Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כמעט בטח שזה פגע איכשהו במיכל של המים של הווישרים כי אין נזילה משום מקום אחר וגם הצלחתי לכניס את היד עד האיזור התחתון של המיכל ואני כמעט בטוח ב 100% שהדליפה היא מהאיזור של המכיל

המים של המנוע (הירוקים) בסדר גמור הם בדיוק על הקו שאמור להיות

מאזדה 3 2007

מה אתם מציעים לעשות בעניין?

ואם אני טועה, אז יכול להיות שזה משו אחר שהוא יותר קריטי? כי אני נוהג ככה כבר שלושה ימים.

תודה

פורסם

יש לך הרבה נוזלים נוספים מלבד נוזל וישרים:

שמן גיר.

נוזל הגה כוח (משאבת הגה).

נוזל בלמים.

ובטח שכחתי עוד משהו (או שלא).

כל אחד מהנ"ל, די קריטיים עבור הרכב ולבטיחות שלך.

אם אתה בטוח שישנה נזילה ברכב (איך הגעת למסקנה זו?), אל תתעצל ותלך למוסך ותבדוק.

ניחוש פרוע שלי שהסיבה שאתה חושב שיש נזילה, זה מהסימנים מתחת לרכב בחניה?

אם כן, והסימנים אינם נעלמים מהחניה לאורך היום- זה לא מים, שכן מים מתאדים תוך זמן קצר. וגם אם כן נעלמים- עדיין שווה לבדוק בכל זאת.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הגעתי למסקנה הזאת כי אני רואה שיש מים מתחת רכב , הם נעלמים שאני יוצא מהחנייה וחוזר אחרי שעה הם כבר לא שם, ככה שזה לא סוג של שמן, אבל מפני שאני לא מבין וכפי שאתה מתאר שיש עוד דברים קריטיים אז בהחלט אקח את העצה שלך ואלך למוסך.

תודה רבה, אעדכן בהמשך מה הייתה הבעיה :)

פורסם

למה אתה לא מבצע את הבדיקה הפשוטה ביותר, תיגע בנוזל, שמנוני ? שמן, לא שמנוני כנראה מים.

בנוסף אם אתה חושש שהבעיה היא מנוזל השמשות , תמלא שם מים , תמתין שעה שעתיים בחניה ותבדוק את המפלס.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הפתרון למציאת סוג הנוזל מתחת לרכב הוא פשוט.

יש למלא את כל הנוזלים הדרושים עד סימן ה-MAX.

לשים נייר גדול מתחת לאזור המנוע ולחכות.

לכל נוזל, צבע מסויים. בתנאי שהרכב טופל לפי הספר.

הסבירות שאבן קטנה שעפה ממשאית, עשתה חור במיכל שטיפת השמשות, היא מאוד נמוכה.

פורסם

ובכן, אני בטוח שזה לא שמן, עדיין מאמין שזה מים, ולגבי הבדיקה ש Yossiaviel הציע זה נשמע לי הכי הגיוני ופשוט.

אנסה את הבדיקה הזאת ואעדכן.

יום טוב

פורסם

ההשערה שהועלתה לגבי הניקוז מהמזגן אכן הגיונית.

כשאתה מבצע את הניסוי שהציעו לך, בעשר דקות הקודמות להגעה לחנייה סע עם מזגן כבוי ובצע את הניסוי.

תנסה להרגיש עם היד מה סוג הנוזל וגם להריח אותו, אם אתה משתמש בנוזל שמשות ולא מים רגילים יש לנוזל ריח שקל לזהותו.

אל תשכח לעדכן :-)

פורסם

סיכוי הרבה יותר גדול שזה מי עיבוי של המזגן. עדיין לא כ"כ חם - תעשה ניסוי פשוט, סע יום אחד בלי מזגן ותראה אם עדיין יש מים מתחתית הרכב...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אוקי אז עשיתי את הניסוי ש

Yossiaviel המליץ, מילאתי את המיכל עד למקסימום ובזמן שאני ממלא את המיכל החלה דליפת מים חזקה, ומפסיקה בהדרגה עד שהמים מגיעים לאמצע המיכל בערך, נתתי לעניין להירגע ואחרי 10 דקות ביצעתי את אותה הפעולה וקיבלתי את אותה התוצאה,

מכאן אני מניח שהבעיה היא נקודתית וברורה: חור\סדק במיכל של הווישרים.

תודה רבה לכולם על העזרה, מכאן אני פונה למוסך שיחליף או יסדר.

יום טוב :)

• תוכן חדש...