Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שהיא בהכרח יותר מומלצת מהסובארו נניח מבחינת אמינות?

אני יודע שהנסועה המדוברת יחסית גבוהה (כ-18K לשנה), ברור שאני אחפש אקזמפלר טוב ושמור ככל האפשר. מצאתי סובארו כזו עם 170 אלף ק"מ והבחור טוען שהיא במצב מעולה והכל בה עובד.

לשאלה של הבחור הנוסף - אין לי יכולת טכנית לטפל בה לבד. אבא/סבא מבינים קצת יותר אבל אני בספק אם מספיק בישביל להחליף את המוסך

פורסם

האקסנט גם כן פשוטה,יש לה מחלה בדמות סדק בדש בורד,ככה שזה לא מעיד על תאונה קשה.

שוב קשה לומר בדיוק על איזה דגם לקחת,אתה יכול לקנות את הסובארו ולהנות מהאמינות או ליפול על רכב שכול כמה זמן צריך לטפל,זה כנ"ל לגבי כול רכב בסכום הזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האקסנט לפחות יותר חדישה מהלאונה ובגרסה הידנית, מאמין שתיהיה אמינה וזולה לתחזוקה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מה שווה לבדוק ברכבים כאלה נניח? מה לדעתך ומנסיונכם הוא "דיל ברייקר" - אם X תקול/נוזל אז לא לקנות נניח?

פורסם

יש לך עליות באופן קבוע לכן מנוע 1600 ומעלה,מכיוון שהסובארו ישנה ורוב הסיכויים בעלת קרבורטור לא הייתי לא קונה כרכב ראשי אולי כמשני,לדעתי 170 אלף לרכב בן 21 זה נדיר ויכול להיות שיש פה משהו מסריח.

ברכבים ישנים תמיד יש מצב לתקלות לכן להגיד לך לא לקנות בלי ידע על הרכב זה קשה.

מציע לך את הרכבים הבאים באופציה:

ניסן אלמרה,סוזוקי באלנו,שברולט קאווליר.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?524508-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%95-94-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA!

אין לי שום קשר לרכב, אבל פרט לעניין הבטיחות נשמע כמו אחלה עיסקה. משאיר לך מספיק כסף ליישור קו ותקבל רכב טוב וחסכוני ביחס להשקעה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
מה שווה לבדוק ברכבים כאלה נניח? מה לדעתך ומנסיונכם הוא "דיל ברייקר" - אם X תקול/נוזל אז לא לקנות נניח?

קילומטראז' ויד כמה שיותר נמוכים, רכב כמה שיותר שמור ומקורי, לא של צעירים אל תתפתה למערכת טובה או ג'אנטים או לדים כמה שיותר מקורי, קצת שריטות זה לא דיל ברייקר כי זה רכב ישן.

אני מדלג מודעה כשאני רואה "מערכת עם סאב","ג'אנטים","לדים".

אגב נזכרתי גם בסוזוקי בלנו, רכב מעולה.

Miata ND2

פורסם

אני כמוך בעניין הזה- ממש לא מחפש מערכת/ג'אנטים וספוילרים למניהם...

לגבי הבלאנו, אני דווקא הבנתי מקריאה פה שהיא על הפנים, טעיתי?

פורסם

הגיע זמן ההקפצה - 24 שעות :)

מחיפוש נוסף חשבתי שאולי עדיף כן להתקדם בשנתונים קצת לרכב מעט יותר חדיש, אולי מעט יותר בטיחותי אבל כזה שגם לא דורש ממני פעמיים טסט לשנה.

דווקא די אהבתי את השרייד והיא בסה"כ מתאימה לי - ראיתי לא מעט המלצות עליה בפורום, אבל אשמח לדעת אם גם לה יש בעיות מסוימות ששווה לבדוק?

מה לגבי רנו קליאו 1 שראיתי שנכנסת בתקציב גם? ראיתי כמה כאלו עם קילומטרז' נמוך יחסית (בטח מאנשים מבוגרים מאוד).

בנוסף,

מה עמדתכם בכל הנוגע לכאלו שעברו שיפוץ מנוע או החלפת מנוע? להתרחק מזה בהכרח?

פורסם

יצא לי לנסוע כמה פעמים,הרכב מאוד נוח,זה באמת רכב צרפתי מבחינת הנוחות שלו,אין דברים כאלו,מבחינת בטיחות,כאמור לא משהו מזהיר,איני יודע לגבי בעיות.

בכזה מחיר,ראש מנוע זה משהו שסביר שהרכב יעבור או גם החלפת מנוע,בכול זאת מדובר ברכבים די ישנים,אבל אם החליפו מנוע צריך לבדוק שברישיון יש את המספר הסידורי של המנוע החדש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מבין שמבין כל הרכבים שהצגתי שנכנסים בתקציב - שרייד, קליאו, סובארו ליאונה, אין משהו מומלץ מאוד או מאוד לא מומלץ, הבנתי נכון?

פורסם

בדיוק,כאלו רכבים בכזה תקציב צריך באמת הרבה מזל,ולקוות שהם טופלו כמו שצריך במהלך השנים.

• תוכן חדש...