Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

תפסו אותי אתמול בלילה ע"י ממל"ז בכביש החדש 'נחל הגיבורים' מכיוון הגרנד לכיוון חליסה במהירות של 132 (אחרי הפחתה) במקום 70.

זו עבירת מהירות ראשונה שלי מ2008 (6+ שנים, בדקו במסוף) ששם נתפסתי קרוב ל20 מעל המותר וזה הסתכם בקנס ו8נק'.

טענתי בפני השוטרים שזה כביש חדש (לא עברתי שם בעבר), הייתי בהילוך שישי ללא גז לחוץ והרכב גלש לזה ללא כל כוונה שלי בכלל, כמובן שהתנצלתי עמוקות וביקשתי שלא יקחו לי את הרכב עכב מקצועי (למי שלא יודע\זוכר - אני עובד בבי"ח בשיקום לב-ריאה ומחוץ לשעות ביה"ח אני עצמאי המגיע למטופלים לביקורי בית - כרגע היחיד שעוסק בזה, מה שייצא מכך שאם יקחו לי את הרשיון\רכב, אני נתקע ללא עבודה והמטופלים נתקעים ללא 'הארכת חיים'). - כל זה הוסבר לשוטרים.

הם לקחו לי את רשיון הנהיגה (לא נפסל למיטב הבנתי, פשוט הכרטיס פלסטיק אצלהם), זומנתי בראשון לתחנת המשטרה בחליסה בבוקר לקצין לצורך שימוע ובסוף מאי הזמנה למשפט.

ברור לי שלא אסע\אתן לרכב לגלוש ככה יותר לעולם! את הלקח כבר למדתי יופי, אין לי בעיה עם הקנס\נקודות, יש לי בעיה להפסיד את הרכב ואת אמצעי התחבורה שלי כעצמאי.

*למי שתהה, שאין שום אפשרות להסתמך על תח"צ מהסיבה שהמטופלים שלי מפוזרים במקומות שונים בחיפה והקריות ועם רכב זה מרחק של בין 15-30דק' מאחד לשני כולל מציאת חניה, בנוסף אני מגיע עם ציוד.

על מה עלי לצפות? מאד חושש מלקיחת הרכב והרשיון!

*מצד שני, יש המון נהגים בכביש עם תנאי\מיליון עבירות למינהם, שעד שלא הרגו משפחה על הכביש, לא מגלים שיש להם ספר שלם מלא בהרשאות - והם עדיין נוסעים! להתנחם בזה?

אוהד.

פורסם

ביום ראשון יהיה לך שימוע אצל קצין ורשיונך ישלל ל30 יום החל מרגע לקיחת רשיון ותקבל זימון למשפט.

לאחר מכן פנה לעו"ד תעבורתי שימתיק את הגלולה. אני מריח חצי שנה שלילה במקרה הטוב.

פורסם

מה? תוכל להסביר על סמך מה אתה מתבסס? כבר עשיתי מחקרון קטן בגוגל, וגיליתי שעל עבירות תנועה "קלות" ללא נפגעים השלילה היא עד 30 יום, ברגע שמדובר על נפגעים\תאונות ע"פ חוק השלילה יכולה לעלות ל60 ו90 יום.

גם קראתי פה בפורום על אנשים שנתפסו פעמיים במרווח של כמה חודשים מהירות 150+, הרשיון חזר והקנס היה יחסית קטן, ללא שלילה או נקודות.

פורסם

השוטרים החלו לממל"ז שם לאחרונה.

זו ירידה תלולה בכביש רחב ונוח (נוח בלשון המעטה) , כביש שהוא לדעתי האישית הרבה מעבר ל "מזמין" לנסוע מהר בכך שלנסוע שם במהירות החוקית זה להיות בהילוך נמוך , סל"ד גבוה ומנוע "קצת צועק", ושימוש רב בדוושת הבלם.

מי שרכבו אינו מצוייד במערכת בלימה מקורית איכותית מאוד, עלול למצוא את עצמו מגיע לסוף הדרך למטה עם דוושת בילום נוקשית ועצמת בלמים מוגבלת.

