Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, נשמח אם תוכלו להשתתף במחקר קצר שאנו עורכים, שאורך בין 10 ל-15 דקות.

בין המשתתפים יוגרלו 300 שקלים!

כמו כן, לעונה בעל הביצועים הטובים ביותר יוענק פרס של 300 שקלים! (בנפרד מההגרלה).

כל מענה יעזור לנו מאוד!

מומלץ מאוד לענות על השאלון בעזרת מחשב ולא דרך הסמארטפון.

לינק לשאלון:

https://qtrial2014.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6SxC85tP6CAqQId

פורסם

DONE.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא אהבתי את המאמר,

אבל הייתי כל כך לחוץ מהזמן וחשבתי שיש עוד עמודים עם שאלות כך שקפצתי לסוף בלי לבדוק את התשובות ודווקא נשאר לי המון זמן :-\

יש בונוס למי שגומר מהר? :p

פורסם

נכנסתי לזה, והרגשתי ממש מתוסכל.

כל החיים קיבלתי אנסינים שיש לי רקע כלשהו לגביהם, אז קריאה ברפרוף יכולה לתרום לענות על השאלות.

הפעם הרגשתי חסר אונים ושאני צריך לקרוא ממש כל מילה ולתת לה את כל תשומת הלב :shock:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

2 מהשאלות באמת היו מבלבלות ולמה אין ציון? XD

ד"א עשיתם בשכל עם הפרס, אצלי במכללה הרוב מתחננים שיענו על סקר שלהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מבחן שצריך לעשות עם נייר ולא באינטרנט, בגלל ctrl+f...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היה נחמד. אני נהניתי. ביחס לאנסינים של פסיכומטרי, מבחינת קושי הטקסט, זה לא היה פשוט בכלל. מצד שני, בפסיכומטרי צריך לפתור בכ-8 דקות, וכאן היו 15. הזמן הארוך בהחלט הופך את האנסין הזה לקל יותר. העדפתי לקחת את הזמן ולהתרכז בכל שאלה ושאלה. להערכתי, במקרה שלי, זה ארך פחות מ-10 דקות ויותר מ-4. הטעות הכי גדולה באנסינים באופן כללי היא למהר. עדיף לענות רק על 4-5 שאלות נכון, מאשר לענות על כולן ולהיות עם תשובה אחת או שתיים נכונות.

אחלה סקר, בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קבלתי מייל [בצירוף תוצאות הניסוי, מסקנות וכו'] שזכיתי ב300 שקלים. הם ביקשו שאשלח להם מספר ת.ז. ופרטי חשבון בנק [מס' חשבון, סניף וכדומה]. האמת היא שאני קצת מפחד לשלוח את הפרטים הנ"ל למישהו שאני לא מכיר. מה דעתכם?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק מי שזכה קיבל את התוצאות לדואר?

מה היו התוצאות שלך, אגב?

• תוכן חדש...