Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם עוד 16, אבל בשקט , בטח עוד 10-12-14 דו"חות, זה מה נקרא בסיטונאות! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^ מספר השעות שחנה שם / 2.

לא יודע מהיכן הלהיטות הזו אצלך לתמוך בעירייה (ופקחיה) אך לי זה לא נראה הגיוני. אם, כפי שהעירייה טוענת, הוא החנה את הרכב באופן שהפריע במידה חמורה לציבור הנהגים/הולכי רגל, יכלו לאתרו בקלות וליצור עמו קשר טרם מתן הקנס השני. מכיוון שזה לא נעשה, כנראה שלא הייתה שם הפרעה כה חמורה ולכן קנס בגובה של 1,700 ש"ח נראה יותר כמו השלמת הכנסה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

במקרה הסטודנט המדובר הוא חבר טוב שלי.

הוא חנה במגרש חנייה כאשר מס' רכבים פתחו טור חדש במרכז החנייה שלא מפריע לשאר הרכבים והוא נעמד אחריהם.

הוא חשב שלא תהיה בעיה עם החנייה ולכן בא לקחת את הרכב רק לאחר יומיים(כדי לא להחנות בכחול לבן בב"ש צריך ללכת קילומטר כדי להחנות באחד ה"חניונים" הללו.

עיריית ב"ש חבורה של ליצנים, נתנו לי דוח ב8:04 כאשר חלוקת הדוחות מתבצעת בין 08:00-19:00

פורסם

באיזה איזור מדובר? רחוב שכונה?

יש לי מכר שיש לו שני בתים ושלושה רכבים, והוא נלחם בעירייה והגיע גם לעיתון ולא עזר כלום.

הוא בסך הכל מבקש לשלם על תו חניה איזורי (על הרכב השלישי) והם לא נותנים לו.

בקיצור ב"ש אחלה עיר, רק חבל שהכל מקולקל בעניין החניות.

פורסם

עיריית ב"ש חבורה של ליצנים, נתנו לי דוח ב8:04 כאשר חלוקת הדוחות מתבצעת בין 08:00-19:00

מה בדיוק אתה רוצה להגיד בזה? כשאתה מגיע לעבודה ומתחיל לעבוד ב 8:04 (עבודה מתחילה ב 8:00) אז אתה ליצן?

והחבר שלך לא חשב שאותו יום יסתיים, החניה תתפנה, והוא החכם היחיד שישאר חונה ב"טור חדש"? גם אם אתה חונה ככה, תדאג לחנות את הרכב בצורה נורמלית לאחר שתתפנה.

פורסם

טוב אמנם אני לא תומך בשום צורה כלשהי בחניה לא חוקית שמסכנת את התנועה והולכי הרגל , אבל מדובר פה בשערורייה!

1700 ש"ח?? מישהו פעם קיבל קנס שמתקרב לסכום מופרך כזה ועוד על חתיכת חנייה?.

ברוב המקרים לא נותנים לרכב יותר מקנס אחד באותו היום! מישהו כאן פעם קיבל שתי דוחו"ת? איפה נשמע דבר כזה?

ועוד באותו היום , זה ממש התנהלות קרימינלית של העירייה לפי דעתי.

הרכב מפריע לתנועה או חונה באדום לבן? קנס 250 ש"ח וגרירה לחניון רכבים (שזה עוד איזה 200 שח הוצאות גרירה ואחסה) ושלום על ישראל.

ובכלל יש עיריות הגונות הרבה יותר(כן כן גם באזור המרכז הצפוף) שכלל לא מחלקים דוחות בשכונות אלא רק במרכז העיר.

פורסם

אני בעד 5000 ש"ח קנס למי שחונה על מדרכה. אולי ככה אותם נהגים יפסיקו לזרוק ז#@ על אחרים ויבינו שהכביש לא של אבא שלהם. חבל שבארצנו לא ממש אוכפים עבירה זו.

פורסם
אני בעד 5000 ש"ח קנס למי שחונה על מדרכה. אולי ככה אותם נהגים יפסיקו לזרוק ז#@ על אחרים ויבינו שהכביש לא של אבא שלהם. חבל שבארצנו לא ממש אוכפים עבירה זו.

