Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

לחבר יש יום הולדת והוא רוצה שנאכל בשגב. הוא אוהב את המקום. אני דווקא שמעתי שהמקום לא משהו.

יש המלצות למנות ספציפיות? אפשר לשבוע שם ממשהו?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שגב אקספרס דווקא בינוני למדי.

שגב בהחלט מקום מעולה ברמה גבוהה מאוד עם מנות מעולות (ומחיר בהתאם).

בהתחלה הן היו טובים,מאחר כך היתה ירידה מסוימת אבל בשנתיים האחרונות כל פעם שאכלתי שם היה לא פחות ממעולה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שגב פשוט מסעדה מעולה , הם חוגגים על הליין של יומולדת לשגב כבר 20 שנה וכל המנות

חצי מחיר וחצי בגודל , מצב אחד זה טוב מצד שני אל תחשוב שתצא משם בזול -במיוחד אם יש לך קיבולת נורמלית ומעלה.

הניוקי והריזוטו מעולים גם הפילה ממש טוב , קח איזה קוקטייל , הם בדרך כלל מעולים , תבוא בראש פתוח ותנסה הרבה מנות , בתאבון !

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם (נערך)

תודה לכולם על ההמלצות. שמח לשמוע. אני מאוד אוהב אוכל טעים, ומאוד אוהב לנסות דברים חדשים, אבל בעקבות כמה ביקורות רעות התאכזבתי. אחרי קריאה של מה שכתבתם, אבור בראש פתוח יותר. הפילה היה מה שתפס לי את העין כשהצצתי בתפריט. אנסה אותו בוודאות. אבדוק אם יש גם ארוחת טעימות או משהו.

אחזור עם רשמים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

הייתי בשגב אקספרס בעיסקית ומאוד אהבתי.

המנות גדולות, יש טעימות יותר וטעיות פחות אבל האוכל שם ממש לא בסיסי והמחיר סביר בהחלט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא הייתי בשגב, אבל הייתי הרבה מאוד פעמים בשגב אקספרס גם בעיסקיות וגם בערב.

מנות מעולות, שירות אדיב, אתה לא תישאר רעב בניגוד לכמה מסעות גורמה שאכלתי בהן.:roll:

שיהיה בתיאבון.

פורסם

לקחתי שם בתור מנה ראשונה את הפטה כבד וכעיקרית את הפילה עם הפירה שהיה לא פחות ממעולה! באמת אוכל מאד מאד טעים והמנות לא מיניאטוריות כמו בהרבה מקומות בז'אנר. (מדובר על שגב אקספרס)

פורסם
הם חוגגים על הליין של יומולדת לשגב כבר 20 שנה וכל המנות

חצי מחיר וחצי בגודל

אף פעם לא הבנתי את זה.

כל פעם שאני שם אומרים לי:

״לרגל ציון שקר כלשהו / חמש שנים לשגב / שש שנים / שבע שנים / שמונה שנים״ (וכל פעם הם באמת מציינים את שנת הפתיחה) יש להם מבצע ״כרגע״ - חצי כמות חצי מחיר.

האמת - מהלך מצויין. ככה אני טועם כל פעם שלוש מנות שונות.

במקום ראשונה ועיקרית - מזמין 3 מנות קטנות.

אבל למה לקרוא לזה ״מבצע״ ולגרום ללקוח לחשוב שזה משהו ריגעי? זה ככה קבוע וזהו.

* מתייחס לשגב הרצליה. באקספרס לא אכלתי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש להם שיטה חדשה של מנות "עד שמונים ש"ח":

זה לא משנה את המנות הראשונות (הקרפצ'ו בכמות בהחלט סבירה), אולם המנות העיקריות הצטמצמו בהתאם ל"צימצום" במחיר לגודל של מנות ראשונות, וזה נראה מוזר.

אחרי פעמיים שם נראה ש"הבנו את הרעיון" ואם נחזור לשם זה יהיה באמת ל"אקספרס".

