Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוב טיפשותי תלשתי את הסך שמש יחד עם המיקרופון שהיה של הדיבורית (בלוטוט מובנה במערכת).

בקיצור השגתי 2 מיקרופונים כאלה שנראים סה"כ זהים אבל אחד עם + בצבע לבן והשני + בצבע אדום:

sm52sm.jpg

זה הכבל שיוצא מהפאנל:

28a2hon.jpg

יש גם אדום, גם לבן שקוף וגם אדמה.

ניסיתי לחבר כל אחד מהמיקרופונים בכל דרך אפשרית ועדיין לא שומעים אותי.

האם אני צריך מיקרופון מיוחד בעל 3 חוטים?

פורסם

היה לי שם מיקרופון אחד, לא זוכר את צורת החיבור שלו.

את זוג המיקרופונים האלה מצאתי במחסן.

פורסם

מניח ששי התכוון ליחידה אחת שבתוכה שני מיקרופונים.

באיזה מכשיר (HU) מדובר?

אפשרות חיבור - לבן ואדמה ביחד למינוס של מיקרופון, ואדום לפלוס של מיקרופון?

(איני יכול להיות אחראי על כך שלא יגרם נזק מחיבור כזה!)

פורסם

המכשיר הוא LCS-700BR של LG

ניסיתי לחבר את הלבן והאדמה ביחד למינוס של המיקרופון, עדיין לא עובד. אך כשאני מחבר את הלבן בנוסף למינוס של שניהם, אני שומע איזהשהוא רעש של חשמל.

פורסם

אכן, יחידה אחת בעלת 2 מקרופונים שהפתח שלהם הוא ב-180 מעלות אחד מהשני.

אולי יעבוד:

את 2 המינוסים של 2 המיקרופונים חבר ביחד, ואותם חבר למינוס בצמה של הרכב.

כל פלוס שבמיקרופון חבר בנפרד לאחד הפלוסים שבצמה.

פורסם

גם את זה ניסיתי, לא עזר.

האם החוט השחור הזה מתחבר ישירות לרדיו דיסק מאחורה? למרות שלא נראה לי שהוא מנותק כי הדיבורית עבדה.

פורסם (נערך)

החוט השחור (זה שמכיל את כל הקטנים) אכן מתחבר מאחורי המכשיר בחיבור מיני פלאג (לפחות ממה שראיתי בדגם מקביל).

אולי לאחד המתקינים באזורך יש מיקרופונים זרוקים שאפשר להתנסות איתם.

לדוגמה לאלפיין מצאתי מיקרופון עם 3 חוטים, אבל לא בטוח שהוא מתאים לך - http://www.ebay.com/itm/Alpine-INA-W900bt-INAW900bt-Microphone-Mic-cable-/380361412546

עריכה: מצאתי מיקרופון שתואם לכאורה למכשיר שלך, למרות שנראה כי הוא בעל 2 חוטים בלבד (צריך לראות איך החיבור אצלך מאחורי המכשיר): http://www.sparesworld.net/microphone-condenser-dy-265-1-48db-680ohm-omni-1-5v-78-eab30603302.html?___store=sparesworld_uk&___from_store=sparesworld_pt

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

זה רק מיקרופון יכול להיות פשוט ששניהם לא עובדים תוציא תרדיו תראה עים זה חיבור 3.5MM רגיל ואז זה פשוט למצוא מיקרופון.

פורסם

פשוט תשחיל מיקרופון של מחשב ושלום על ישראל.

כך עשיתי בתקופה שהיה לי lg עד שנגנב.

אגב את המיקרופון המקורי עדיין יש לי, אם תרצה הוא שלך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הלכתי היום למתקין, מסתבר שהזוג שנראים כמו מיקרופון בתמונה הם בעצם גלאי נפח ולא מיקרופונים.

הוא אמר שצריך מיקרופון יעודי של LG כי אחרת לא יעבוד (מיקרופון מיוחד בעל 3 חוטים) ואין לי מה לנסות לשים סתם מיקרופון כי זה לא יעבוד.

תודה מתן אם יש לך מיקרופון של LG כזה אשמח! אתה נמצא באזור רחובות או צפונה לפעמים?

פורסם

רק כשאני אצל דוד. בינתיים זה לא בתכנון לזמן הקרוב.

מיקרופון של מחשב עובד בוודאות, מניסיון!

בגלל זה יש לי מיקרופון פנוי..

בעיקרון צריך רק לקצר שני חוטים שם וכל מיקרופון יפעל.

עשיתי פעם דבר כזה בדיבורית של נוקיה

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

טוב הוצאתי את הרדיו דיסק היום ומאחורה היתה כניסת PL של מיקרופון. פשוט חיברתי מיקרופון וזה עבד!

לא מאמין יותר לאף מילה של מתקינים (אחד רצה להזמין לי מיקרופון של LG בעלות של 150 שקל).

• תוכן חדש...