Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו משפחה בעלת 5 נפשות וכרגע עם פוקוס 1600 רגיל וצריכים להחליף אותו

אנחנו מחפשים רכב סטישן אמין וזול באזור ה 50- 60 אלף ש״ח.

מה בדבר יונדאי cw30? פורד פוקוס סטישן? סעודה פביה סטיישן? או כל רכב מומלץ אחר

נשמח מאוד להמלצות

תודה רבה

פורסם

כל הדגמים שציינת יהיו צפופים ל-3 נוסעים מאחור (במיוחד הפאביה). אתה צריך מיקרוואן (סניק, הונדה FRV, מזדה 5)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

גם הפוקוס גם ה-i30CW וגם הקיה סיד SW - יתאימו לדרישות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היונדאי/קיה יותר חסכוניות מהפוקוסץ הגימור בקיה יותר טוב מהיונדאי. ליונדאי מרווח טיפה יותר גדול לנוסעים מהקיה, לקיה תא מטעו מעט גדול ע"ח המרווח לנוסעים. אין הבדל משמעותי בין השנים שנכנסות בתקציבך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני ממליץ על הפוקוס - נוחות נסיעה מעולה איכות בניה טובה והכי רחבה בספסל האחורי.

ההבדל בצריכת הדלק (בנסיעה רגילה) יהיה קטן מאוד.

ולכל אלו שטוענים שהיא "עגלה" לדעתי נוסעת היטב (אין מה לעשות רוב עם ישראל לא מחפש GTI).

פורסם

אני הייתי הולך על פוקוס, יש גם דגם 2 ליטר שייכנס לתקציב, 1.6 אפשר לרכוש באיזור 40-45 אלף. קוריאנים עד היום לא למדו לייצר מתלים ראוים, בכל שאר הפרמטרים הם השתפרו דווקא.

פורסם

יש לכם פוקוס עכשיו, אז אתם מכירים היטב את החסרון העיקרי שלו - הרגשה של מחסור כוח. אם אתם חיים עם זה בשלום עכשיו, תחפשו פוקוס סטיישן - הוא גם זול יותר ברכישה מאשר יונדאי או קיה. אם יתמזל מזלכם, תמצאו פוקוס עם מנוע 2000 סמ"ק. אבל אין הרבה רכבים כאלה, בטח לא למכירה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...