מה שכן, כאשר נכנסנו ל"אקספרס" הרעש באולם האכילה היה בעייתי. לשמחתנו הפנו אותנו ל"מרפסת" הפנימית, שהיתה שקטה יותר.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
אולם המנות העיקריות הצטמצמו בהתאם ל"צימצום" במחיר לגודל של מנות ראשונות, וזה נראה מוזר.

זה הרעיון.

מנה ראשונה קטנה.

ובמקום מנה עיקרית גדולה - עוד 2 מנות קטנות.

כך אתה בעצם טועם מ-3 מנות שונות.

אין בעיה להזמין ראשונה ועיקרית גדולה אחת (שהיא 2 קטנות זהות) או עיקרית מ-2 קטנות שונות.

בכל מקרה מחיר מנה קטנה עד 80 ש"ח - ואז אתה משלם על ארוחה 200-240 ש"ח בערך, לפני שתיה וקינוח.

לא זול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)

היינו בשגב בהרצליה. בגלל שזה פסח התחלנו עם סלסלות לחמים שכל אחת עולה 25 שקלים. אין על זה ביקורת כי זה סה"כ לחם.

מראש אציין שבכל שלב בארוחה קיבלנו כל מיני דברים מרעננים. אני לא יודע אם זה אצל כולם כך, אבל הרעיון נחמד. למשל, בראשית הארוחה הביאו לנו מבחנות עם מיץ מוגז קפוא של פירות יער. אני אישית לא שתיתי כי הוא היה מתוק בטירוף, אבל החבר'ה נהנו. אחרי המנה הראשונה, בכדי להעביר את הטעם הביאו לנו סורבה תפוחים עם סוכריות קופצות, זה היה ממש נחמד. החזיר אותי לילדות. לבסוף הביאו לנו גם פרלינים שוקולד ו-וניל. מהבחינה הזו, ומבחינת השירות היה מצוין.

לאוכל עצמו: התחלנו עם לחמים, ולאחר מכן הזמנו כל אחד 2 מנות בערך+קינוח. אני וחבר לקחנו מנות שונות בכוונה כדי שנוכל לטעום מהכול. הריזוטו פטריות לא פחות ממושלם. ממש מרגישים את הטעם של הכמהין [שאני אישית אוהב] והאורז עשוי מושלם. אני אגב מעדיף אורז טיפה לא מבושל, אבל לא הטרחתי את המלצר לבקש את זה מהטבחים. מנה מאוד טעימה. כנ"ל במנה של הפילה; הפילה עשוי מושלם [אני אוכל מדיום] והתוספת טעימה [פירה עשיר עם רוטב יין וציר כל שהוא, לא הצלחתי לזהות בטעם ואת התפריט אינני זוכר]. בפנים גם התחבא בצל מקורמל, שאני אישית מאוד אוהב. מנה טעימה נוספת היא העוף התאילנדי. העוף עסיסי מאוד [מה שברוב המסעדות לא מקבלים] והרטבים טעימים [צ'ילי ובוטנים]. בצד מגיע סלט אבוקדו ומלפפונים בתוך קופסת סרדינים. אני וחברי לא יכולנו להתאפק והתחלנו לצחוק, המלצר גם. את הרביולי שהזמין חברי לא טעמתי מהסיבה שאני שונא גבינות עזים. כן טעמתי פטוצ'יני סלמון. לא יותר מנחמד. זה מה שהספקתי לאכול מהתפריט. לבסוף הזמנו שני קינוחים, שחבריי טענו שהם מושלמים [והם אוהבים קינוחים]. אני פחות רציתי מתוק, אז לא נגעתי בהם. כן אכלתי פרלין נוגט. פרלין רגיל.

קוקטייל טעים זה הקיווי אננס. חברי האידיוט הזמין סן פלגרינו. בצבא קראנו לזה מים של עשירים. פאקינג 28 שקלים לבקבוק מים. אידיוט. כנראה התבייש לבקש כוס מים. אני ביקשתי. לא שותה משהו שהוא לא מים או סודה, יסלח לי אדון שגב. גולדסטאר בקבקבוק של 330 עולה 28. וסוג של מוחיטו כזה גם 30 ומשהו.

