Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לקנות דייהטסו סיריון,דגם CZ 1.3,אוטומט, שנת 2002, יד 2 פרטי, עם 100,000 קילומטראז.

המחיר הוא 18,500 ליפני התמקחות, המחירון הוא 22,400 בערך.

אני לא מבין ברכבים בכלל, והרכב הזה הוא המלצה שלכם ושל הרשת, רכב לסטודנט.

אני נוסע מאשקלון עד קריית אונו, בשביל לרכוש את הרכב, לדעתי זו מציאה,רציתי לשאול אתכם:

1) האם אתם מכירים מכון בדיקה רשמי וטוב באזורים האלה?

2) על מה אני אמור להסתכל בנסיעה הראשונה ברכב?

3) כשאני אקבל את טפסי הבדיקה של המכון, על מה לשים דגש?

4) על איזה רג׳קטים אפשר להוריד במחיר לרכב בשנתון כזה?

5) מה אתם חושבים על העסקה, כדאית?

תודה לכולם על התמיכה!

פורסם

מכון בדיקה ממש לא יעזור לך כאן. זה רכב בן 13 וכמות הריג'קטים (הליקויים) שיצאו בה היא גדולה ,תקבל טופס בדיקהב שחור ולא תדע מה לקוי באמת.

במקום זאת,המתן להמלצת חברי הפורום על מוסך כללי באיזורך,שיסכים כמובן תמורת תשלום מסויים ,לבדוק את המערכות העיקריות ברכב (מנוע/גיר/לחבר סורק תקלות) ואולי לזרוק לך טיפ,האם הקנייה בכלל משתלמת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מכון בדיקה ממש לא יעזור לך כאן. זה רכב בן 13 וכמות הריג'קטים (הליקויים) שיצאו בה היא גדולה ,תקבל טופס בדיקהב שחור ולא תדע מה לקוי באמת.

במקום זאת,המתן להמלצת חברי הפורום על מוסך כללי באיזורך,שיסכים כמובן תמורת תשלום מסויים ,לבדוק את המערכות העיקריות ברכב (מנוע/גיר/לחבר סורק תקלות) ואולי לזרוק לך טיפ,האם הקנייה בכלל משתלמת.

הבנתי, אני אחכה לתגובות, אני ממש לא מבין בנושא ולכן אני נשען על מה שאתם תמליצו...

אם הרכב ישן, והטפסים בוודאות יצאו שליליים, אז מה אני בודק? והאם זאת תיהיה רכישה כדאית?

פורסם
ממליץ לך לחפש בפ"ת, צמודה לקרית אונו והיצע המוסכים שם הרבה יותר גדול.

תודה, אבל השאלה היא האם לקחת לבדיקת מכון? או רק לבדיקת מוסך?

• תוכן חדש...