Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,אני נאלץ לפנות אליכם כי תמיד יש לכם רעיונות מקוריים וטובים,

אז ככה:אני הנדסאי אלקטרוניקה (מצטיין מנהל מכללה עם ממוצע 98 אם זה עוזר) ליפני צבא,משמע עתודאי.

היתה איזה בעיה עם הצבא ובמקום להתגייס בתחילת יוני אני מתגייס בסוף אוקטובר מה שמשאיר אותי לטפס על קירות כ4 חודשים.

אז אני מחפש עבודה נחמדה ואם אפשר מעניינת כהנדסאי אלקטרוניקה (או לא כהנדסאי,לא קריטי) שהכי חשוב תעביר לי את הזמן בכיף ובנחמד עם פחות דגש על כסף ככה שרעיונות כמו "תמלצר" לא באים בחשבון אבל מצד שני כן לקבל לפחות שכר מינימום.

תודה רבה לעוזרים :oops:

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אני לא חושב שתמצא משהו כהנדסאי אלקטרוניקה , ובטח לא ל4 חודשים,

בכללי, כאחד שעשה את התואר הזה , וסיים בהצטיינות, אני יכול לומר לך שהתואר הזה לא שווה כלום, גם בצבא וגם מחוץ לצבא.

אולי תנסה למצא חשמלאי ולהיות עוזר שלו, ככה תוכל לעשות בסוף הסבה לתחום חשמל,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בכללי, כאחד שעשה את התואר הזה , וסיים בהצטיינות, אני יכול לומר לך שהתואר הזה לא שווה כלום, גם בצבא וגם מחוץ לצבא.

:-?

אני בדיוק מסיים שנה ראשונה.

מקווה שתעודת מנהל רשת CCNA תעזור קצת...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אני לא חושב שתמצא משהו כהנדסאי אלקטרוניקה , ובטח לא ל4 חודשים,

אולי תנסה למצא חשמלאי ולהיות עוזר שלו, ככה תוכל לעשות בסוף הסבה לתחום חשמל,

אני מקווה מאוד שזה יהיה שווה משהו כי אין לי כח להמשיך להנדסה :oops:

בכל אופן,לא סתם כתבתי שאין בעיה שלא אעבוד כהנדסאי,כי אני מבין שלמצוא עבודה (בכללי,כל עבודה) ל4 חודש זה בעייתי,אז בטח במקצוע.

אני מחפש גם עבודה זמנית כללית,יש רעיונות מישהו?

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

כבר כתבו את זה כמה וכמה פעמים בפורום אבל אחזור על זה עבורך -

כהנדסאי אלקטרוניקה הנכס הכי יקר שתוכל לצבור עכשיו זה ניסיון צבאי. תעשה כל מה שאתה יכול כדי להתברג ליחידה טובה ונחשבת, כדי להתמקצע בכמה שיותר תחומים בשירותך הצבאי ולצאת מהשירות עם קצת כסף בצד (מהקבע) וקורות חיים מפוצצים.

עד אז, בלי ניסיון, הדיפלומה שלך לא שווה את משקל הנייר עליה היא כתובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...