לראיה, כשעוצרים ברמזורים למטה מריחים לפחות רכב אחד או יותר עם ריח של ברקסים.

[חיפאים שימו לב: בעת טיפול לרכב והחלפת רפידות בלמים, כדאי לוודא שמותקנות רפידות מקוריות ו/או איכותיות במיוחד בלבד. לא אתפלא אם מתישהו תתרחש בכביש זה תאונה לאור שימוש רב רק בבלמים מה שיביא לחום רב במערכת הבלימה ואפשרות פעולה לקויה של מערכת הבלמים עד אובדן בלימה.]

לעניין גלישת הרכב במהירות העולה על המהירות המותרת, נתנו המתכננים כנראה את דעתם בכך שלאורכו הלא ארוך כל כך של הכביש (סביבות שני קלומטר) ישנם שני מכשירי מדידת ותצוגת מהירות הנסיעה תוך שחריגה מהמהירות המותרת גורמת לתצוגה להבהב ב"עצבנות" ואם זכורני נכון, גם נורות נוספות מהבהבות בשלט.

לעניין שלך, ולאור שיש שילוט שאמור ל"אפס" את הנהג ובמהירות הזו שנתפסת נראה שאין לצפות לעונשים קלים או רחמים.

מכשירים בסגנון הזה:

index.php?act=articles&id=8748&picture

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הייתי מציע להימנע מן הביטוי "לגלוש" כשאתה מתאר נסיעה במהירות של 137 קילומטר לשעה.

אך קצין משטרה ואף שופט תעבורה לא יקנה את התירוץ הזה כשמדובר ברכב תקין ונהג סביר גם אם הירידה תלולה.

אני לא מתחסד ואין לי טענה לגבי נהיגה במהירות גבוהה. צריך להיות מודע לאפשרות שתיתפס ולקחת אחריות. תסביר לקצין המשטרה את חשיבות הרשיון לעבודתך, את עברך הנקי, תתחייב לנהוג כחוק ותקווה לטוב.

פורסם

העבירה שביצעת מוגדרת עבירת "תלתן",זאת גם הסיבה שקיבלת זימון למשפט בפרק זמן כה קצר, פרוס את טענותיך בשימוע בפנינהקצין ביום א ונסה לדבר אל ליבו,קשה לי להאמין שהוא ימנע משלילת רישיון אבל אולי יתמזל מזלך.

בהצלחה בכל אופן, מבין את המצוקה שלך.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

המתכננים גם דאגו למפרץ נוח בדיוק אחרי הסיבוב, מקום אידאלי למשטרה.

היה צפוי שהם יתחילו שם

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
הייתי מציע להימנע מן הביטוי "לגלוש" כשאתה מתאר נסיעה במהירות של 137 קילומטר לשעה.

אך קצין משטרה ואף שופט תעבורה לא יקנה את התירוץ הזה כשמדובר ברכב תקין ונהג סביר גם אם הירידה תלולה.

אני לא מתחסד ואין לי טענה לגבי נהיגה במהירות גבוהה. צריך להיות מודע לאפשרות שתיתפס ולקחת אחריות. תסביר לקצין המשטרה את חשיבות הרשיון לעבודתך, את עברך הנקי, תתחייב לנהוג כחוק ותקווה לטוב.

הבעיה ש137 אמיתי זה קרוב ל150 בספידומטר. בעיה נוספת שיש הרשאה קודמת בדין אותה העבירה בדיוק. גם אם לפני הרבה שנים.

אבל שום דבר לא נגמר לפני שגברת השמנה שרה את האריה של 20 דקות בסוף האופרה. נחכה ליום ראשון ונכווה לטוב בשביל פות"ש

פורסם

לפני מספר שבועות (ליתר דיוק - ב-14.4.14) העליתי אזהרה בשרשור מכמונות מהירות בפורום הכללי. חבל שאינך עוקב אחר השרשור.

