Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור השאלה בכותרת.

עד כה הספרים ועזרי הלימוד נרכשו אצל וקס בתחנה המרכזית הישנה, אבל הוא סוגר השנה, לא יאומן.

אי לכך הרכש יעבור לאזור הבית - גבעתיים.

אשמח לשמוע מי הכי מסודר ואמין באספקת ספרי לימוד לשנת הלימודים החדשה באזור ר"ג גבעתיים.

תודה, שבוע טוב ושקט.

פורסם

כשאני הייתי בגיל הזה (ועברו כבר אי אלו שנים טובות), רכשתי ספרים מ'מיסטר הייד' שנמצאים בפינת רחוב סירקין וביאליק (ממש ליד כופר הישוב). יש להם היצע יד שניה נרחב.

יש גם את 'פורת ספרים' בביאליק, ליד כיכר רמב"ם.

אלו החנויות שאני זוכר. צריך רק לוודא שהן עדין קיימות...

פורסם

יש עכשיו פרוייקט (אני יודע שבגבעתיים, ואלי גם בעוד ערים) של השאלת ספרי לימוד בצורה מרוכזת מבית הספר.

אני מניח שבקשר לזה - אם בסוף השנה לא נתת הסכמתך + תשלום "פקדון" - זה עכשיו אבוד.

חנויות ספרים בגבעתיים - יש לך חנות אחת ממש ע"י ככר רמב"ם (שכחתי את שמה) ואת "גולן" ברחוב וייצמן (אאל"ט פינת צה"ל).

אני חושב שניתן גם להזמין בפקס והם יכינו לך במרוכז (לבוא לשלם ולקחת).

כ"כ - לא רחוק - יש לך בפסאז' של בית גיל הזהב, בלה-גווארדיה, ת"א חנות נוספת.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...