Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שנכח בשנים קודמות, אשמח לשמוע חוויות, טיפים וכל דבר שיעזור.

זו פעם ראשונה שלי :\

קניתי כבר צמיד אבל עוד לא סגרתי מלון, כנראה אסגור בימים הקרובים.

תודה.

פורסם

מסיבה פסיכית.

אבל האלכוהול תמיד היה מעורבב.

אני השנה גם שם (כבר פעם רביעית).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

התחיל כאירוע פאנג'ויה כללי (או יותר נכון המכללה למנהל אאל"ט) והפך למין אירוע חובה לכל מכללה.

סופ"ש הזה זו הפעם ה7 שאני הולך וחודש הבא זו ה8.

לא כי זה מטורף או משהו כזה, זה ממש ממש לא מטורף (יחסית לכל פסטיבל בחו"ל\חוף תאילנדי\איביזה), פשוט כי זה הדבר הכי פחות משעמם שאפשר לעשות בישראל.

זה גם יחסית זול, אז למה לא לקפוץ, לנקות את הראש, לראות קצת חוטיני ולחזור בסבבה.

אם אתה חושב שאתה הולך לזיין, אתה לא.

אתה גם לא אשם, אנחנו במדינה שבה היחס ההפוך בין איכות הבנות לבין הבטחון העצמי המופרז שלהן הוא הגדול בעולם, המשוואה כמובן אפילו לא כוללת את חוסר הפתיחות המינית ששוררת כאן לצערינו.

כך שאם אין איזו ידידה ששואפת להחליף את האותיות בתואר שלה מד' לז', הסיכויים לצערי נמוכים מאוד (זה קורה, אבל ממש, ממש קצת).

אתה כן הולך לקפוץ, לרקוד ולצחוק שיכור\מסטול עם החבר'ה, אז זו בעצם המהות של החוויה.

אתה מגיע לשם, שולחים לך SMS היכן לאסוף את הצמיד. אוסף את הצמיד + לו"ז ופשוט מגיע לכל האירועים. יש הסעות כמובן - אז שים לב מאיפה הן יוצאות. מבחינת שיחות אינטימיות עם ישראליות, ההסעות זה הסיכוי הכי גדול שלך, אז תשתדל שם.

מבחינת אלכוהול: אל תקנה שום אלכוהול בפיצוציות ומאנשים שאתה לא מכיר. זה מזויף (לא הגיג, אלא עובדה שאני חוויתי על בשרי) .אני ממליץ לך על אלכוהול 2 הום, חברת שליחויות ששולחת לך אלכוהול במחיר סביר (לא זול ולא יקר) עד המלון. אני מכיר אישית את הבעלים והכל שם מקורי פיקס. אם אתה יכול להתארגן על מריחואנה, כמובן שהצמח עדיף על הרעל המר.

שים לב לא להביא מריחואנה למסיבה בערב, בכניסה למסיבה יש שוטרים פרימיטיביים במיוחד (מה לעשות, פריפריה בכל זאת) שממומנים מכספי המיסים של כולנו והתפקיד היחיד שלהם הוא לתייג אותך בתור "סטלן בפוטנציה" ואז יבדקו אם הבאת עמך צמח קטן שלא פוגע באף אחד. אין בעיה לרכוש במקום סמים אחרים מסוג אלכוהול, קפאין וכו'.

בעיקרון יש מסיבות בריכה בצהריים (שים לב לתופעה שעד היום נחקרת ע"י מיטב החוקרים בנשיונל ג'יאוגרפיק, רוב הישראליות במסיבות הבריכה לא נכנסות לבריכה עצמה ונרתעות ממים באופן כללי).

בערב, יש הופעה (משעממת עד סבירה בד"כ) ואז מסיבה טובה, עם מוזיקה טובה.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

לא הייתי (הולך השנה בפעם הראשונה), אבל הבנתי שבשישי בערב כמעט ולא אפשרי למצוא מקומות שאפשר לאכול בהם והם לא עמוסים, אז מומלץ לשריין מקום מראש.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

פלאפון משאירים בחדר.

במקרה שלי לא היה מלון, כי אני וכל מי שבא איתי גרים באילת ותמיד היה מישהו ששומר על החפצים...למרות שבסוף המסיבה היינו שיכורים רצח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...