מדובר בכביש בשטח בנוי כך שהחריגה שלך (62 קמ"ש מעל המותר) תכנס לחף של עבירות חמורות, ובצדק, במיוחד אם מביאים בחשבון ש-100 מ' אחרי מפרץ המשטרה יש מעגל תנועה ברדיוס די קטן ועם שדה ראיה יחסית מוגבל (אם כילפניו הכבש הרבה פחות תלול).

אני מצטרף לכל שכתב דני זומרשיין - אם כי אני חייב לומר שתמרור הצגת המהירות השני בעייתי מאד - יש לו איזה חור בקליטה והרבה פעמים מציג מהירות של רכבים שנמצאים מאחורי הנהג הקרוב אליו.

בכל מקרה - אמנם הכביש רחב וסלול היטב, אבל הוא תלול מאד ולדעתי גם מסוכן מאד כיון שהרוחב גורם לנהגים לא לחוש במשמעות התלילות והעיקולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראשית ליבי עליך

שנית ליבי עליך

שלישית עו"ד טוב דחוף

פעם לפני שנים אסור היה על פי הנחיות המשטרה לממלז בירידות. כמדומני שהנחיה זו בוטלה.

יש שופטים רחמניים שיבינו את מצב לקוחותיךויקלו בענישה ויש שיחמירו עימך מאותה סיבה שאינך אחראי לשמור על הרשיון שלך בגלל שאתה נזקק לו עבור לקוחותיך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תיקון קטן להודעה שלי

המפרץ שהמשטרה עומדת בו נמצא לפני הסיבוב האחרון ימינה.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

ב 2009 תפסו אותי על 109 (לאחר הפחתה) בכביש של 60. באחוזים זה דומה למקרה שלך. גם לקחו לי את הפלסטיק ונסעתי לפגוש קצין ביום ראשון בבוקר. היו לי שתי עבירות מהירות בטווח של 4 שנים ועדיין הקצין ויתר לי.

אז פניתי לעורכת דין מעולה שמשכה את המשפט שנתיים וחצי ובסוף 2011 סגרה עיסקה עם התביעה ועם השופט שהסתכמה בשלושה חודשים שלילה על תנאי לשנתיים ו 1500 ש"ח בשלושה תשלומים קנס. אוסיף ואומר שלעורכת הדין שילמתי 1600 ש"ח (גרושים בהתחשב בעבודה שלה). אני יודע שמאז היא התיקרה אבל לא ברמות של עורכי הדין המובילים בתחום. אם אתה מעוניין, שלח לי הודעה בפרטי ואשלח לך את מספר הטלפון שלה ואת שמה.

פורסם
ב 2009 תפסו אותי על 109 (לאחר הפחתה) בכביש של 60. באחוזים זה דומה למקרה שלך. גם לקחו לי את הפלסטיק ונסעתי לפגוש קצין ביום ראשון בבוקר. היו לי שתי עבירות מהירות בטווח של 4 שנים ועדיין הקצין ויתר לי.

אז פניתי לעורכת דין מעולה שמשכה את המשפט שנתיים וחצי ובסוף 2011 סגרה עיסקה עם התביעה ועם השופט שהסתכמה בשלושה חודשים שלילה על תנאי לשנתיים ו 1500 ש"ח בשלושה תשלומים קנס. אוסיף ואומר שלעורכת הדין שילמתי 1600 ש"ח (גרושים בהתחשב בעבודה שלה). אני יודע שמאז היא התיקרה אבל לא ברמות של עורכי הדין המובילים בתחום. אם אתה מעוניין, שלח לי הודעה בפרטי ואשלח לך את מספר הטלפון שלה ואת שמה.

במקרה שלך זה 18 קמ״ש מעל הברירה וזה שונה שנות אור מהמקרה שלו , הוא נהג 62 קמ״ש אחרי הפחתה ( תיק תילתן) אז אך בבקשה תסביר שזה אותו מקרה,

• תוכן חדש...