אף אחד כאן לא חנה על מדרכה.

מה הבעיה בלתת דוח אחד ולאחר מכן לגרור את הרכב?

ואם הרכב היה נשאר שם שבועיים, הוא היה מקבל דוח של 100 אש"ח?

פורסם

הנושא הזה שתואר כאן על צילום החנייה ע"י פקחים מתוך ניידת בב"ש הוא הכי נבזי שיש בעולם.

כבר ראיתי כאן במרכז שני מקרים שהנהג עדיין נמצא בתוך הרכב, אבל צולם כביכול "בעבירת חנייה" וכשהתלוננו זכו ליחס של "לך תוכיח שאחותך לא זונה"..

אי אפשר להגיד שזה בסדר, פשוט אי אפשר.

יותר מזה, תחשבו על החיים בשוטף, האם באמת ניתן להתנהל מבלי לעצור רגע בצד למשוך כסף, לקנות רגע משהו קטן ולהמשיך הלאה?

הגיוני לטעמכם שבשביל כל פיפס נחפש חניון, נכנס (יש לך נשק? אפשר לפתוח בגאז'? וכו') נשלם חניה, נעלה נרד מפלסים רק כדי להגיע לכספומט ולמשוך פאקינג 150 ש"ח בשביל לשלם בדואר על איזה אגרה נוספת כלשהי? שגם שם אגב אין חניה, כי חניות לא מקצים, תסתדרו לבד, אנחנו כבר נצלם אותכם עבריינים נוראיים שכמותכם.

אני מתגעגע לעולם הישן, הנאיבי יותר, עם הפינות העגולות שמהוות את השדרה המרכזית של החיים האמתיים וההגיוניים ורק מי שעובר עבירה אמתית ומשמעותית מקבל את היחס בהתאם.

כי בחייאת, אי אפשר כבר להצדיק את אכיפת החנייה בישראל מכיוון שהיא עברה את גבול הטעם הטוב.

(מזל שיש לי קטנוע לכל חיי היומיום, אני מסתדר, זה החברים שלי ואתם שאני לא מצליח להבין).

אופנוען

פורסם
הנושא הזה שתואר כאן על צילום החנייה ע"י פקחים מתוך ניידת בב"ש הוא הכי נבזי שיש בעולם.

כבר ראיתי כאן במרכז שני מקרים שהנהג עדיין נמצא בתוך הרכב, אבל צולם כביכול "בעבירת חנייה" וכשהתלוננו זכו ליחס של "לך תוכיח שאחותך לא זונה"..

אי אפשר להגיד שזה בסדר, פשוט אי אפשר.

יותר מזה, תחשבו על החיים בשוטף, האם באמת ניתן להתנהל מבלי לעצור רגע בצד למשוך כסף, לקנות רגע משהו קטן ולהמשיך הלאה?

הגיוני לטעמכם שבשביל כל פיפס נחפש חניון, נכנס (יש לך נשק? אפשר לפתוח בגאז'? וכו') נשלם חניה, נעלה נרד מפלסים רק כדי להגיע לכספומט ולמשוך פאקינג 150 ש"ח בשביל לשלם בדואר על איזה אגרה נוספת כלשהי? שגם שם אגב אין חניה, כי חניות לא מקצים, תסתדרו לבד, אנחנו כבר נצלם אותכם עבריינים נוראיים שכמותכם.

אני מתגעגע לעולם הישן, הנאיבי יותר, עם הפינות העגולות שמהוות את השדרה המרכזית של החיים האמתיים וההגיוניים ורק מי שעובר עבירה אמתית ומשמעותית מקבל את היחס בהתאם.

כי בחייאת, אי אפשר כבר להצדיק את אכיפת החנייה בישראל מכיוון שהיא עברה את גבול הטעם הטוב.

(מזל שיש לי קטנוע לכל חיי היומיום, אני מסתדר, זה החברים שלי ואתם שאני לא מצליח להבין).