מחיר: היינו חמישה חבר'ה, ואני יכול להגיד שיצאנו שבעים. החבר'ה בשל הקינוח, ואני כי 3 שעות קודם לכן אכלתי מרק וסלט בבית [אמרו לי תאכל לפני]. יצא 920 שקלים, ושמנו 130 טיפ שזה נראה לי הגון למדי. סה"כ חמישה אנשים, 1050 שקלים, מה שאומר שיצא כ210 שקלים לאדם. כאמור, לא יצאנו רעבים ואפילו שבעים. מי שרוצה לשבוע ו"להתפוצץ" שיקנה בחוץ לאפה עם שווארמה ב40 שקלים.

לסיכום, יקר כצפוי. האוכל לא היה מיוחד או משהו שלא אכלתי מעולם, אבל ברוב המנות הביצוע היה לא פחות ממושלם. סה"כ אני לגמרי מבין את הקונספט של המסעדה. נושא הטעימות מצוין והמנות לא קטנות מאוד. השירות אדיב ומהיר, והמקום לא רועש במיוחד. לעתים שומעים צחוק מוגזם של אדם עם קול בס, אך זה לא באמת מפריע. סה"כ אני כחובב אוכל נהניתי מאוד. אני מאמין שאחזור לבקר שם שוב, בעיקר כדי לטעום עוד דברים.

פורסם

דווקא הלחמים בשגב די טובים, כולם נאפים במקום ואי אפשר להתאפק (לפחות לא אני)

מחירי האלכוהול בשגב מרגישים גבוהים מידי גם לטעמי

שגב אקספקס צהריים - יש מנות שהן ממש לא לטעמי (חלק מהפסטות מרגישות כמו משהו שאמא עם 5 ילדים ומשרה מלאה מכינה בחמש דקות כדי שהילדים לא יהיו רעבים) ויש כמה מנות מפתיעות לטעמי (פיצה פפרוני נחמדה)

הקינוחים גם מאכזבים אותי ברמתם, די נמוכה (בחיית, לשפוך שוקולד על צלחת ולפזר שקדים?!)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני גם התרשמתי מאוד לטובה מהמקום (מדבר על המסעדה בהרצליה ולא על ה"אקספרס"), יצא לי לאכול שם כבר כמה פעמים ואין ספק שזאת אחת המסעדות האהובות עלי בארץ. העסקית (שכוללת מנה ראשונה, ביניים ועיקרית) עולה כ-120 שקלים (בשבת. נדמה לי שבאמצ"ש המחירים נמוכים יותר) ולדעתי יחסית משתלמת תמורת מה שאתה מקבל - מנות ברמה גבוהה, בהגשה יצירתית ועם חומרי גלם מעולים (לא אכלתי קלמרי טעים יותר בארץ). לצורך העניין - אמנם לא אותה קטגוריה בכלל - אבל בכתית משלמים פי 3 ולא טעים באותה מידה. גם העיצוב של המקום די מגניב ואינטימי, המלצרים מקצועיים ואין תחושה של אובר-פלצנות ואוליגרכיה באוויר (שזה חשוב מאוד).

אה, ועוד משהו, הלחמים שלהם מדהימים! ומגיעים בחינם עם העסקית, כולל refill לא מוגבל. לא יודע איך לא התלהבת יותר. מה שכן, המנות שם לא מתחלפות יותר מדי, מה שאומר שאם אתה מגיע כמה פעמים (גם בהפרשי זמן יחסים גדולים), אתה כבר תכיר הכל.

פורסם

קשה לי להתלהב מלחם. אני לא חובב גדול שלו, וגם אכלתי טובים יותר וטובים פחות. אחלה לחמים, טעים והכל, אבל לא משהו מיוחד. האיולי שהם נותנים איתו גם לא כל כך טעים.

• תוכן חדש...