בצורה מאוד משמעותית עוד מספר שנים קיימת האופציה לחיבור לשקע המצת במקום שימוש בסוללה.

ירדתי לרכב עם טנק מלא, עוד ג'ריקן 20 ליטר מלא ו-2 דליים ריקים. האקדח ניתן לכיוון - זרם חזק וצר או חלש ומפוזר. הרטבה ראשונית של הרכב לפני השטיפה - הזרם החזק צר מאוד (מאוד), לוקח נצח להרטיב את הרכב ככה. הוא גם לא ממש חזק, אבל בדרך כלל מספיק חזק כדי להסיר בקלות לכלוכים נקודתיים שנדבקו כמו חרא של ציפורים. עברתי לזרם-ריסוס (או איך שקוראים למצב הזה). כאן הוא התגלה כחלש בצורה שחצי מהמים שיצאו ממנו עפו והתנדפו ברוח האפסית שהיתה (ואז עברתי לשטוף עם כיווון הרוח ככל שניתן). גם עם הזרם הזה לוקח הרבה מאוד זמן להרטיב את הרכב בהשוואה לצינור גינה. זרם הביניים גם נתן עבודה חלקית. בפועל, אחרי הרטבת הרכב בצורה טובה נשאר בערך 2/3 מיכל. לאחר השטיפה בשיטת 2 הדליים (כאמור, ג'ריקן אחר) התחלתי להסיר את הסבון מהרכב. הבעיות שהוזכרו מקודם תקפות כאן ואפשר לומר שסיימתי עם פחות מליטר מים במיכל. הכמות שנשארה הספיקה לשטיפת ג'אנט אחד אחרי ניקוי. מצד שני יש לציין שזו הפעם הראשונה שאני משתמש במכנונה, והיה בזבוז מים מיותר של פעם ראשונה, יחד עם חוסר נסיון ורכב ממש מטונף, אז אני מאמין שתוך 2-3 פעמים אני אתייעל כך המים יספיקו לשטיפה טובה של הרכב לפני, אחרי ושל הג'אנטים.

לסיכום - המכשיר עושה את העבודה, אבל צריך הרבה סבלנות + ג'ריקן 20 ליטר מלא נוסף לפחות לשני הדליים.

במידה ואפשר להתפשר עם שקע מצת ללא סוללה, עדיף (משיקולי מחיר) את ה-mobi-v15 + ג'ריקן נוסף למילוי.

כמה שילמת על המכונה כולל המשלוח?האם שילמת גם מיסים כלשהם פה בארץ?

המכונה עשויה מחומרים טובים/אייכותיים או נראית סינית זולה?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

1. לא מאוד רועשת. בהנחה ואתה לא משתמש בה ממש מתחת לחלון הפתוח לחדר השינה של השכנים, זה נראה לי סביר, אבל הכל תלוי בסטנדרט של השכנים שלך.

2. המחיר בלינק שצרפתי בתחילת השרשור. משלוח עוד 20 יורו. בארץ גבו מע״מ בדואר.

3. סה״כ החומרים נראים איכותיים. הדבר שכן בעייתי הוא המחברים המהירים שמרגישים חלשים. אני מניח שאותם אצטרך להחליף בהמשך.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

אתה גר בבניין ואין לך אפשרות לצינור ?

פורסם

אם כך זה מובן , אבל שוב שאלתי כבר ונשאל שוב , לא עדיף כבר המרסס בלחץ שקיים בכל החנויות גינון למניהם ? הלחץ הוא זהה והגרניק נטען הזה לא מנפק משהו מעבר לסביר .

פורסם

אין לי נסיון עם המרסס בלחץ, כך שקצת קשה להשוות את חווית השימוש בפועל. הוא גם לא עבר לי בראש כחלופה.

על הנייר בכל אופן נראה שיש לו כמה חסרונות משמעותיים:

*פמפומים = מאמץ פיזי.

*לא שומר על לחץ קבוע לאורך זמן (ודרוש הרבה זמן עם כמות ועוצמת הזרם שיוצאת מהמרססים האלו) -> עוד יותר פמפומים כשהסבון בקושי נשטף.

*אין אפשרות לזרם חזק ונקודתי - מה שטוף ללכלוכים מסויימים ופינות בעייתיות כמו בתי הגלגלים למשל. במקרה הזה הלחץ במכונה בהחלט גבוה יותר, אבל רוחב הזרם קטן מדי לשטיפה של משטח נרחב.

*בנוסף לפי התמונות תולים אותו על הגב - לא יודע אם זה נצרך משיקולי גרביטציה או שזה סתם כיוון שהשימוש הרגיל של מרסס דורש ניידות.

יכול להיות שבפועל החסרונות האלו פחות משמעותיים. צריך בדיקה.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

היי אחי, שלא תבין אותי לא נכון חלילה , אני משער שהמכונה שרכשת טובה פי כמה ותשמש אותך עוד הרבה בהמשך, מה שאני מוסיף זה שרצוי תמיד לבדוק לפני את כל האופציות הקיימות ואז להחליט מה הכי טוב לך , ויכול לשמש אותך בצורה הטובה ביותר ,

אגב , מה עלות המכשיר כולל משלוח ומיסים לארץ , ראיתי 150 יורו , נכון ? וזה כולל מה , משלוח ?

פורסם

סה"כ "על הכביש" עלה לי 820 ש"ח. 120 יורו למכשיר (ה-150 זה כולל 20% מע"מ שיורדים כשאתה משנה את היעד לישראל), עוד 20 יורו למשלוח, עוד 120 ש"ח מע"מ בארץ.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...