Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אתה יכול להרחיב מה המשמעות של 'פחות נתמכים'?

2. אם המחשב עובד פחות או יותר סביר אז אין סיבה שלא יידכן ביוס בהצלחה מתוך ה xp

3. אם בכל זאת רוצים אולד-סקול אז יש דרך לייצר CD או דיסק און קי שעושים boot לדוס, אין צורך בכונן דיסקטים אמיתי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 223
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אוקי, פחות נתמכים זה ברור, חשבתי שכבר המצאתם זן מיוחד של זיכרונות שעובדים רק עם AMD.

ועל הנייר אפשרי הכל (אפילו כתוב באתר של אסרוק שאפשרי בעזרת דיסק און קי), אבל מה שאפשרי על הנייר יהיה קשה לישום בפועל, וב"קשה" אני מתכוון ל"הלך הלוח".

בלוחות מודרניים ניתן לעדכן בצורה טובה בעזרת דיסק און קי, לא בלוח הזה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

פחות נתמכים זה ברור? מה זה פחות? 20% פחות?

פורסם

הנה ההסבר מ Wikipedia:

High density RAM devices were designed to be used in registered memory modules for servers. JEDEC standards do not apply to high-density DDR RAM in desktop implementations.[citation needed] JEDEC's technical documentation, however, supports 128M×4 semiconductors as such that contradicts 128×4 being classified as high density. As such, high density is a relative term, which can be used to describe memory which is not supported by a particular motherboard's memory controller.[

זכרונות מסוג High Density (128mx4 תוכננו לעבוד בשרתים בהתחלה אבל יצרו אותם גם למחשבים שולחניים אבל חלק מהבקרים של הזכרונות לא תומכים ביישום של אכטקטורה של סידור זכרון בצורה הזאת של 128mx4 ולכן לא יעבדו בלוח שאינו תומך בזה, צריך לבדוק אם היצרן של הלוח שהוא תומך בזכרון מסוג High density.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
כמו כן תבדוק אם הלוח שלך תומך במעבד החדש שאתה מעוניין לשים עליו.

אין סיבה שלא, אבל זה יהיה במצב OC, זה לוח אם עם צ'יפסט 945, התמיכה שלו בFSB1333 היא באוברקלוק בלבד. אחרת הוא ירוץ על FSB1066, בכל מקרה הכוח העיבודי של המעבד הזה והביצועים שלו עדיפים על המעבד הנוכחי שלו.

אני לא בטוח שכל כך שווה להשקיע כסף על מחשב בן 6.

הייתי חוסך כסף וקונה איזה שילוב של I3, לוח אם בסיסי ו4GB RAM, איזה SSD וממשיך הלאה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין סיכוי שאני רוכש מחשב חדש, המחשב הזה מעולה וחבל לי על כל שקל שאבזבז על מחשב חדש (בדקתי מחירים) אם תמורת 400 שקל תוכניות יעלו לי קצת יותר מהר זה יספק אותי.

Miata ND2

פורסם

ברפרוף שקראתי את השרשור לא ראיתי אם עלתה השאלה ואם ענית, למה שלא תשים כמו שהציעו SSD ותתקין WIN7 ? יש סיבה שתשאר עם XP?

לדעתי זה יספק אותך מאוד

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תאמין לי שהיה לי סיפור יותר גדול משלך, לך תעביר מאות ג'יגה בייטים של תמונות ועוד מאות ג'יגה בייטים של מוזיקה, סרטים, הופעות חיות ועוד, ובנוסף לכל זה מסמכים, פרויקטים שתכנתתי ועוד כל מיני דברים.

עושים את זה אחת לתקופה וזהו.

(זה בעקבות שדרוג של המערך אכסון שלי, היה לי 1TB + 640GB, עכשיו יש לי 1TB + 2TB + SSD 128GB)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מערכת הפעלה שהתקנתי זה חלונות 7 64 ביט (בעצם זה משהו שתמיד היה, פשוט העברתי אותה ל-SSD בעזרת Acronis True Image). את XP תעיף בכל מקרה, זאת מערכת הפעלה מיושנת ולא יציבה, שלא תומכת בהרבה טכנולוגיות חדשות (לדוגמא TRIM או AHCI), ויש הרבה אפליקציות שכבר לא נתמכות בה.

ממזר שמן,תספר עוד בבקשה על הAcronis.

ראיתי שגיבוי מלא של מערכת ההפעלה זמין רק בגרסה שעולה 70$,האם קנית אותה?

פורסם

במקרה של פותח השירשור מומלץ בחום לעשות התקנה נקיה של 7.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

או שתקנה ב70$ או חפש בטורנט טראקר הקרוב לביתך

לפני שאתה מעביר, שים לב שחיברת את הSsd לsata הראשון בלוח, ושבביוס בוא מוגדר ראשון בבוט פריוריטי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה לא חייב להעביר את החומר. תשאיר אותו בדיסק המגנטי הקיים.

רק תעשה התקנה נקיה של מערכת הפעלה על ה SSD (חצי שעה מינוס) ותתקין את התוכנות. זה הכל.

• תוכן חדש...