אין לך כספומט במקום שבו יש חניות בעיר הזאת?

יש מקומות שאסור לעצור בהם, אני לא מצדיק את השוטרים במקרה הזה שפשוט מנצלים את האזרחים אבל אני גם לא יכול להצדיק את מי שמחליט לעשות מה שבא לו ולהחנות במקומות שמפריעים לתנועה הסדירה של רכבים אחרים או של הולכי רגל.

כן, גם אם זה "רק קפצתי לקנות סיגריות" או "רק קפצתי לכספומט".

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אם יש לך אשפרות תבקש שימחקו את התגובה - היא מביישת אותך. מדובר בהתיחסות של ערס מצוי, אני ואפסי עוד. אני צריך 150 ש"ח - ושל העולם ואשתו יחכו בפקק.

אדון נכבד, אני סובל מהתופעה במקומות מסויימים בחיפה, וכאשר אני עובר בהם אני מצטער שאין איזה שוטר\פקח שילמד את הנהגים לא לחסום נתיב ולגרום לעשרות ולמאות נהגים אחרים לסטות מנתיבם בכח כדי לעבור את החסימה שגרמו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם יש לך אשפרות תבקש שימחקו את התגובה - היא מביישת אותך. מדובר בהתיחסות של ערס מצוי, אני ואפסי עוד. אני צריך 150 ש"ח - ושל העולם ואשתו יחכו בפקק.

אדון נכבד, אני סובל מהתופעה במקומות מסויימים בחיפה, וכאשר אני עובר בהם אני מצטער שאין איזה שוטר\פקח שילמד את הנהגים לא לחסום נתיב ולגרום לעשרות ולמאות נהגים אחרים לסטות מנתיבם בכח כדי לעבור את החסימה שגרמו.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

פורסם (נערך)

לא נורא. אני אהיה ערס בענייך.

אני עדיין חושב שחיים מרובעים מידי אינם הגיוניים.

אגב אני משוכנע שרבים חושבים כמוני ולא ידברו מחשש לתגובה כזו.

נו אז אני ערס, שויין.

אל תשכחו, צריך פרופורציות בחיים. הפורום הזה לוקה בהן בחסר. כמו כן צילום נהגים תוך כדי שהם עדיין ברכבם זה חוסר פרופורציה וחוסר צדק משווע.

עריכה אחרונה על ידי Giladben.zaken

אופנוען

פורסם
לא נורא. אני אהיה ערס בענייך.

אני עדיין חושב שחיים מרובעים מידי אינם הגיוניים.

אגב אני משוכנע שרבים חושבים כמוני ולא ידברו מחשש לתגובה כזו.

נו אז אני ערס, שויין.

אל תשכחו, צריך פרופורציות בחיים. הפורום הזה לוקה בהן בחסר. כמו כן צילום נהגים תוך כדי שהם עדיין ברכבם זה חוסר פרופורציה וחוסר צדק משווע.

כשמישהו לפניך עוצר באמצע נתיב, שם ארבע אורות וקופץ לקנות סיגריות בפיצוציה ליד אתה חושב שזה בסדר?

כשאתה הולך ברחוב עם עגלת ילדים וצריך להוריד אותה לכביש ולסכן את הילד כי מישהו חנה על המדרכה וחסם אותה לגמרי אתה חושב שזו התנהגות שהיא בגדר הנורמה?

אין פה עניין של פרופורציות, חז"ל סיכמו את כל הנושא הרחב הזה במשפט אחד: "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך"-

אין להתייחס לזולת באופן שבו לא היינו רוצים שאחרים יתייחסו אלינו.

ואם כל אחד היה מפנים את המשפט הפשוט הזה המצב בארץ בהרבה מאוד תחומים היה הרבה יותר טוב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

בוא נסכם שגם לעצירות האלה יש פרופורציה. יש מקומות שאפשר והאכיפה בהם לא הגיונית ויש מקומות כפי שתיארת שאי אפשר.

פרופורציה פותרת את זה.

עריכה אחרונה על ידי Giladben.zaken

אופנוען

• תוכן חדש...